Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiModernizare și lărgire Centura București (DNCB)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1638 posts, 490426 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 75 76 77 78 79 80 81  ... 117

📖 Pagination options
Re: CENTURA BUCURESTI telvanni

De ce PANA MEA monteaza pavele cand e muuuult mai ieftin sa toarne un beton? Rezultatul e acelasi, chiar mai bun!!
Singurul avantaj e scurgerea apelor pluviale dar puteau lasa gaurele si in beton. Of Of mai mai.

Re: CENTURA BUCURESTI aztec

Cu pavele nu am vazut sa reziste mai mult de 2 ani.. si sa arate bine. Rezutla intretinere/schimbare chiar multianuala.
Afacere.

Re: CENTURA BUCURESTI Dragos Tanase

Centura Capitalei, DN1 și A3, lăsate de izbeliște după ce guvernul a tăiat fondurile: http://b365.ro/centura-capi ... 83784.html

Re: CENTURA BUCURESTI realistul

Un guvern competent menit sa faca in felul asta crestere economica.

Re: CENTURA BUCURESTI Adrian Rosca

Competenti au fost, competenti sunt încă ş-or fi în neamul românesc! Sa nu uitam "inaugurarea" portiunii de centura dintre Mogosoaia si Otopeni sau ca intersectia de la Otopeni si una din rampele pasajului Chitila nu sunt gata nici macar acum...

Re: CENTURA BUCURESTI Dragos Tanase

:-) Cum va arăta Centura de Sud Bucureşti, lărgită la 4 benzi:18 poduri și 20 de intersecții modernizate... http://b365.ro/modernizare- ... 84219.html

Re: CENTURA BUCURESTI telvanni

Am obosit sa tot sper. Eu cred ca nici in 10 ani n-o sa avem e centura asa cum trebuie. Nici asta, nici inelul de autostrada. Si eu ma consider un optimist (unul precaut ce-i drept).

Re: CENTURA BUCURESTI gorjeanul

A disparut benzinaria Petrom de la Rudeni... Oare sa fi inceput deja largirea ulitei?

Re: CENTURA BUCURESTI shoppy

Nu, au sapat totusi ca sa bage niste cabluri de telefonie.

Intersecția cu DN1 misterr

S-a realizat semnalizarea rutieră în toată intersecția (indicatoare + marcaje). Intersecția nu e semnalizată ca sens giratoriu, sînt doar indicatoare „Cedează trecerea” pentru cei care intră în ea.
Evident, nu s-a pus vreo presemnalizare a configurației intersecției.
A rămas nefolosită una din deschiderile podului, se putea face foarte bine o bretea pentru cei care vin dinspre vest și vor să meargă spre Ploiești și vor să evite așa-zisul „sens giratoriu”. Așa, pare că se vor pune doar panseluțe...

Re: CENTURA BUCURESTI emilacke

De vreo saptamana am vazut topometristi facand ceva masuratori pe centura intre A1 si dn7, si au si facut ceva insemnari pe asfalt. Sa inceapa totusi ceva?

Insemnarile pe asfalt sunt pentru asfaltare, deci probabil reasfaltare, ca Petrom-ul ala l-au reconstruit parca si mai in buza drumului, iar pe partea cealalte e canalul de irigatii.

Re: CENTURA BUCURESTI Nightwolf

E o sistematizare acolo de te ia capu` ... eu am reusit cu nino-nino sa intru pe contra fara sa ma chinui prea mult, nu e niciun indicator cum s-o iei sa intrii in Bucuresti, pe unde se poate intoarce etc ...

Pai sa iti faca si tie un training inainte sa iti dea girofaru pe mana, ca data viitoare ajungi prin padure.

Go to page:  1  ... 75 76 77 78 79 80 81  ... 117

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizare și lărgire Centura București (DNCB)  • 
Choose destination

Since our 2404 forum members have written 432382 posts in 5381 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”