Regiunile RomânieiMoldovaJudețul GalațiTransportul în comun din municipiul Galaţi (SC TRANSURB SA)

Topic: Tramvaiele Astra Autentic din Galați

105 posts, 37424 views

Go to page:  1  ... 2 3 4 5 6 7 8

📖 Pagination options
Re: Tramvaiele Astra Autentic din Galați Pavlov195

Noile tramvaie Astra au început să fie introduse în circulație încă din luna Februarie.
Zilele acestea, au apărut pe traseu și tramvaiele 3057, 3059 și 3060 (Două din ele le-am văzut prin oraș).
Tramvaiele ZGT-6 sunt încă active, chiar dacă numărul de vagoane de acest tip scoase pe traseu este mai mic. De exemplu, ieri l-am putut vedea pe 1533 în oraș.

Re: Tramvaiele Astra Autentic din Galați deprodio

Din 10,cate circula in momentul acesta?

Până acum, am observat 8 din cele 10 tramvaie.

Re: Tramvaiele Astra Autentic din Galați Orlandelul10

La momentul actual sunt toate tramvaiele Astra pe traseu sau sunt și unele de rezervă in caz de pică unul pe traseu?

Toate tramvaiele Astra sunt funcționale.
Logic, câteva tramvaie sunt ținute în depou ca rezerve. Nu circulă toate în acealși timp.

Re: Tramvaiele Astra Autentic din Galați Nenea_titi

Cred că vroia să întrebe dacă liniile sunt deservite doar de Astre. Că mai rămân vreo 2-3 rezerve, e normal. ZGT mai sunt scoase pe traseu sau rămân câteva de urgență?

Tramvaiele ZGT-6 nu au mai ieșit pe traseu de aproape un an. Pe trasee sunt prezente doar tramvaiele Astra.
Așa cum am zis și în topicul dedicat tramvaielor ZGT-6, 4 tramvaie sunt ținute ca rezerve pentru cazuri excepționale.

Go to page:  1  ... 2 3 4 5 6 7 8

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Transportul în comun din municipiul Galaţi (SC TRANSURB SA)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463851 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”