Topic: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
3330 posts, 686767 views
📖 Pagination options
-
- shoppy
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
shoppy
Da am avut si noi, a luat foc o IVA prin anii 90 pe M1 parca.
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
Vezi ca unii nu prind bine sarcasmul pe internet.
Nu numai fumul este problema, in spatiile inchise apare fenomenul acesta, care este accelerat cand se introduce continuu oxigen in tunel.
https://en.wikipedia.org/wiki/Flashover
Caz concret, in care o gura de aer proaspat a cauzat o mini explozie.
https://en.wikipedia.org/wiki/Air_Canada_Flight_797
Adrian Rosca wrote:
Da, colegul nostru @133 313 are dreptate, este cu totul improbabil sa fie incendiu la metrou:
shoppy wrote:
Da, ar fi declarat toate celelalte macazuri de la Straulesti blocate mecanic si ar fi fost un singur tren de la 1 Mai la Strualesti.
Da, la Colectiv nu au avut unde sa fuga dar la tunel apar niste fenomene foarte nasoale, au aflat pe pielea lor vreo 150 de prapaditi prin Italia ca degeaba fugi prin tunel daca vine fumul dupa tine ca tot mori asfixiat, lafel si prin Londra.
https://en.wikipedia.org/wiki/Kaprun_disaster
https://en.wikipedia.org/wiki/King's_Cross_fire
Nu numai fumul este problema, in spatiile inchise apare fenomenul acesta, care este accelerat cand se introduce continuu oxigen in tunel.
https://en.wikipedia.org/wiki/Flashover
Caz concret, in care o gura de aer proaspat a cauzat o mini explozie.
https://en.wikipedia.org/wiki/Air_Canada_Flight_797
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intampla la un incediu intre Aviatorilor si Aurel Vlaicu la ora de varf (sa zicem 8:45). Eu unul ma bucur ca deschiderea e amanata pe motiv de siguranta limitata.
Nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intampla la un incediu intre Aviatorilor si Aurel Vlaicu la ora de varf (sa zicem 8:45). Eu unul ma bucur ca deschiderea e amanata pe motiv de siguranta limitata.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Colegul @133 313 e de-al nostru, nu se supara el
mcosmin wrote:
- sab
-
Posted:
-
sab
Si la ce interval s-ar fi circulat ? 15 min
Oricum mai prost ca in prezent...
Sa fim fericiti ca nu s-a inaugurat...
shoppy wrote:
Da, ar fi declarat toate celelalte macazuri de la Straulesti blocate mecanic si ar fi fost un singur tren de la 1 Mai la Strualesti.
Si la ce interval s-ar fi circulat ? 15 min
- Mirceam
-
Posted:
-
Mirceam
Se vehiculeaza data de 23 Ianuarie pentru deschidere daca totul merge bine.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Habar n-am, nici timpul actual de 7min nu este cel minim, avand in vedere ca trenurile se asteapta intre ele la Bazilescu iar la GdN2 nu se foloseste decat un singur peron.
Habar n-am, nici timpul actual de 7min nu este cel minim, avand in vedere ca trenurile se asteapta intre ele la Bazilescu iar la GdN2 nu se foloseste decat un singur peron.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
- panzer01
-
Posted:
-
panzer01
Sa vezi si sa nu crezi intr-adevar. Felicitari.
Sa vezi si sa nu crezi intr-adevar. Felicitari.
- satanistu
-
Posted:
-
satanistu
Felicitari pentru ce? Voi va auziti? Le-a luat fucking 3 ani sa construiasca 2 statii amarate de metrou (nici macar nu au terminat depoul) si voi ii felicitati ca au mai amanat cu cateva luni deschiderea stațiilor pentru motivul ca pot lua foc si ca nu au primit un rahat de aviz pe care nu il are nicio statie? Asta e vrajeala, iar cine s-a fript "felicitari".
Ce misto e pentru cei care locuiesc acolo si trec zilnic pe langa accese dar trebuie sa mearga pe jos pana la Bazilescu datorita grijii Metrorex&ISU.
Felicitari pentru ce? Voi va auziti? Le-a luat fucking 3 ani sa construiasca 2 statii amarate de metrou (nici macar nu au terminat depoul) si voi ii felicitati ca au mai amanat cu cateva luni deschiderea stațiilor pentru motivul ca pot lua foc si ca nu au primit un rahat de aviz pe care nu il are nicio statie? Asta e vrajeala, iar cine s-a fript "felicitari".
Ce misto e pentru cei care locuiesc acolo si trec zilnic pe langa accese dar trebuie sa mearga pe jos pana la Bazilescu datorita grijii Metrorex&ISU.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
- satanistu
-
Posted:
-
satanistu
Atunci te las pe tine sa traiesti in lumea "normala" unde e normal sa stai 4 ani dupa 2 statii de metrou.
"Felicitari!"
Atunci te las pe tine sa traiesti in lumea "normala" unde e normal sa stai 4 ani dupa 2 statii de metrou.
"Felicitari!"
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Felicitari ca au fost platiti sa munceasca si au muncit, sau mai bine zis felicitari statului ca a reusti sa-i forteze sa lucreze(bine, la ce contracte de smecheri au unii ca UTI de incaseaza intr-un an de mentenanta cat un sfert din lucrare, pai inca un pic si vine UTI cu bani de acasa si se apuca sa faca metrou pe unde-i trazneste lui, numai sa faca dupaia mentenanta).
Felicitari ca au fost platiti sa munceasca si au muncit, sau mai bine zis felicitari statului ca a reusti sa-i forteze sa lucreze(bine, la ce contracte de smecheri au unii ca UTI de incaseaza intr-un an de mentenanta cat un sfert din lucrare, pai inca un pic si vine UTI cu bani de acasa si se apuca sa faca metrou pe unde-i trazneste lui, numai sa faca dupaia mentenanta).
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Lupule noctambul, nu ne-am vorbit, nu ne-am pus 'in prealabil' dar ca totdeauna...ne intalnim la intersectie pe aceeasi parte a semaforului!!!

