MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei

819 posts, 334019 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 5 6 7 8 9 10 11  ... 59

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei andrei11

Evident ca statia se va executa, nu inteleg afirmatia.
Valea Ialomitei nu este pe drumul critic si nu va fi niciodata.
In statia Dr. Taberei  de fapt nu o sa ajunga nici un TBM fix in statie.
TBM - urile se ''extrag" in rebrusment. Nu are rost sa le duci pana-n statie, ca de la rebrusment in statie nu mai folosesc la nimic.

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei autob368

Afirmatia cu executia statiei era facuta de lumea din zona, am auzit-o de la niste vecini de-ai mei. Si am spus asta pe forum pentru a se lamuri situatia, si userul Diana spunand ca locuieste in zona Raul Doamnei si era deranjata de stagnarea lucrarilor si de disconfortul (real, ce-i drept) creat tuturor locuitorilor zonei.
Stiu ca Valea Ialomitei nu este pe drumul critic, de fapt pe acolo nici nu vor ajunge TBM-urile pentru acolo se lucreaza totul in sapatura deschisa (statia, depoul si legatura spre Romancierilor). Cand am spus de Valea Ialomitei ma refeream strict la forta de munca desfasurata acolo. Am gresit eu, nu am vrut sa ma refer la faptul ca V.I. ar fi pe drumul critic.  :oops:

1) Nici o problema. :roll:
2) Ai observat ca nu am facut nici o referire la disconfort, e real, dar asta e. Evident ca se putea si mai bine, adica sa se fi terminat santierul in 3 ani de zile, cu structura gata intr-un an si ceva. Aici aveti perfecta dreptate.

• mga
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei mga

Buna seara! Stie cineva cand se vor relua lucrarile pe Raul Doamnei? Si...cel mai important ...cand se va redeschide strada traficului?

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei autob368

Strada se va redeschide traficului dupa realizarea planseului superior al statiei si a intregii incinte a statiei (saparea ca la celelalte statii pana la nivelui peronului). Asta evident ca mai avem de asteptat... cel mai optimist caz, dupa parerea mea, prin 2015.  :roll:

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei dinudr

Buna seara,
Care mai este stadiul lucrarilor la aceasta statie?

Vrând nevrând  pe la sfarsitul lui Augustrebrusmentul statiei va fi fix pe drumul critic, asta daca totul decurge normal.
Si daca fac rebrusmentul trebuie sa faca si statia, asa ar fi logic.
Avand in vedere lungimea santierului - care se apropie de 300 metri, deci practic cam cat o statie si jumnatate "normala" cel tarziu de Boboteaza ar cam trebui sa se apuce de sapat si aici.

• mga
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei mga

andrei11 wrote:
Vrând nevrând  pe la sfarsitul lui Augustrebrusmentul statiei va fi fix pe drumul critic, asta daca totul decurge normal.
Si daca fac rebrusmentul trebuie sa faca si statia, asa ar fi logic.
Avand in vedere lungimea santierului - care se apropie de 300 metri, deci practic cam cat o statie si jumnatate "normala" cel tarziu de Boboteaza ar cam trebui sa se apuce de sapat si aici.

Nu a fost bine pana acum? Au deviat mijloacele de transport, au inchis strada si dupa cativa ani incep lucrarile....
Dar cam asa meritam. Nu reactioneaza nimeni....

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei beavisrai

Si eu ca si ceilalti cititori ai acestui forum suntem impresionati de partea tehnologica acestui proiect. Este ceva unic cu mult peste banalele asfaltari cu canale infundate cu care suntem obisnuiti in acest oras. Este un fel de Discovery live. De aceea, modul in care este gestionat santierul de la Riul Doamnei (o mare zona luate pentru depozitarea prafului) ne mira, este in discrepanta cu latura "hi-tech" a proiectului.

