Regiunile RomânieiTransilvaniaJudețul BrașovIstoria transportului public în municipiul Brașov

Topic: Autobuze MAN (2001 - 2024)

124 posts, 63313 views

Go to page:  1  ... 3 4 5 6 7 8 9

📖 Pagination options
Autobuze MAN Andrei Andraș

733 a revenit în circulație câteva zile mai târziu, nici nu s-a pus problema retragerii lui din circulație.

Mai ușor cu presupunerile ăstea nefondate, prezentate drept certitudini, venite din partea cuiva care nici nu locuiește în acest oraș. Fotografiile sunt mai mult decât binevenite.

• TPB
  • Posted:
  •  

Re: Autobuze MAN TPB

Autobuzele Man 702, 714, 716, 727, 733 ,,la odihnă" lângă terminalul St. Municipal.
ManSL283_A74_714_716_Municipal.jpg (663.38 KB; downloaded 1998 times)
ManSL283_A74_702_727_733_Municipal.jpg (437.05 KB; downloaded 1998 times)

Alături de 600, în grupul milionarilor a intrat luna trecută și 716, zilele acestea trecând de 1.003.000 km parcurși la poalele Tâmpei. Aceste autobuze vor fi retrase în această vară odată cu intrarea vienezelor în circulație.

La treabă pe liniile spre Sânpetru și Tărlungeni / Budila mai pot fi întâlnite 702, 711, 716, 727, 728 și 729.
716 - 02.05.2024.JPG (332.21 KB; downloaded 1741 times)

Re: Autobuze MAN PheonixLema_BV

Cu părere de rău,cred că putem muta topicul la Istorie. Azi 728 a fost ultimul care a iesit la traseu,pe linia 711

Re: Autobuze MAN Prichindel200

Poate ca sunt singurul, dar chiar o sa le duc dorul, mie unul chiar mi-au placut, nu stiu exact de ceilalti. Nu au fost autobuzele perfecte pentru acest oras, din cauza ca aveau podeaua ridicata, dar au fost bune la timpul lor.

Re: Autobuze MAN PheonixLema_BV

Acum l-am ochit şi pe 711 pe 611, deci 728 si 711 au fost cele mai longevive! Într-adevar si mie îmi vor lipsi,mai ales cele articulate...😢

Re: Autobuze MAN SPA29

Sunt curios de sursa informatiilor. Momentan pare a fi zvonistisca.

Adevarat, mai asteptam, deoarece pe lista cu flota RATBV, vad ca inca apar a fi la traseu, poate ca nu e 100% confirmata retragerea lor. Din ce am inteles, titularii de pe MAN-uri se vor muta pe Mercedes Citaro C2G, deci s-ar putea sa fie adevarat zvonul. Oricum, cele articulate o sa-mi lipseasca cel mai mult, cu toate ca au aproape un an de cand au fost retrase definitiv.
Un lucru e sigur: cand va fi vremea sa le retraga, le vor retrage indiferent de situatie.

Re: Autobuze MAN SPA29

Asta da, dar nu putem afirma cu certitudine ca vor fi retrase "azi". Este o chestiune de zile sau saptamani. Maine este programat sa iasa 702 la traseu, spre exemplu.

Corect, dar ma asteptam  sa le retraga pe toate astazi, deoarece au intrat toate vienezele la traseu.
Oricum, cel tarziu la finalul lui iunie eu zic ca vor fi retrase.

Terminați odată cu poveștile pe care le aflați de la șoferul x sau y. Imediat cum aflați ceva de la vreun șofer, veniți aici și postați drept un adevăr general valabil.

Nu degeaba 702 și 716 au ITP-ul reînnoit luna aceasta. Chiar dacă au fost scoase la vânzare, până nu le cumpără cineva vor mai circula atâta timp cât e nevoie de ele.

Asta asa e. Un exemplu bun e 589, care a circulat pana a fost cumparat, ba chiar si revopsit.
Tocmai de aceea l-am numit zvon, deoarece nu se stie sigur situatia lor inca, informatiile de la soferi sunt nevalide oricum, fara dovezi nu putem fi siguri de nimic.
Imi place sa cred ca vor mai circula ceva vreme, mai ales cu ITP-ul reinnoit.

Re: Autobuze MAN PTMZ

Vă amintesc că nu tolerăm zvonistica pe forum (punctul I.2 din regulament), așadar vă rog ca pe viitor să fiți pragmatici referitor la astfel de informații și să evitați potențialele zvonuri de garaj sau speculațiile fără fundament.

Mulțumesc pentru înțelegere. :bere:

Desi nu am fost eu cel care a venit cu zvonul, oarecum am continuat discutia despre acesta, asa ca imi cer scuze pentru orice informatie eronata pe care am spus-o aici, de acum voi fi mai atent si nu voi mai discuta nimic ce este doar zvon. 🙂

Go to page:  1  ... 3 4 5 6 7 8 9

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Istoria transportului public în municipiul Brașov  • 
Choose destination

Since our 2439 forum members have written 435438 posts in 5430 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”