MetrouTrenurile de metrou din București

Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)

3267 posts, 1093663 views

Go to page:  1  ... 76 77 78 79 80 81 82  ... 234

📖 Pagination options
  • IK4
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF IK4

sab wrote:
Stiu ce s-a afirmat, insa, daca erau sanse sa nu se cumpere cele 8 trenuri suplimentare, le puneau de acum pe M3. Altfel, ce rost are toata tevatura asta...sa le bage pe M2 si dupa doar cateva luni (daca se ia decizia sa nu se achizioneze cele 8 trenuri) sa le mute pe M3  :?:

Le-au bagat pe M2 sa-si faca rodajul izolate acolo, sa le configureze ATC-ul si sa se remedieze problemele care apar pe parcurs. Doar nu era sa le bage de la inceput pe M3, sa crape cate unul intre Eroilor si Dristor si sa blocheze doua magistrale dintr-un foc. Plus ca mai sunt de bestelit peroanele, nu cred ca pana acum le-au rezolvat pe toate.

Totusi eu cred ca vor ramane pe M2 chiar daca nu se mai iau cele 8 suplimentare. Altfel le faceau cu dunga rosie :lol:

Re: Trenurile CAF cris_m

Astazi am prins si eu un "zbatacios iberic" (spun "zbatacios" pentru ca de fiecare data cand avem drum pe M2 numai Bombardier prindeam :? ), trenul cu pricina  fiind Oltul (si la dus si la intors  8-) ). Nu insist cu o alta analiza SWOT, intrucat constatat aceleasi aspecte semnalate de majoritatea userilor de pe forum, insa vin cu mentiunea ca din interior eu nu am auzit acel suierat de care se tot pomeneste si nu am sesizat insonorizarea mai proasta decat cea de la BM 2/21 (poate urechile mele sensibile au mai imbatranit  :lol: ).

Totusi, nu mi-a placut afisajul care  zici ca e piftie si inregistrarea cand intra trenul intr-o statie. De ce trebuie sa zica "urmeaza statia" si pe ce parte este peronul... ca doar vezi ca ajunge in statie si partea pe care e peronul. Nu puteau sa "ciunteasca" inregistarea in asa fel incat sa zica doar numele statiei si unde este cazul "corespondeta cu Mx"? Mi se pare obositor sa iti spuna tanti poezia completa la dublu, mai ales cand calatoresti mai multe statii.

cris_m wrote:
Eu as mai adauga un minus "ibericelor": parca produc mai multe vibratii decat BM 2/21...

Azi am descoperit ca acele vibratii nu sunt din cauza calibrarii proaste a rotilor , ci din cauza caii de rulare(eram la Unirii 2, poate are vreo relevanta). Deci, am elucidat misterul.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF sab

Ai fost in partea din spate a ultimului vagon si nu ai auzit suieratul  :?:

Re: Trenurile CAF cris_m

Nu am mers pana la usa cabinei mecanicului...credeam ca se aude si din dreptul burdufului... mea culpa! :oops: Data viitoare o sa stiu unde sa ciulesc urechile "batrane" :lol:

Re: Trenurile CAF survola

Trenul 1308/2308 Argeş văzut azi în exploatare, dar cu o uşă defectă :(

• sab
  • Posted:
  •  

E bine.. :(

Re: Trenurile CAF TudorSt

A observat cineva ca la unele trenuri nu functioneaza sunetul acela de inchidere al usilor? Doar se aprinde beculetul rosu.

• sab
  • Posted:
  •  

Chiar ma intrebam de ce nu l-am remarcat la primele calatorii. Insa nu m-am gandit ca ar putea sa nu functioneze la unele garnituri...

Re: Trenurile CAF Cristy

Acea avertizare acustica poate fi dezactivata de catre mecanic, deci nu e o defectiune tehnica.

Re: Trenurile CAF puidemorosan

Sunetul la inchiderea usilor nu este setat default, deocamdata. Unii mecanici care stiu cum, o activeaza, altii nu. O sa se remedieze cu o noua versiune software PIS.
Acum 15 minute a inceput proba de anduranta si trenul 9.
Problema cu usile izolate o sa fie prezenta pana la rodarea acestora. Deja la trenurile ¨mici¨ nu se mai produc incidente cu usile.
Incetul cu incetul ca nici D-Zeu nu a facut lumea intr-o zi.
Cu stima

Re: Trenurile CAF Rathgeber2523

puidemorosan wrote:
Sunetul la inchiderea usilor nu este setat default, deocamdata. Unii mecanici care stiu cum, o activeaza, altii nu. O sa se remedieze cu o noua versiune software PIS.
Acum 15 minute a inceput proba de anduranta si trenul 9.
Problema cu usile izolate o sa fie prezenta pana la rodarea acestora. Deja la trenurile ¨mici¨ nu se mai produc incidente cu usile.
Incetul cu incetul ca nici D-Zeu nu a facut lumea intr-o zi.
Cu stima

Trenul 9 iesise si ieri in Probe

Re: Trenurile CAF puidemorosan

Nu este acelasi lucru probe si anduranta.

Re: Trenurile CAF zofei.2006

Domnule puidemorosan am si eu o intrebare: Imi puteti spune sau sa ma anuntati cand trebuie livrata UT 15 ca astazi au plimbat rama  de pe o linie pe alta la Grivita. Nu am acces la mesageria privata ca altfel va contactam.

Re: Trenurile CAF andrei11

Off topic :
Pe cine au plimbat -o, ca n-am inteles.
La sau cred ca ti-a iesit din nimereala.
 :roll:

Go to page:  1  ... 76 77 78 79 80 81 82  ... 234

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463861 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”