Topic: Casări autobuze
249 posts, 109060 views
📖 Pagination options
-
- Dominatrix
-
Posted:
-
Re: Casari autobuze
Dominatrix
"Chelite" sunt cand le vine randul la casare.
nokia2010 wrote:Cand au ajuns la Berceni erau intacte - pe rotile proprii au ajuns acolo. RATB'ul le-a scos la vanzare as is, dar daca nimeni nu s-a aratat interesat...
Plus, că dacă le cheleşte R.A.T.B. de tot ce e pe ele, degeaba le mai cumperi .
"Chelite" sunt cand le vine randul la casare.
- Dr2005
-
Posted:
-
Dr2005
?
A fost vândut un autobuz, care e la Florești Prahova. Au fost vândute 3 Ikarusuri... dacă mai lăsau la preț, le vindeau pe toate, că au fost mult mai apreciate decât Daf-urile.
Să înscri în circulație un vehicul după ce îl radiezi e mai greu... dacă e non-Euro nu mai ai voie. În plus, ca să poți radia un vehicul, trebuie să faci dovada casării sau predării către o societate care face așa ceva. Or, dacă RAR ți-a acceptat radierea, e clar că vehiculul nu mai e funcțional. Dovada asta o faci cu hârtii și, în unele cazuri, cu porțiunea din șasiu pe care e seria de fabricație (deci dacă umbli cu flexul pe acolo, clar nu mai prezintă siguranță în exploatare).
nokia2010 wrote:
Au mai scăpat 2-3 "D.A.F."-uri de casare și sunt pe la privați ex-bucureșteni acuma, dar nu știm cât le vor mai ține.
?
A fost vândut un autobuz, care e la Florești Prahova. Au fost vândute 3 Ikarusuri... dacă mai lăsau la preț, le vindeau pe toate, că au fost mult mai apreciate decât Daf-urile.
Să înscri în circulație un vehicul după ce îl radiezi e mai greu... dacă e non-Euro nu mai ai voie. În plus, ca să poți radia un vehicul, trebuie să faci dovada casării sau predării către o societate care face așa ceva. Or, dacă RAR ți-a acceptat radierea, e clar că vehiculul nu mai e funcțional. Dovada asta o faci cu hârtii și, în unele cazuri, cu porțiunea din șasiu pe care e seria de fabricație (deci dacă umbli cu flexul pe acolo, clar nu mai prezintă siguranță în exploatare).
-
- Chev Celios
-
Posted:
-
Chev Celios
1193 si 1195 sunt salvate.
1173 si 1203 sunt nemiscate.Poate putin mai descompletate.
Gabi23 wrote:
1173, 1203 - retrase definitiv din circulatie
1193 si 1195 - sanse 1% sa mai circule
-
- autob368
-
Posted:
-
autob368
O veste buna...
dar sunt sigur ca daca au fost reactivate, au cazut alte masini... care sunt alea?
Chev Celios wrote:
O veste buna...
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Deci 1193 incepuse sa fie descompletata la nivelul bordului + ca nu mai avea nimic din lucrurile "specifice" unui autobuz cu titulari.
Iar 1195 nu mai avea nici o roata. Era insa inchisa de titulari cu lacatul sperand repararea ei, avand probleme cu franele
. Am intrebat expres daca va mai circula, iar raspunsul a fost "sanse 1%, oricum pana la vara vor disparea toate si le retragem treptat din circulatie". Posibil sa le fi adus piese de la Berceni, ca doar Floreasca are(avea) 14 Rocar "moarte" acolo.
Deci 1193 incepuse sa fie descompletata la nivelul bordului + ca nu mai avea nimic din lucrurile "specifice" unui autobuz cu titulari.
Iar 1195 nu mai avea nici o roata. Era insa inchisa de titulari cu lacatul sperand repararea ei, avand probleme cu franele
-
- Chev Celios
-
Posted:
-
Chev Celios
Pai 1193 nu stiu sa mai aiba titulari cam din vara.
Pe 1195 aseara nu am vazut-o in garaj.
Gabi23 wrote:
Iar 1195 nu mai avea nici o roata. Era insa inchisa de titulari cu lacatul sperand repararea ei, avand probleme cu franele. Am intrebat expres daca va mai circula, iar raspunsul a fost "sanse 1%, oricum pana la vara vor disparea toate si le retragem treptat din circulatie". Posibil sa le fi adus piese de la Berceni, ca doar Floreasca are(avea) 14 Rocar "moarte" acolo.
Pai 1193 nu stiu sa mai aiba titulari cam din vara.
Pe 1195 aseara nu am vazut-o in garaj.
- GAC
-
Posted:
-
GAC
Uitandu-ma prin acest topic, am constatat ca lipseste ceva esential, si anume cateva poze cu o casare/dezmembrare efectiva de autobuz, eventual pe etape, ca banuiesc ca nu se face asa dupa ureche.
Uitandu-ma prin acest topic, am constatat ca lipseste ceva esential, si anume cateva poze cu o casare/dezmembrare efectiva de autobuz, eventual pe etape, ca banuiesc ca nu se face asa dupa ureche.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
- Dr2005
-
Posted:
-
Dr2005
Pentru că cei care le-au făcut nu vor să le publice...
Desigur, asta nu i-a oprit pe cei de la PRO TV să facă asta.
Pentru că cei care le-au făcut nu vor să le publice...
Desigur, asta nu i-a oprit pe cei de la PRO TV să facă asta.
- mastocitu
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Arata "naspa". Incheiem discutia despre subiect.
mastocitu wrote:
Ce este asa secret in taierea unor table?
Arata "naspa". Incheiem discutia despre subiect.
-
- Dominatrix
-
Posted:
-
Dominatrix
Apropo de casari, ce va insemna in practica "externalizarea" lor? Adica taierea direct in depou/garaj, asa cum se facea pe vremuri?
Apropo de casari, ce va insemna in practica "externalizarea" lor? Adica taierea direct in depou/garaj, asa cum se facea pe vremuri?
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
S-a facut deja contract de ridicare a lor ca fier vechi.
Dominatrix wrote:
S-a facut deja contract de ridicare a lor ca fier vechi.
- Dr2005
-
Posted:
-
Dr2005
Pentru asemenea contracte trebuie licitaţii. Când s-au făcut şi ce firmă le ridică?
Pentru asemenea contracte trebuie licitaţii. Când s-au făcut şi ce firmă le ridică?
📖 Pagination options