MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Interstatia Tudor Vladimirescu (DT34) - Parc Drumul Taberei

393 posts, 145093 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 5 6 7 8 9 10 11  ... 29

📖 Pagination options
Re: Interstatia DT34-Parc bekxy

Hai că Varvara mai are puţin şi iese din grafic(ul lui Doc).
Este evident că la ora asta se cunoaşte soluţia tehnică ce va fi aplicată. Nu prea înţeleg de ce atâta dat pe după copac...
Dacă tot e parc, mai bine scot metroul la suprafaţă şi fac o staţie ca la 41, e mai ieftin.  :mrgreen:

Re: Interstatia DT34-Parc subway guru

Varvara mai are un pic si se opreste...si iese din orice grafic decent...

Re: Interstatia DT34-Parc laur_visan

Cum????Aceasta este varianta aleasa?Parca nu se putea opri?Cum ramane cu oprirea intr-un sol neconsolidat?Se stie ceva,cat va ramane acolo?Sau poate ne pregatim sa producem cea mai mare surpriza si sa facem o mare gaura in mijlocul intersectiei sa scoatem un TBM blocat sau poate doua ca sa intram definitiv in istorie.Chiar ar fi interesant ca bataia de joc a autoritatilor la adresa putinilor oameni prinsi in aceasta constructie care mai pun pasiune si a tuturor oamenilor din tara asta care mai pun pasiune in cea ce fac,sa atinga un nou nivel,cel suprem,si nu in ultimul rand a noastra a cetatenilor.Si da ne plac surprizele....sa se duca... la cazanu cu smoala....cu toti care fac asta.

Re: Interstatia DT34-Parc andrei11

Sunt si eu pe aici...Nu ma bag... nu ma bag... astept 31 Decembrie 2016 sa ma plimb cu metroul...
In alta ordine de idei, stiu ca sunt offtopic, in cat timp ati spus ca e gata pasajul rutier de la BIG ? Un an, doi ?  :lol:  :lol:  :lol:

Re: Interstatia DT34-Parc George

subway guru wrote:
Varvara mai are un pic si se opreste...si iese din orice grafic decent...

Explica-ne si DE CE...

Poate ne zici si de ce n-ar trebui demisa intreaga conducere METROREX, n-ar trebui sa-si dea demisia ministrul transporturilor si n-ar trebui reziliat contractul cu nesimtitii de la ASTALDI...

Re: Interstatia DT34-Parc laur_visan

Pt ca:
-stire de ultima ora:la Parc s-a descoperit un apeduct care necesita lucrari revolutionare,asemeni celor folosite la subtraversarea Dunarii de metrou in Budapesta si subtraversararea Stramtorii Bosfor pt asta s-au luat urmatoarele masuri:
-parlamentarii deja s-au angajat la firma constructoare ca dupa program sa lucreze toti acolo pt bunul mers al lucrari.Se spera ca aceasta sa fie dusa la bun sfarsit in max 3 ani cand de acolo se va face 6 min cu metroul pana in centru.Decizia de incepere a lucrarilor este in aer.
-ce pretentie sa avem si de la cine,cand acel politician vorbeste la televizor:CE FACI FA DOINO?..si tot el a doua zi a zis ca toata tara e tampita,ca el nu azis asa ceva!!!
-anul trecut santierele erau bantuite si ei spuneau la televizor CA LUCRARILE DECURG NORMAL si ca se munceste dar nu vrem noi sa vedem
-mai au putin sa ne zica ca suntem noi toti niste idioti si ca nu vrem sa folosim metroul din DrTaberei care este gata de la inceputul anului.
-in concluzie in 3 ani vom circula cu metroul.
Acest post este o gluma si un pamflet,dar scris cu mare amaraciune.
O zi frumoasa la toata lumea.

Re: Interstatia DT34-Parc URANUS

Banuiesc ca Varvara se va opri sub patinoar unde deja a ajuns, nu cred ca o vor parca sub un bulevard pe unde circula si tramvaie, mai ales ca tunelul e la o adancime mai mica decat la AM.

Re: Interstatia DT34-Parc Sava_6115-6315

Suntem tara tuturor imposibilitatilor. Pot sa consemnez al 3-lea scut oprit la mijloc de drum dupa cel de pe  CF Seciurile - Alunu si de pe CF Harlau - Botosani. Cel putin  despre astea am  citit... Oare mai vine si  acum o  revolutie ca in '89 de se opreste Varvara? :evil:

Re: Interstatia DT34-Parc dorel

Subway se joaca cu noi si cu cuvintele. Varvara se va opri la Romancierilor repede si din acesasta cauza va iesi din grafc.

Ma joc pe dreaq!...plange inima-n mine... :twisted:
...si voua va arde de bancuri proaste... :oops:
Arde-v-ar si arde-i-ar focu' pe cei ce se fac ca nu inteleg...
Eu nu vad decat o singura solutie...o interventie hotarata a ministrului (prim-ministrului) pentru lamurirea problemelor contractuale ale acestui contract...altfel, vorbim discutii pe marginea santzului... :ugeek:

Re: Interstatia DT34-Parc florin

În cazul ăsta singura șansă e să informăm presa despre problemă pentru a pune presiune. Că din proprie inițiativă mă îndoiesc că o să facă ceva.

Deci care e problema de fapt? Varvara se oprește înainte de stație? De ce i-au mai dat drumul atunci? Filofteia ce face?

Cel mai probabil, Filofteia va face acelasi lucru ca Varvara...

Re: Interstatia DT34-Parc shoppy

... si muntii aia de segmente de inele de care va tot bucurati acu cateva luni raman ca monument al prostiei.
Cum TBM-ul se vede mai greu ar trebui sa mergem la acele inele si sa agatam un afis cu "Aici sunt banii dvs.!".

Re: Interstatia DT34-Parc misterr

@subway guru: Văd că se îngroașă gluma... Măcar spune-ne: Varvara se poate opri în siguranță cîteva luni acolo unde e? Că altfel nu înțeleg de ce a mai plecat, și de ce ar pleca și Filofteia, n-are sens.
Dacă e să așteptăm cîteva luni să se facă stația, asta e, or trece și astea. Altfel nu are sens plecarea TBM-urilor, decît dacă s-a renunțat la stație. Din ce pun eu cap la cap, rezultă că stația nu se mai face.

Go to page:  1  ... 5 6 7 8 9 10 11  ... 29

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433188 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”