MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM4 Străulești - Gara de Nord - Gara ProgresulM4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017

Topic: Devierea traficului in zona lucrarilor

308 posts, 106762 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 5 6 7 8 9 10 11  ... 22

📖 Pagination options
Re: Devierea traficului in zona lucrarilor theli

Salut
eu locuiesc aproape de intrarea in Mogosoaia si trec zilnic prin zona deviata de cel putin 2 ori si am trecut de vreo 2 ori si cu bicicleta pe trotuar pe langa santier.

- pe traseul deviat se circula deocamdata bine dar nu va mai dura mult. Strazile nu au fost asfaltate pentru autobuze si pentru asa trafic si deja au aparut cratere.
- eu am evitat 2 accidente in ultima saptamana. Unul cu o doamna care a iesit fara sa se asigure din Trusesti in Varful Inalt si unul cu un tip care mergea pe contrasens pe Ardealului si era sa fac stanga direct in el.
Marcajele sunt proaste intr-adevar. Am facut deja de 2 ori stanga prea tarziu si prima oara m-am prins in ultimul moment ca nu mai sunt pe drumul cu prioritate.

La orele de varf circulatia este fluida dar Bucurestii Noi sunt ff rar aglomerati oricum.

Cu mici exceptii se circula normal cu 40-50 maxim dar mai sunt si nebuni.

Din pacate in foarte scurt timp vor fi mari probleme cu gropile de pe strazi care se maresc de la o zi la alta.

Vestea buna este ca pare ca se lucreaza destul de activ si poate nu o sa fie circulatia atat de mult deviata.

Cum este primul post pe acest forum desi il urmaresc de niste ani multumesc tuturor celor care ne tineti la curent cu ce se intampla

Re: Devierea traficului in zona lucrarilor andrei11

Din pacate circulatia o sa fie deviata destul de mult timp. Imposibil sa-si termine baietii treaba in 2 ani.

Re: Devierea traficului in zona lucrarilor Adrian Rosca

Sometul e pus pe treaba si munceste si noaptea, asa ca se pot termina lucrarile de structura si reface carosabilul in 2 ani. Evident, cu observatia ca totul sta in pixul celebrului Gherghina.

Re: Devierea traficului in zona lucrarilor andrei11

Vezi ce se intampla cu depoul, s-a oprit munca.

In dimineata asta a mai fost un accident la intersectia Vf. Inalt cu Manastirea Dealului, din fericire usor. Le-am cam pierdut numarul dar au fost pe putin 12 sau 13.
Unul din motive este lipsa de vizibilitate de la intersectiile Vf. Inalt cu Manastirea Dealului si Trusesti, pe directia dinspre bulevard.
Manastirea Dealului:

Trusesti:

Mai lipsesc indicatoare de cedeaza trecerea si treceri de pietoni, vezi Romeo Popescu cu Manastirea Dealului:

,
pe Manastirea Dealului intre bulevard si Romeo Popescu trotuarele sunt blocate asa ca pietonii trebuie s-o ia pe carosabil:

Si in sfarsit o dedicatie pentru guru  :D :

Re: Devierea traficului in zona lucrarilor Robert24

In aceste intersectii in cruce cu vizibilitate foarte mica ar trebui puse semne "STOP". Cele cu "Cedeaza trecerea" se pare ca fie lipsesc, fie sunt ignorate. Si probabil ca n-ar strica niste bumpere... Se pare ca numarul celor care au "carnet" fara a cunoaste un minim de legislatie e mult mai mare decat se pare.
Pe de alta parte, noi ne miram de aceste accidente si de faptul ca nu se cedeaza trecerea pe niste stradute, care pana ieri erau tranzitate de 10 masini pe zi. Aseara de exemplu, la ora 22:00, de la Piata Rosetti si pana la Piata Sudului am innumarat 4 treceri nesimtite pe rosu (la doua trebuind eu sa franez violent pentru a evita accidente), 3 ignorari ale semnului "Cedeaza trecerea" si 4 viraje stanga prin locuri nepermise. Si asta pe bulevarde principale...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Devierea traficului in zona lucrarilor 133 313

'Cedeaza trecerea' lipesc pentru ca observ ca este desenat de-a dreptul drumul cu prioritate.