Au avut 'inceput de incendiu' multe pana s-a inlocuit toata cablaraia cu 'halon free'...

Si eu zic la fel, e baiat prea destept ca sa indemne la 'dezastre' fara de rost...
Evident!
Nu ma 'tocai' tu la cap cu rebrusarea la Bazilescu???
Acum avem doua rebrusari, si la Laminor si la 'Cimitir' dar fara Dimetronici nu le putem folosi ca sunt ' blocate' pe directa...
Cine 'vehiculeaza'???
Nightwolf wrote:
Sa nu comparam Colectiv-ul cu ce s-ar putea intampla in subteran... rezultatele pentru un senzor care nu ar merge bine in caz de orice ar fi dezastruoase. Nu vreau sa ma gandesc la eventuala propagare pe galerii cu toate sistemele lor de venitlatie....
Chiar daca nu ar fi existat Colectiv, IMHO, sa te risti sa calci in picioare toate elementele de siguranta ale civililor ar duce la niste concluzii devastator de catastrofale. In conditiile in care ORICE interventie de S&R in subteran e conditionata de 24 aparate de respirat de mare capacitate care sunt ”cazate” la Vitan ...
Lupule noctambul, nu ne-am vorbit, nu ne-am pus 'in prealabil' dar ca totdeauna...ne intalnim la intersectie pe aceeasi parte a semaforului!!!

shoppy wrote:
Au avut 'inceput de incendiu' multe pana s-a inlocuit toata cablaraia cu 'halon free'...
Adrian Rosca wrote:mcosmin wrote:
Si eu zic la fel, e baiat prea destept ca sa indemne la 'dezastre' fara de rost...

sab wrote:shoppy wrote:
Si la ce interval s-ar fi circulat ? 15 minOricum mai prost ca in prezent...
Evident!
Nu ma 'tocai' tu la cap cu rebrusarea la Bazilescu???
Acum avem doua rebrusari, si la Laminor si la 'Cimitir' dar fara Dimetronici nu le putem folosi ca sunt ' blocate' pe directa...
Mirceam wrote:
Cine 'vehiculeaza'???
📖 Pagination options