Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
2095 posts, 615647 views
📖 Pagination options
-
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
andrei11
Si la Basarab ( Grozavesti ) e la fel, un tramvai la un verde si inca nu s-a plans nimeni acolo.
Si la Basarab ( Grozavesti ) e la fel, un tramvai la un verde si inca nu s-a plans nimeni acolo.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
De acord...
Totul depinde de frecvenţa tramvaielor....
Adică de câte tramvaie îşi permite RATB să pună la bătaie... Pentru că traficul (ca şi număr de călători) va creşte exponenţial în zilele şi săptămânile următoare... Atunci când atâta lumea care uitase de ani de zile de tramvai va redescoperi că are DIN NOU tramcar...
De acord...
Totul depinde de frecvenţa tramvaielor....
Adică de câte tramvaie îşi permite RATB să pună la bătaie... Pentru că traficul (ca şi număr de călători) va creşte exponenţial în zilele şi săptămânile următoare... Atunci când atâta lumea care uitase de ani de zile de tramvai va redescoperi că are DIN NOU tramcar...
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Scuze, am pierdut din vedere ca dupa Delfinului e inca de lucru. L-am redeschis.
133 313 wrote:
Cu ce-a iesit Colentina la inaintare... 103, 274... fain. In alta ordine de idei ce-i cu topicul Coubertin-Fundeni finalizat? Finalizat inseamna cale betonata si inierbata, catenara, refugii... De la Delfinului la Fundeni nu-i nici sina asezata integral, nici refugii pavate, nici... straturi complete la calea de rulare. De catenara si fineturi gen nisip mamaia, iarba... nu mai vorbesc. V-am spus ca acolo nu s-a miscat nimic de la anul nou.
Scuze, am pierdut din vedere ca dupa Delfinului e inca de lucru. L-am redeschis.
-
- ByOnu
-
Posted:
-
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Si eu imi cer scuze ca am indus lumea in eroare... am uitat ca e pana la Fundeni topicul...
Si eu imi cer scuze ca am indus lumea in eroare... am uitat ca e pana la Fundeni topicul...
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Ultimele retusuri pe Iancului.
Ultimele retusuri pe Iancului.
IMG353.jpg (124 KB; downloaded 3054 times)
Da ma rog, dar pe 245 nu-l vindem.
IMG354.jpg (113.5 KB; downloaded 3054 times)
- ANTENA
-
Posted:
-
- chrisu
-
Posted:
-
chrisu
S-a dat drumul si la semafoare pe Iancului.
Barierele de pe benzile 1 au disparut, iar acum se circula si pe ele.
S-a dat drumul si la semafoare pe Iancului.
Barierele de pe benzile 1 au disparut, iar acum se circula si pe ele.
- Nightwolf
-
Posted:
-
Re: Stiri si articole din presa
Nightwolf
S-a reluat ce?! Tramvaiele pe Iancului nu circula, bucla la M. Bravu e inchisa inca!
P.S: Sorry de postarea tarzie, ma omoara lucrul zilele astea ...
ANTENA wrote:
Primăria Capitalei: Se reia circulaţia tramvaielor pe Şoseaua Iancului
Primăria Capitalei anunţă că începând de sâmbătă, 6 februarie 2016, se reia circulatia tramvaielor pe soseaua Iancului.
Într-un comunicat de presă, Primăria Capitalei precizează că, în urma finalizarii lucrarilor de modernizare a infrastructurii rutiere efectuate pe Sos. Iancului, incepând cu data de 06.02.2016, se reia circulaţia tramvaielor pe aceasta artera.
Astfel, linia 46 va funcţiona intre terminalele Republica si Gara de Nord, pe Bd. Basarabia, Bd. Chisinau, Sos. Pantelimon, Sos. Iancului, Sos. Mihai Bravu, Sos. Stefan cel Mare, Bd. Iancu de Hunedoara, Sos. Nicolae Titulescu, Str. Dr. Felix, Bd. Ion Mihalache, Str. Buzesti, Bd. Alex. Ioan Cuza, Bd. Gh. Duca. Traseul de intoarcere va fi pe Calea Griviţei, Str. Buzesti, Bd. Ion Mihalache, Str. Dr. Felix, Sos. Nicolae Titulescu, Bd. Iancu de Hunedoara, Sos. Stefan cel Mare, Sos. Mihai Bravu, Sos. Iancului, Sos. Pantelimon, Bd. Chisinau, Bd. Basarabia.
Şoferii sunt atenţionaţi sa nu stationeze pe partea carosabila, sa nu parcheze pe trotuar si sa respecte semnificatia semafoarelor care au fost puse in functiune pe tronsonul dintre Piata Iancului si B-dul Pierre de Coubertin.
http://www.b365.ro/primaria-capitalei-s...44670.html
S-a reluat ce?! Tramvaiele pe Iancului nu circula, bucla la M. Bravu e inchisa inca!
P.S: Sorry de postarea tarzie, ma omoara lucrul zilele astea ...
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Se circula beton pe Iancului. O singura masina de TM (aveam pretentii de la astia) parcata prin fata pe la cafeneaua aia, imi scapa cum ii zice, aproape de Pantelimon. Am avut grija de ea
. La nesimtire se raspunde cu operativitate
Se circula beton pe Iancului. O singura masina de TM (aveam pretentii de la astia) parcata prin fata pe la cafeneaua aia, imi scapa cum ii zice, aproape de Pantelimon. Am avut grija de ea
- TibiV
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
- clt
-
Posted:
-
clt
Este normal sa se circule beton, atat timp cat sunt functionale ambele benzi. Poate se elibereaza si prima banda de la mall pana la Delfinului, atunci ar fi mult mai liber, intrucat cei care vor sa faca dreapta pe Chisinau, pot merge linistiti pe prima banda..
Este normal sa se circule beton, atat timp cat sunt functionale ambele benzi. Poate se elibereaza si prima banda de la mall pana la Delfinului, atunci ar fi mult mai liber, intrucat cei care vor sa faca dreapta pe Chisinau, pot merge linistiti pe prima banda..
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Atunci semnează Petiţia pentru ridicarea mașinilor parcate neregulamentar...
Atunci semnează Petiţia pentru ridicarea mașinilor parcate neregulamentar...
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)
•
Choose destination