Topic: Trenurile Alstom Metropolis (BM4)
801 posts, 241811 views
📖 Pagination options
- Costin
-
Posted:
-
Re: Trenurile Alstom Metropolis BM4
Costin
Eu chiar sper ca discutia asta sa ramana la nivel de bascalie. Cum sa mai poata fi vorba, la modul serios, de "luat ceva la pila" - orice - cand vorbim de trenuri noi pe o magistrala noua?
Eu chiar sper ca discutia asta sa ramana la nivel de bascalie. Cum sa mai poata fi vorba, la modul serios, de "luat ceva la pila" - orice - cand vorbim de trenuri noi pe o magistrala noua?
- sab
-
Posted:
-
sab
Chiar daca M5 este noua, este făcută de oameni, nu de roboti. Ca atare, exista posibilitatea unor erori de execuție, mai ales ca foarte multe stații sunt in curba.
Speram totuși sa nu fie sau sa fie puține. Sa vedem trenurile si mai vorbim atunci...
Chiar daca M5 este noua, este făcută de oameni, nu de roboti. Ca atare, exista posibilitatea unor erori de execuție, mai ales ca foarte multe stații sunt in curba.
Speram totuși sa nu fie sau sa fie puține. Sa vedem trenurile si mai vorbim atunci...
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
IVA si Bombardier intra sigur. Daca s-ar fi facut o proba si cu CAF am fi fost mult mai siguri ca nu va fi nicio problema nici cu Alstom chiar daca la astea tolerantele sunt mai mici.
IVA si Bombardier intra sigur. Daca s-ar fi facut o proba si cu CAF am fi fost mult mai siguri ca nu va fi nicio problema nici cu Alstom chiar daca la astea tolerantele sunt mai mici.
- SirVlady
-
Posted:
-
SirVlady
Se adapteaza si la garnitura, nu e problema. Au adaptat cei din Berlin seria IK facuta pentru kleinprofil niste "aripi" pentru großprofil.
Puss in Boots wrote:
Doua optiuni:
Le mai luam la pila o data si se creeaza astfel un hau mai mare vs trenurile existente (CAF-uri in principal) de o sa punem punti ca sa urce lumea. Sau b:
Poate le livreaza si sunt mai inguste de trebuie sa completeze cu material si sa largeasca peroanele
Ar fi amuzant.
Se adapteaza si la garnitura, nu e problema. Au adaptat cei din Berlin seria IK facuta pentru kleinprofil niste "aripi" pentru großprofil.
1200px-BVG-Baureihe_IK17_im_Stadler_Werk_Pankow_(6).jpg (211.64 KB; downloaded 10632 times)
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Alea oricum sunt temporare pana cand rezolva problema cu parcul de pe Großprofil.
Alea oricum sunt temporare pana cand rezolva problema cu parcul de pe Großprofil.
- 1689
-
Posted:
-
1689
Erm... Nu-i chiar metrou-metrou, dar CDGVAL n-are nici un post de conducere. La fel si shuttle-ul subteran din Muenchen.
subway guru wrote:
Daca stai pe scaun in vagon nu vezi nimic, din cabina vezi cu totul altceva!
P.S.
Chiar si trenurile driver-less au un post de comanda manuala pentru cazurile de urgenta.
Trebuie sa ai posibilitatea sa iesi din necaz si atunci cand se defecteaza robotul!
Peste tot pe unde am fost si am vazut sisteme cu pilot automat asa era, fara exceptie.
Erm... Nu-i chiar metrou-metrou, dar CDGVAL n-are nici un post de conducere. La fel si shuttle-ul subteran din Muenchen.
- orex
-
Posted:
-
orex
Ramele MP 05 de pe L1 Paris n-au niciun post de conducere! La fel si cele de pe linia 14!
Mai sunt exemple ale metroului din Rennes, din Copenhaga (M2). Si ele pot continua si pe celelalte continente!
Ramele MP 05 de pe L1 Paris n-au niciun post de conducere! La fel si cele de pe linia 14!
Mai sunt exemple ale metroului din Rennes, din Copenhaga (M2). Si ele pot continua si pe celelalte continente!
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
În acest moment vorbim de rame automate absolut degeaba... BM-urile mai rezistă până în 2035 cel puțin, CAF la fel, Alstoamele vin tot cu bord de mecanic... Zic să vorbim de rame automate pentru metroul Bucureștean după 2035...
În acest moment vorbim de rame automate absolut degeaba... BM-urile mai rezistă până în 2035 cel puțin, CAF la fel, Alstoamele vin tot cu bord de mecanic... Zic să vorbim de rame automate pentru metroul Bucureștean după 2035...
- subway guru
-
Posted:
-
- confucius
-
Posted:
-
confucius
Cat RADOI va fi in fruntea sindicatului , acest subiect (conducere automata fara mecanic ) va fi tabu.
Exista mai multe variante pentru asamblarea noilor trenuri în depoul Militari.
Se pare ca modelul va acesta.
Cat RADOI va fi in fruntea sindicatului , acest subiect (conducere automata fara mecanic ) va fi tabu.
Exista mai multe variante pentru asamblarea noilor trenuri în depoul Militari.
Se pare ca modelul va acesta.
alstom_metropolis_metrou_sydney_26909300.jpg (59.79 KB; downloaded 9826 times)
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
@confucius, citește te rog cu atenție regulamentul forumului. Mulțumesc.
@confucius, citește te rog cu atenție regulamentul forumului. Mulțumesc.
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
De la "benzinari", în planurile Metrorex, se poate vedea (zic) o primă randare a noilor trenuri..
Zic totuși să nu ne grăbim, să nu uităm ce design a arătat CAF prima oară în 2012 și ce am primit după...
De la "benzinari", în planurile Metrorex, se poate vedea (zic) o primă randare a noilor trenuri..
Zic totuși să nu ne grăbim, să nu uităm ce design a arătat CAF prima oară în 2012 și ce am primit după...
kVnAMYG.jpg (384.92 KB; downloaded 9390 times)
20210401_125729.jpg (340.81 KB; downloaded 9309 times)
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Nu arata rau prima randare, la final in general pot aparea schimbari radicale, cum a fost si cu Durmazlar la Olsztyn.
Nu stiu de ce dar botul ma duce cu gandul la o IVA galbena :))))))
Nu arata rau prima randare, la final in general pot aparea schimbari radicale, cum a fost si cu Durmazlar la Olsztyn.
Nu stiu de ce dar botul ma duce cu gandul la o IVA galbena :))))))
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Fix asta urma sa scriu si eu. Frumos omagiu desi sigur nu au gandit-o asa. Sau mai stii...
In orice caz nu stim 100% ca ala e designul deci nu putem decat fabula.
Fix asta urma sa scriu si eu. Frumos omagiu desi sigur nu au gandit-o asa. Sau mai stii...
In orice caz nu stim 100% ca ala e designul deci nu putem decat fabula.
📖 Pagination options