133 313 wrote:
'Cedeaza trecerea' lipesc pentru ca observ ca este desenat de-a dreptul drumul cu prioritate.

Care la randul lui e mascat de celelate doua indicatoare.

Re: Devierea traficului in zona lucrarilor survola

theli wrote:
Salut
eu locuiesc aproape de intrarea in Mogosoaia si trec zilnic prin zona deviata de cel putin 2 ori si am trecut de vreo 2 ori si cu bicicleta pe trotuar pe langa santier.

Cum este primul post pe acest forum desi il urmaresc de niste ani multumesc tuturor celor care ne tineti la curent cu ce se intampla

Bine ai venit pe forum, te asteptam cu mai multe relatari de la fata locului  :)

Re: Devierea traficului in zona lucrarilor subway guru

@Adrian Rosca:
Multumesc pt dedicatie! :lol:
Daca mai adaugam o tablita si "cu exeptia riveranilor"? :mrgreen:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Adrian Rosca wrote:
133 313 wrote:

Care la randul lui e mascat de celelate doua indicatoare.

Din unghiul pietonului fotograf din rigola. Din unghiul soferului cu volan pe stanga este bine. Era mai frumos daca se declarau stradutele alea zona rezidentiala si se impunea 20 de km/h? Asa sigur nu ratezi nici un semn de circulatie.

Re: Devierea traficului in zona lucrarilor Robert24

Acela este un panou aditional care arata drumul cu prioritate. Panoul acela se amplaseaza DOAR impreuna cu unul din semnele "Drum cu prioritate" sau "Cedeaza trecerea". Cine trece pentru prima data pe acolo si nu stie de devieri nu are efectiv timp sa gandeasca care este drumul cu prioritate. Pe cand cand vezi semnul "CT" automat stii ca trebuie sa acorzi prioritate, dupa care intr-adevar ai timp sa vezi cui.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Intr-adevar, este aditional dar suficient sa iti comunice ce te paste. N-au avut pe stoc si cedeaza. O mica incovenienta care se va rezolva in urma sesizarilor ca si altele. Mie imi sare mai repede in ochi 'oprirea interzisa' care a mutat toate automobilele stationate de pe carosabil pe trotuar.

Re: Devierea traficului in zona lucrarilor subway guru

Haida-de...n-au avut pe stoc...nimic! :ugeek:
Semnalizarea verticala si orizontala e stabilita de Comisia de Circulatie PMB si de Politia Rutiera, nu de constructorii de metrou! :mrgreen:
Si devierea circulatiei nu s-a facut decat dupa ce tot ei au inspectat tot traseul si au constatat ca toata semnalizarea proiectata e pe amplasament... :geek:
Ba, mai mult, constructorul a fost obligat sa aiba cca 30 de insi la dirijarea circulatiei, timp de o luna, oameni ce au fost instruiti in mod special de politie...
Nici tu politie locala nici tu politie rutiera...nu s-au prea implicat...desi e in sarcina lor! :lol:
By the way, doar in Japonia am mai vazut atatia oameni la dirijarea circulatiei pe un santier de metrou...din punctul asta de vedere, bravo constructorilor!
In ceea ce priveste 'valurile bumpere', eu sunt contra pentru simplul motiv ca stradutele alea sunt in zona rezidentiala 'semirurala' conform PUZ, unde singurul zgomot deranjant e cantatul cocosilor, nu cred ca le-ar mai trebui rezidentilor si ceva 'zguduieli' artificiale...provocate intentionat.
Sunt convins ca se vor calma lucrurile cat de curand, intotdeauna cand s-au produs schimbari majore de circulatie lucrurile au intrat in normal dupa 2-3 saptamani...de exercitiu  :ugeek:

Go to page:  1  ... 5 6 7 8 9 10 11  ... 22

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017  • 
Choose destination

Since our 2440 forum members have written 435348 posts in 5430 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”