Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2321 posts, 694938 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 80 81 82 83 84 85 86  ... 166

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Cred ca se vede intr-una din pozele mai vechi ale lui TibiV

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Primele 3 conducte preizolate pozate duminica (intre str.Prevederii si spalatoria auto) in seara asta la ora 20 erau deja ingropate iar gropile astupate... Este drept, inca necompactate...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

TibiV wrote:
WOW !Beton marca "S3 betonel" !

survola wrote:
Parapetul acela roz ... e o măsură mai bună contra căderii în Dâmbovița decât limitarea de viteză prin acele "trambuline" de la nivelul carosabilului.

shoppy wrote:
In sfarsit o solutie la problema. S-a ales solutia de protectie maxima - intretinere minima, exact ce este nevoie in campul acela.

Domnilor, eu nu ma gandesc decat la o rampa de lansare in Dambovita. Sper sa nu faca asa.  :popa:

2ycyddg by Pinkyhog, on Flickr

:lol:  :lol:  :lol:
Ăsta ar fi in stare !...
:lol:
Norocul nostru ca acolo exista totusi un trotuar... :)

Buna rau asta, Pinky!...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

Tot n-am înțeles cum e ancorat acel parapet de malul de beton. Sau se bazează doar pe propria greutate (ca parapeții NJ)?

Are un fel de fundatie, dar nu stiu cât de adâncă...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

Păi asta ziceam, că nu e monolit, se leagă de fundație doar prin acele armături subțiri și rare (și din loc în loc cîte două mai groase).
Cel puțin la Piața Sudului (rampa intrare Văcărești), deși nici acolo nu e turnat monolit, măcar sînt armături mai groase și mai dese.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Stati linistiti ca nu il smulge, si oricum loviturile o sa vina piezis. Si nu o sa umple de pamant ca in poza ca altfel la ploaie il spala pe sosea.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

Se lucreaza intens la parapetele roz de beton. Am intrat dinspre centura si avem deja cativa kilometri gata si alte portiuni pregatite pentru turnare. Cred ca in Septembrie vom avea malul stang gata. In plus am observat ca a aparut si o bordura roz ceva mai mica de inaltime si paralela cu parapetele despre care tot vorbim. Pare ca delimiteaza trotuarul.

adila wrote:
a aparut si o bordura roz ceva mai mica de inaltime si paralela cu parapetele despre care tot vorbim. Pare ca delimiteaza trotuarul.

adila,
mi-ai stricat surpriza planificata pentru maine... :lol:

Felicitari pentru simtul observatiei !
:bere:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

TibiV wrote:
mi-ai stricat surpriza planificata pentru maine... :lol:

:bere:

Aha, deci stiai....

Gasesti tu ceva maine sa ne faci o surpriza  :lol: Oricum poza e poza, iar eu am vazut pe intuneric, pe la 9 si ceva.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Tot rampa de lansare va fi, dar mai mica.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

De aici începe betonelul, podul din aval este la 4,7 km.
Se plantează şi pomi, dar nu stiu dacă se sparge trotuarul "antic", doar se îngustează.
Partea interesantă este că pe sensul de intrare în oraş este sectorul 3, pe sensul de ieşire e comuna Popeşti-Leordeni. Deci se va ridica parapetul doar pe această parte a Splaiului.

by survola, on Flickr

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Sau... poate ca primaria din Popest Leordeni .... cumpara licenta de la bordurel sector 3. :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Go to page:  1  ... 80 81 82 83 84 85 86  ... 166

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463873 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”