MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM4 Străulești - Gara de Nord - Gara ProgresulM4 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: Știri și articole din presă

823 posts, 253708 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 5 6 7 8 9 10 11  ... 59

📖 Pagination options
Re: Stiri despre proiect shoppy

Tare filmul ala, deci de la ce linie luam trenul?, stam asa mai pi centru si pac! - de unde vine primu :mrgreen:.
m4.jpg (106.28 KB; downloaded 3710 times)

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect sab

Acea caseta pare ca este din vestibul si arata directia spre peron. Nu este indicator de peron sa arate de la ce linie luam trenul, dupa parerea mea ...
-Daca totusi este indicator care vrea sa arate ca luam trenul de la ambele linii este gresit. Sagetile nu sunt indreptate una spre stanga si alta spre dreapta (adica spre linii), pentru a simboliza ca de la ambele linii putem lua tren atat spre GdN2, cat si spre Bazilescu..
-Daca este indicator care vrea sa arate directia spre peron este aberant ca am aceeasi informatie de doua ori. O singura data era suficient.
Oricum ai lua-o nu este bine. Dar ne-am obisnuit deja cu indicatoarele noi, care nu sunt foarte reusite...Cinste celor care le-au "validat" si celor care le-au platit  ;)

Re: Stiri despre proiect andrei11

sab wrote:
Oricum ai lua-o nu este bine. Dar ne-am obisnuit deja cu indicatoarele noi, care nu sunt foarte reusite...Cinste celor care le-au "validat" si celor care le-au platit  ;)

Eu nu stiu de ce insisti atat pe tema asta. Acum vreo ora am iesit si eu din M la statia mea ( Piata Iancului ) si pe un indicator ( de tip nou ) scrie clarPiata Iancului M 3. Si nu ma mai faceti sa repet ca nu sufar de caldura, nu ma doare capul si pe temperaturile astea nu beau alcool de loc. Si nu am stat intr-un birou ci am avut munca de teren, prin soare 4 ore fix.
Indicatorul prezentat de @shoppy e bestial. Apropo de Iancului si M 3 ( cine nu crede sa verifice la iesirea la suprafata prin accesul principal ) de ce nu au putut sa astepte cateva zile pentru M 4 sa fi schimbat indicatoarele dintr-o data ( cele vechi cu cele noi pana la Bazilescu ) si le-au pus mai intai pana la 1 Mai pentru ca acum dupa aproximativ o luna de existenta sa le schimbe din nou pana la Parc... ? Mai degraba schimbau rusinea asta de la Iancului.

Re: Stiri despre proiect subway guru

Aceste 'asa-zise' probleme nu se pot rezolva cu o semnalistica 'statica' la o statie la care se circula cand pe o linie, cand pe cealalta...
Rezolvare se produce doar dupa instalarea informarii 'dinamice', cea care da informatii 'in timp real'...gen 'trenul in directia X soseste la peronul Y'... :ugeek:

Re: Stiri despre proiect andrei11

Subway, de acord cu tine, dar nu montezi indicatoare "normale" la statia 1 Mai, dand senzatia ca trenurile vor circula firesc, cand defapt vor circula pe cele 2 fire in ambele sensuri. Sa nu spui ca fix peste 2 ani vom lua metroul la strand la Straulesti, ca nu cred. ( Desi as vrea, dar mi se pare imposibil ).  :?

Nu dragule, nici vorba...
Ce am vrut eu sa va spun e ca pentru ca sa fie totul clar pt calator in situatzia 'provizorie' de circulatzie 'in pendula' trebuie 'sistem dinamic de informare', iar sistemul dinamic de informare ca sa fie complet functional are nevoie de Dimetronic extins la cele doua statzii noi...
Restul...e (folosesc din nou un termen la moda pe forum in ultima vreme)...prin balarii... ;)

De azi, se circula in 'grafic normal', cu calatori pana la 1Mai, apoi fara calatori pana la Bazilescu...

