MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2

1522 posts, 425172 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 74 75 76 77 78 79 80  ... 109

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 orex

Offtopic
@stefan28,
In afara că @Costin va vrea sa dea cu ”matura” (ca la curling), nu o poate face decat in ceea ce priveste emoticoanele, al caror rol, tocmai asta este, sa sugereze cate ceva din starea fiecaruia dintre noi! Acum, din punctul meu de vedere ELE nu ”inunda” in niciun fel in postarile TALE si nici nu cred ca cineva (doar neaos cititor/sau afiliat cu ”acte” in forum) s-a impiedicat de ele!! Intr-adevar, poate in noua versiune a forumului, pot fi postate in cadrul expozeului pozelor! Vreau sa cred ca noua platforma a forumului ne va oferi surprize placute, inclusiv placerea de a nu mai dialoga in ”contumacie”! :D

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 sab

Castravetele este cum este, dar cand vad si stalpii acestia cu "postamentele" lor, adevarate opere de arta, parca ma apuca ceva...
20200617_062654.jpg (254.78 KB; downloaded 2688 times)

Sunt ”special” pozitionati acolo! Vrei sa faca inconjurul lumii vestea ca un narod a ”incercat” sa se catapulteze cu autovehiculul direct pe peronul unei statii de metrou?! :rofl:

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 George

Aşa mi se pare şi mie, că sunt antitero :D

Nu numai...antiterorist, antideturnare! :bere:

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 subway guru

Am explicat ca acei stalpi au fundatii aerospatiale, din lipsa de adancime disponibila in subsol dar daca au si alte utilitati, cu atat mai bine!
:bere:  :rofl:

Utilitate?
Care-ar fi aia in afara de iluminat, ca EU, unul nu intrezaresc! Sa punem drapelul, pe ei, odata pe an? :rofl:
PS
Bani aruncati pe ”geam”! Nu folosesc la nimic, nici barem n-au fost conceputi sa sustina infrastructura troileibuzelor din zona!  :oops:

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 subway guru

Sunt stalpi STB, sigur vor avea stegulete la diverse ocazii, ramane sa vedem daca vor avea si troleibuze ignifugate!
:rofl:   :bere:

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 icee

sab wrote:
Castravetele este cum este, dar cand vad si stalpii aceștia cu "postamentele" lor, adevărate opere de arta, parca ma apuca ceva...

Aici RAT..STB putea sa facă o reproiec-TARE a poziției de ancore... sau AU FĂCUT și nu va prindeți voi, pentru ca acei stâlpi nu au existat in acea poziție excepțională nicioadata !!!  :applause:  :applause:

GOOGLE MAPS

Fugi cu...tancul! :rofl:  :rofl:  :rofl:

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 rosetti61

Se rezolva mioritic, cu autocolant galben si scris cu marker "M1".

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 sab

@guru
Adancimea disponibila se rezolva din ...proiect. Daca ai pus planseul fix la suprafata, nu creste iarba si nici nu ai loc de fundatie pentru stalpi. Traiasca luminatoarele, ne aduc numai bucurii. ;)
P.S. Daca ma uit la proiect, trebuia sa fie ceva adancime in acea zona, in fata castravetelui.
eroilor_general.jpg (72.13 KB; downloaded 2398 times)

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 andrei11

Am o rugăminte,
Toate discuțiile despre pasajul care subtraversează B-dul Eroilor scrieți-le la topicul Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1
Mulțumesc !

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 Stefan28

Păi eu știu că sunt 3 înăuntru către peron și una de la gură... :think:

Go to page:  1  ... 74 75 76 77 78 79 80  ... 109

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433206 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”