Topic: Discuții despre transportul local din București (partea a II a)
1660 posts, 375738 views
📖 Pagination options
- STB738
-
Posted:
-
Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a)
STB738
A apărut linia 627 pe InfoTB dar cu un traseu cam...
A apărut linia 627 pe InfoTB dar cu un traseu cam...
Traseu eronat linia 627
Screenshot_2025-09-06-02-14-54-41_49d97a479ebf3840e0cfc869f264883d.jpg (451.57 KB; downloaded 1810 times)
-
- MIHAI_TB_10
-
Posted:
-
MIHAI_TB_10
Parcă erau acele trasee necunoscute? Posibil au confundat traseul, văd că deja au rezolvat problema.
Parcă erau acele trasee necunoscute? Posibil au confundat traseul, văd că deja au rezolvat problema.
Screenshot_2025-09-06-05-02-54-357_ro.stbsa.jpg (533.56 KB; downloaded 1785 times)
-
- V2A
-
Posted:
-
V2A
Liniile 104, 123, N110 și N115 circulă tot deviat. Încă nu s-a reluat circulația pe Splaiul Independenței.
Liniile 104, 123, N110 și N115 circulă tot deviat. Încă nu s-a reluat circulația pe Splaiul Independenței.
- idk_vlad
-
Posted:
-
idk_vlad
Pentru linia 627 ar fi mers o stație și la Piața Râmnicu Sărat, dacă cineva nu știe de aceste schimbări și coboară din 27 aici, trebuie să se întoarcă la Dristor…
Pentru linia 627 ar fi mers o stație și la Piața Râmnicu Sărat, dacă cineva nu știe de aceste schimbări și coboară din 27 aici, trebuie să se întoarcă la Dristor…
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
La Ramnicul Sarat statia se poate efectua doar spre Dristor, pe sensul opus nu ai unde din cauza muntilor Bordurieni...
La Ramnicul Sarat statia se poate efectua doar spre Dristor, pe sensul opus nu ai unde din cauza muntilor Bordurieni...
-
- MIHAI_TB_10
-
Posted:
-
MIHAI_TB_10
Aparent 637 încă apare pe InfoTB, în ciuda faptului că a fost suspendată.
Aparent 637 încă apare pe InfoTB, în ciuda faptului că a fost suspendată.
Screenshot_2025-09-06-11-09-33-881_ro.stbsa.jpg (488.7 KB; downloaded 1614 times)
-
- MIHAI_TB_10
-
Posted:
-
MIHAI_TB_10
Am văzut că primarul sectorului 4 face live pe tiktok alături de primarul interimar, și se pare că fac niște interviuri de la fața locului, iar titlul live-ului este "DESCHIDEM CIRCULAȚIA PE SPLAI" deci în loc să deschidă circulația, fac interviuri de la fața locului, deci posibil se va redeschide circulația pe Splai în câteva ore.
V2A wrote here:
Am văzut că primarul sectorului 4 face live pe tiktok alături de primarul interimar, și se pare că fac niște interviuri de la fața locului, iar titlul live-ului este "DESCHIDEM CIRCULAȚIA PE SPLAI" deci în loc să deschidă circulația, fac interviuri de la fața locului, deci posibil se va redeschide circulația pe Splai în câteva ore.
- idk_vlad
-
Posted:
-
idk_vlad
Eu zic că pot fi luate 2-3 locuri de parcare și făcută stație, la Alexandru Sihleanu/Hala Traian/Hyperion pe traseul lui 640 au golit toate parcările pt. stații.
cris_m wrote here:
Eu zic că pot fi luate 2-3 locuri de parcare și făcută stație, la Alexandru Sihleanu/Hala Traian/Hyperion pe traseul lui 640 au golit toate parcările pt. stații.
- Bogdan Ciorascu
-
Posted:
-
Bogdan Ciorascu
Nu aveti si voi impresia ca 49 este supraturat?
8 ture intercalate inteligent intre 23 si 27 cred ca sunt suficiente...
Astazi statea un domn la piata la Rm.Sarat si nota cadenta liniilor prin statia respectiva.
Nu aveti si voi impresia ca 49 este supraturat?
8 ture intercalate inteligent intre 23 si 27 cred ca sunt suficiente...
Astazi statea un domn la piata la Rm.Sarat si nota cadenta liniilor prin statia respectiva.
- Florinds
-
Posted:
-
Re: Autobaza Alexandria
Florinds
Ce se intampla cu repartizarea pentru 368? Se reduce nr. de autobuze continuu, dimineata la ora de varf nu se mai poate urca in autobuz.
Ce se intampla cu repartizarea pentru 368? Se reduce nr. de autobuze continuu, dimineata la ora de varf nu se mai poate urca in autobuz.
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Acel domn era de la TPBI - Monitorizare Trasee
Acel domn era de la TPBI - Monitorizare Trasee
- Bogdan Ciorascu
-
Posted:
-
Re: Repartizarea autobuzelor
Bogdan Ciorascu
Se pare ca iar jucam in filmul 637/640...
Linia mai scurta 619 are 8 ture la momentul vorbirii iar cea mai lunga si mai solicitata 627 are doar 6 ture.
Se pare ca iar jucam in filmul 637/640...
Linia mai scurta 619 are 8 ture la momentul vorbirii iar cea mai lunga si mai solicitata 627 are doar 6 ture.
-
- Andrei98
-
Posted:
-
Andrei98
Păi și sistemul de urmărire prin GPS pentru ce a mai fost cumpărat dacă se stă tot cu pixul și hârtia?
Păi și sistemul de urmărire prin GPS pentru ce a mai fost cumpărat dacă se stă tot cu pixul și hârtia?
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Probabil (mă gândesc) se notau și alți parametri, ca de exemplu gradele de încărcare.
Probabil (mă gândesc) se notau și alți parametri, ca de exemplu gradele de încărcare.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov
•
Choose destination