Re: Stiri despre proiect Dominatrix

subway guru wrote:
De azi, se circula in 'grafic normal', cu calatori pana la 1Mai, apoi fara calatori pana la Bazilescu...
@andrei11: Deci incepand de luni (ca maine si poimaine e weekend), iti poti verifica schema cu 5 trenuri in circulatie, daca nu mai ai rabdare pana la deschidere... ;)

Practic de azi, singura observatzie ca se circula in 'trepte' de viteza...
La 'proba' s-a intrat cu 15km/h, apoi cu 30km/h, si pe rand 40, 50, 60...pana la viteza maxima.
Rulezzz!!!

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect sab

andrei11 wrote:
Eu nu stiu de ce insisti atat pe tema asta. Acum vreo ora am iesit si eu din M la statia mea ( Piata Iancului ) si pe un indicator ( de tip nou ) scrie clarPiata Iancului M 3.
...
Indicatorul prezentat de @shoppy e bestial. Apropo de Iancului si M 3 ( cine nu crede sa verifice la iesirea la suprafata prin accesul principal ) de ce nu au putut sa astepte cateva zile pentru M 4 sa fi schimbat indicatoarele dintr-o data ( cele vechi cu cele noi pana la Bazilescu ) si le-au pus mai intai pana la 1 Mai pentru ca acum dupa aproximativ o luna de existenta sa le schimbe din nou pana la Parc... ? Mai degraba schimbau rusinea asta de la Iancului.

De aia insist, ca se arunca bani aiurea, iar noua ni se spune ca nu se fac anumite lucruri pentru ca nu se justifica, ca vine nu stiu ce control si te baga la "mititica". Dar indicatoarele aberante si foarte multe se justifica ??? :evil: Indicatorul tau arata exact ce spuneam prin alte parti, ca unii la Metrorex sunt inca "ancorati in trecut" si folosesc denumiri gen M3 pentru GdN-D2, M4 Racord2, etc.. Chiar acum a aparut in informatia de presa privind extindrea spre Straulesti denumirea asta, ce o fi avand M4R2 (care se oprea in proiect la Laromet) cu Straulesti si chiar cu noua statie Lamininorului, diferita de Laromet din "poveste", nu stiu... Este clar ca M4R2 a luat sfarsit odata cu inceperea constructiei statiei Bazilescu (care nu era in proiectul din 89 M4R2), iar prelungirea dincolo de PLS Zarea se face dupa un proiect cu totul nou.
Daca M3 la Iancului a ajuns si pe indicatoarele noi nu pot sa spun decat ca este rusinos.
Si legat de indicatoarele de pe M4, de ce naiba le-au mai instalat, daca nu arata nimic ? Doar ca sa platim bani in plus ? Asteptam Dimetronic-ul si cu asta basta. Pana atunci puneau niste placute scrise de mana cum erau de exemplu cele de la Eroilor cand se lucra si se pleca de la linia 1 in directia Industriilor. Sau nu instalau nimic si se anunta in difuzoare.
Iar cand se va circula normal, peste 2, 3 sau 10 ani se instalau si aceste indicatoare statice....Pana atunci care este rostul lor ? Acum mai mult incurca decat ajuta, ori rolul afisajului este sa ajute calatorii, nu "sa-i bage in ceata ".

Daca nu se scria, 'racneai' ca de ce scrie 'altceva' decat se petrece in realitate...alea de pe M4 arata exact ce 'trebuie' si anume ca trenurile pot sosi la 'ambele' linii.
'Informatzia' de presa cu Straulesti a aparut acum pt ca abia a fost publicata in Monitorul Oficial...
"Chiar acum a aparut in informatia de presa privind extindrea spre Straulesti denumirea asta, ce o fi avand M4R2 care se oprea in proiect la Laromet cu Straulesti si chiar cu noua statie Lamininorului, nu stiu..."
Ei uite, daca nu stiai te-am scos chiar acum din 'nestiintza'...
Toate bune si las-o mai moale... ;)

Re: Stiri despre proiect marius baciu

Da' pista de biciclisti nu are?! :twisted:

O sa aiba niste rastele pt tzoacle, ca in tzarile 'cu apa calda'... 8-)

Re: Stiri despre proiect iliutu

Multi barbati si doua femei  :mrgreen:

Go to page:  1  ... 5 6 7 8 9 10 11  ... 59

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M4 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433196 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”