Topic: Mercedes-Benz Citaro NGT - Prezentare - Septembrie 2018
106 posts, 37611 views
📖 Pagination options
- Albert
-
Posted:
-
Re: Mercedes-Benz Citaro NGT - Prezentare - Septembrie 2018
Albert
Pai a fost Citaro Hybrid in România,dar nu in teste la STB...
Pai a fost Citaro Hybrid in România,dar nu in teste la STB...
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Ziceam ca ar fi bine sa vina in probe la STB ca MB sa-si arate muschii inainte de licitatia pentru 130 de autobuze hibrid
Ziceam ca ar fi bine sa vina in probe la STB ca MB sa-si arate muschii inainte de licitatia pentru 130 de autobuze hibrid
- cris_m
-
Posted:
-
- Chev Celios
-
Posted:
-
Chev Celios
De ratat nu am ratat inca. Poate castiga Mercedes la licitatia pentru cele pe gaz. Parca urmeaza o astfel de licitatie.
De ratat nu am ratat inca. Poate castiga Mercedes la licitatia pentru cele pe gaz. Parca urmeaza o astfel de licitatie.
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Pana in momentul de fata sunt batute in cuie achizitiile de 100 de autobuze electrice si 130 de autobuze hibrid. Achizitia de 200 de autobuze GNC momentan e doar o promisiune.
Pana in momentul de fata sunt batute in cuie achizitiile de 100 de autobuze electrice si 130 de autobuze hibrid. Achizitia de 200 de autobuze GNC momentan e doar o promisiune.
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Cred ca pot sa castige si la hibride. Au asa ceva nu? Si parca e pe teava electricul lor E-CELL la sfarsit de an. Ar putea participa si la licitatia aia, daca nu e vreo mentiune care sa interzica. Si niciuna din cele doua nu e lansata inca.
Cred ca pot sa castige si la hibride. Au asa ceva nu? Si parca e pe teava electricul lor E-CELL la sfarsit de an. Ar putea participa si la licitatia aia, daca nu e vreo mentiune care sa interzica. Si niciuna din cele doua nu e lansata inca.
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Pot participa la ambele licitatii.
Pot participa la ambele licitatii.
- macheta218
-
Posted:
-
macheta218
Dacă vă era dor de linia 336 full Citaro...
Dacă vă era dor de linia 336 full Citaro...
📖 Pagination options