De exemple, lucruri simple precum protejarea mediului, nu se fac la Riul Doamnei. Cei care nu locuiesc in zona, cu tot respectul pentru experienta in constructii demonstrata, nu pot sa zica: "da, stim cum e, dar trece". Cei care sunt responsabili de santier, nu au aratat pana acum nici un fel de respect fata de oamenii din zona.

Iata atasata o poza despre cum se protejeaza o arie de lucru in Germania - e un soi de mushama, nu gratii cum sunt la noi.
Cam cat costa mushamaua? Eu zic sa o cumparam noi, cei din zona, ca e pe partea noastra. :lol:
DSC06545.JPG (180.27 KB; downloaded 4257 times)

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei Diana

beavisrai wrote:
Si eu ca si ceilalti cititori ai acestui forum suntem impresionati de partea tehnologica acestui proiect. Este ceva unic cu mult peste banalele asfaltari cu canale infundate cu care suntem obisnuiti in acest oras. Este un fel de Discovery live. De aceea, modul in care este gestionat santierul de la Riul Doamnei (o mare zona luate pentru depozitarea prafului) ne mira, este in discrepanta cu latura "hi-tech" a proiectului.

De exemple, lucruri simple precum protejarea mediului, nu se fac la Riul Doamnei. Cei care nu locuiesc in zona, cu tot respectul pentru experienta in constructii demonstrata, nu pot sa zica: "da, stim cum e, dar trece". Cei care sunt responsabili de santier, nu au aratat pana acum nici un fel de respect fata de oamenii din zona.

Iata atasata o poza despre cum se protejeaza o arie de lucru in Germania - e un soi de mushama, nu gratii cum sunt la noi.
Cam cat costa mushamaua? Eu zic sa o cumparam noi, cei din zona, ca e pe partea noastra. :lol:

Ar fi tare bine daca am lucra "ca nemtii", dar asa ceva n-o sa vedem niciodata la noi. Iar lucrarile la statia Raul Doamnei demonstreaza fara nicio indoiala ca, in ciuda desfasurarii impresionante de tehnologie, atitudinea celor care se ocupa de proiect ramane rudimentara in relatia cu cetatenii. Din pacate e si vina noastra, pentru ca nu, e mai simplu sa ne plimbam nepasatori cainii  pe fasiuta de asfalt pe care ne-a lasat-o in marea lui "generozitate" constructorul, sa infruntam "plini de vitejie" traficul, ne facem cruce si incercam sa trecem strada "in plina strada", ca nu mai exista trotuar la intersectia cu Drumul Taberei si sa inghitim praful oriunde ne-am invarti in zona…Si daca ii mai apuca zelul pe niste muncitori, nu mai poti sa treci pe nicaieri… Asa ca ne cam meritam soarta!

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei 133 313

V-ati gandit probabil asa: cainii starnesc mai multa simpatie. Mai multa decat copii, oamenii in general. Ca altfel argumentul ma da pe spate. In rest... salarii nemtesti, munca nemteasca. Salarii romanesti... este absolut evident. Desi ce se intampla acolo cred ca nu are nici in clin. Faptul ca nu se lucreaza depaseste cu mult vointa individuala a oricarui muncitor din fundul lantului decicizional.

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei Nightwolf

Eu zic sa bagati un proces penal contra M.T., P.M.B, Guvern, Presedentie, ROMANIA si sa vedem ce iese ...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei 133 313

E si asta o idee. In fond si la urma urmei politia stie sa dea amenzi pentru buletine expirate. Pare chiar o prioritate nationala. Cand te tarasti prin transee civile si urbane numai de birocratie nu-ti mai arde.
Sincer incep sa am o indoiala serioasa cu privire la M5. In capete si fix la mojloc e sub semnul intrebarii. Eroilor, Parc si Raul Doamnei.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei sab

Singura problema majora este pentru momenta statia de la Parc. Restul sunt departe (ca orizont de timp).

Go to page:  1  ... 5 6 7 8 9 10 11  ... 59

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433333 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”