Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 624944 views

Go to page:  1  ... 77 78 79 80 81 82 83  ... 179

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Zilele urmatoare isi revine vremea... la cum e toamna de obicei la noi, orice este posibil.
Macar ca pregatesc terenul, nu altceva :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Ca sa sapi cu excavatorul nu iti trebuie soare, merge si pe ploaie.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Azi n-a miscat nimic serios. Au fost indepartati parapetii de beton de la Titan de pe banda de facut dreapta spre Grigorescu, care evident a devenit parcare in spic.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Daca nu ii amendeaza nimeni, asta e.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

shoppy wrote:
Ca sa sapi cu excavatorul nu iti trebuie soare, merge si pe ploaie.

Ai dreptate  ca nu iti trebuie soare dar  esti mai mult decat optimist . Daca urmaresti lucrarile de cand au inceput iti dai seama cum se misca !!!   Termenul initial al tronsonului era iunie 2013 !!!!
Daca tu vezi undeva organizare de santier  ??  La ce au de excavat  si nivelat trebuie, dupa umila mea parere inchisa aeasta portiune. Si mai ales le trebuie utilaje ( nu putine ) pentru ce au de facut. Le vezi pe undeva ????

Referitor la masinile parcate in spic ,eu cred ca asa vor ramane definitiv. Cred ca nu mai conteaza ca blocheaza o banda de circulatie . La fel este si  în Pantelimon .

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

zapacitu wrote:
Daca nu ii amendeaza nimeni, asta e.

Nu ai cum sa-i amendezi pt "spic". A fost abrogat art de lege de sanctionare cica ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Serban

Nightwolf wrote:
Nu ai cum sa-i amendezi pt "spic". A fost abrogat art de lege de sanctionare cica ;)

Mai in gluma, mai in serios, cred ca s-au abrogat toate articolele de lege de sanctionare. La cum arata strazile/trotuarele si cu cata nonsalanta parcheaza nesimtitii, pare ca a devenit extrem de improbabil sa mai fii sanctionat pentru parcare neregulamentara. Mai ales de cand nu se mai ridica masini. Sat fara caini a devenit orasul asta...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului alexandru

Procedura e d.p.d.v. legislativ complicata.

Daca soferul nu e la masina cand se constata contraventia, trebuie trimisa o solicitare catre proprietarul masinii.
Acesta trebuie in 30 de zile sa dea un raspuns cu datele de identificare ale celui care a condus masina in ziua X.
Abia apoi se poate intocmi proces verbal pe numele respectivului.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Fix asa era si la radarele automate si nu am auzit sa nu fi functionat.
E clar ca si rutiera si locala au dispozitie sa nu dea amenzi pentru parcare decat daca se lasa cu blocari de strazi sau vehicule RATB.

Hopa! Au inceput excavarile!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Sa vedem cat tine.

Deci suntem de acord ca BUCURESTIUL este sat fara caini si ca politia locala este doar de decor. Traiasca democratia din Romania,.

Pardon, pe la Rebreanu sunt caini!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

zapacitu wrote:
Hopa! Au inceput excavarile!

Notati in calendar, e moment istoric!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

In sfarsit! N-am avut eu ocazia sa surprind acest moment unic, dar nu-i nimic avem catargul pentru perspective interesante ;)

Go to page:  1  ... 77 78 79 80 81 82 83  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463910 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”