Regiunile RomânieiMunteniaJudețul PrahovaTransportul în comun din municipiul Ploiești (SC TCE SA)

Topic: Generalități

107 posts, 23535 views

Go to page:  1  ... 2 3 4 5 6 7 8

📖 Pagination options
  • edy
  • Posted:
  •  

Re: Generalități edy

Da. #3017 și #3018 mai pot apărea. Ieri a fost BMC-ul #3102 pe 445, și azi #3105

Re: Generalități Andrei2.0

Am vorbit cu șoferul lui #3014, care azi a lucrat pe #3018. Mâine va fi pe traseul 445, tot cu ISUZU #3018.

Mi s-a părut foarte interesant și am zis să-l postez aici. Mie, unul, chiar îmi place…

• edy
  • Posted:
  •  

Autobuze in Teste edy

Am vazut o poza cu un MAN gri A21 Lion's City. Cu numararul de inmatriculare M AN 8517. Ce a fost cu el?  Exista detali despe acest autobuz?
Mai erau si:
- MAN NL313 de sibiu albastru
- Ikarus 120.EL (HR 09 TTR)
- BYD K9B IF 90 ECO
- Mercedes-Benz Citaro C2 Hybrid MA-MB 9000

Re: Generalități BGP2597

Au fost autobuze de prezentare cu care producătorii sau dealerii autorizați au făcut tururi de prezentare și teste prin țară. Unele au circulat și cu călători, altele doar au fost prezentate operatorilor.

Dacă nu mai revine 077, nu îl pot repara pe 5205 cu piesele lui?

Re: Generalități Adrian.B

La 5205 lipseste chopperul, 077 e picat cu chopperul.

În ultima conferință de presă, Primarul Ploieștiului, va achiziționa în viitor, 8 troleibuze CU autonomie,pentru ruta Gara de vest - Gara de Sud. Nu sa zis daca vor fi articulate sau solo.

Re: Generalități Adrian.B

Vor fi scurte. Autonomia este necesară deoarece troleibuzele sunt destinate viitorului traseu ce leagă Gara de Sud și Gara de Vest, iar pe timpul verii, când bulevardul este închis, este necesar ca accesul să fie asigurat. Totodată, datorită autonomiei, accesul se poate face și direct la Gara de Vest din depou.

Go to page:  1  ... 2 3 4 5 6 7 8

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Transportul în comun din municipiul Ploiești (SC TCE SA)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463921 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”