Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)

1718 posts, 420839 views

Go to page:  1  ... 74 75 76 77 78 79 80  ... 123

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) mindmasster

Ai uitat o etapa foarte importanta. Tensionarea hobanelor

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Nightwolf

mult a fost, putin a mai ramas ... in principiu intr-o luna facem vruum, vruum pe pod... merge o noapte de inviere facuta la inaltime :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) DanCld

Hmmm, merge si un concurs cu premiul "prima masina civila care parcurge podul de la un cap la celalalt"? Sau e rost de vandut bilete?  :twisted:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) subway guru

@adn2377:
si ai mai uitat ceva, inainte de pct.3 - hidroizolatia...
in rest, e ok...

@Nightwolf:
Erai ieri in 'echipa' de la rutiera care a 'inspectat' pasajul? ;)

subway guru wrote:
@adn2377:
si ai mai uitat ceva, inainte de pct.3 - hidroizolatia...
in rest, e ok...

@Nightwolf:
Erai ieri in 'echipa' de la rutiera care a 'inspectat' pasajul? ;)

Negativ nu fac parte din cei care vor sa vada ce este nou :) Treaba mea e sa explic "de ce s-a intamplat?" ... :) Got the point? :) Oricum, sunt vecin cu pasajul ... nu trebuie sa ma "chinui" mult sa-l inspectez :)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Utilizator anonim

Hidroizolatia si o parte din finisaje se pot face in timp ce se tensioneaza cablurile, operatiune ce dureaza cam 5 zile.
Estimare finalizare suprabetonare - 21 martie 2011  :P
Urmeaza poze noi  :P

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) subway guru

No problem, eram doar 'curios' sa stiu daca am avut din intamplare ocazia si placerea sa ne spunem 'bonjour' in direct...poate 'data viitoare'...
Oricum, 'echipa' era alcatuita din 'baietii buni', de 'top'...
Nu i-am 'tras in poza' pt ca nu e frumos sa fotografiezi organu' in timp ce-si face programu'...le-am fotografiat doar 'vehicolul' ca sa stie tot omul ca 'politzia e cu noi'...din imagine probabil poti deduce 'cine' a fost...
Si mai constat cu placuta surprindere un lucru, la voi la 'rutiera', diversele 'nivele ierarhice' comunica destul de bine intre ele... ;)
rutiera.jpg (33.97 KB; downloaded 2129 times)

Da stiu :) Iti dau dreptate in ceea ce ai spus :) Cat priveste comunicarea, daca nu am comunica nu am realiza nimic :) Dar lucrul nu e general valabil ;) Anyway sper sa ajung si eu "pe tablier" cat de curand posibil :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Tavi

mindmasster wrote:
Ai uitat o etapa foarte importanta. Tensionarea hobanelor

Si poate si o hidroizolatie?

Oricum si la sol au viteza. Si acolo, daca pastreza ritmul, bucla de la Gara Basarab si racordul la Golescu nu ar trebui sa mai puna prea multe probleme. Totusi, nu a putut sa nu ma amuze pozele cu refugiile (de ex. IMG_7302). Acoperisul acestora ii protejeaza pe pasageri .. de ce? Ploaie?  :twisted:  OK. O sa ziceti ca au rol arhitectural. Or avea. Dar tot m-am amuzat. No ofense!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) laurashgeo

Fix asta vroiam sa sa spun si eu  :mrgreen:  Daca stie cineva care e rostul refugiilor sa ne spuna si noua. Sau au comandat din greseala mai multe refugii  :lol: : si doar nu era sa le arunce
IMG_7300.JPG (358.63 KB; downloaded 2001 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) delahaye

S-a mai discutat aici parca, cine-i transmite lui Oprescu ideea de a inaugura podul cu pietoni si biciclisti, in loc de masini? Ma gandesc la o zi de weekend, o sambata sau o duminica in care sa se organizeze un soi de petrecere cu mici, beri si chestii, sa se poata plimba cetatenii relaxati si sa admire privelistea de sus.
Ca o paranteza, podul Bosfor din Istanbul e deschis o zi pe an numai pietonilor (si maratonului); anul trecut am nimerit la Budapesta intr-o duminica cu biatlon, podul cu lanturi de peste Dunare era de asemenea inchis circulatiei auto. E si un fel de simbol ca un astfel de spatiu impersonal cum este carosabilul auto sa fie cedat macar o zi pe an oamenilor.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Serban

Da, hai sa facem tiganie, ca asa ne place noua...sa sfaraie micu si sa urle maneaua

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Dr2005

Serban wrote:
sa sfaraie micu si sa urle maneaua

Probabil făceau asta dacă era an electoral.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) delahaye

Nu era vorba de manele si nu prea inteleg de ce o petrecere publica e interpretata automat ca o tiganie.

Go to page:  1  ... 74 75 76 77 78 79 80  ... 123

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463884 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”