Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
8571 posts, 1373441 views
📖 Pagination options
- Slasher1985
-
Posted:
-
Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate
Slasher1985
Banuiesc ca nu sunt solutii de intoarcere a garniturilor pe zona Eroilor - Iancului, si sa executi un "1 Mai - Bazilescu" in centru nu este deloc ideal.
Dar hai ca ma adaug si eu in lista: Te Rugam !
Banuiesc ca nu sunt solutii de intoarcere a garniturilor pe zona Eroilor - Iancului, si sa executi un "1 Mai - Bazilescu" in centru nu este deloc ideal.
Dar hai ca ma adaug si eu in lista: Te Rugam !
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Pt ca nu vreau sa aflu de la pasarici...
Adaug si eu Rugamintea.
Pt ca nu vreau sa aflu de la pasarici...
Adaug si eu Rugamintea.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
OK, am inteles mesajul, deschidem o 'sezatoare'...
P.S.
Chestia cu 'R' mare era exclusiv pt prietenul #cornel001, prietenii stiu de ce... si nu se referea deloc la cuvantul 'rugaminte'...
OK, am inteles mesajul, deschidem o 'sezatoare'...
P.S.
Chestia cu 'R' mare era exclusiv pt prietenul #cornel001, prietenii stiu de ce... si nu se referea deloc la cuvantul 'rugaminte'...
- aztec
-
Posted:
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Vrei informatii sau procese verbale de sedinte???
Vrei informatii sau procese verbale de sedinte???
- mradulescu
-
Posted:
-
mradulescu
Informatii... nu procese verbale...
Cat se poate....
Informatii... nu procese verbale...
Cat se poate....
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Dupa ce am 'pus la bataie' toate 'shmecheriile' tehnic posibile (tips&tricks 'fezabile')...si le-am pus 'in balantza'...rezulta ca spatiul disponibil la TMB nu e ...corespunzator pt o 'statie centrala de corespondenta'...asa ca revenim la 'amplasamentul initial' de la statui, cu peron de 12m latzime...indiferent de 'cimitire & artefacte'...si cu probleme 'grele' de asigurare a unei 'corespondentze' omenesti cu Universitate1...ne 'straduim' din rasputeri...ca sa fie 'bine'...
Ureaza-ne 'succesuri'!!!
Ar fi fost bine sa reusim sa o amplasam 'dincolo'...dar nu e 'bine'....
Ar insemna sa avem un peron de doar 7m la capatul dinspre Min. Agriculturii...inacceptabil!
aztec wrote:subway guru wrote:aztec wrote:
La universitate trebuie aflat unde o vor face, in fata univ. sau la agricultura, am aflat ca nu sunt 100% hotarati.
Revin cu intrebarea din noembrie.. poate mai e ceva nou ( zbura o pasarica pe la ureche)
Unde mai e statia aia....? ca se tot muta...
Dupa ce am 'pus la bataie' toate 'shmecheriile' tehnic posibile (tips&tricks 'fezabile')...si le-am pus 'in balantza'...rezulta ca spatiul disponibil la TMB nu e ...corespunzator pt o 'statie centrala de corespondenta'...asa ca revenim la 'amplasamentul initial' de la statui, cu peron de 12m latzime...indiferent de 'cimitire & artefacte'...si cu probleme 'grele' de asigurare a unei 'corespondentze' omenesti cu Universitate1...ne 'straduim' din rasputeri...ca sa fie 'bine'...
Ureaza-ne 'succesuri'!!!
Ar fi fost bine sa reusim sa o amplasam 'dincolo'...dar nu e 'bine'....
Ar insemna sa avem un peron de doar 7m la capatul dinspre Min. Agriculturii...inacceptabil!
- cornel001
-
Posted:
-
cornel001
Este importanta o corespondenta / acces cat mai facil. Adica nu ca la Unirii.
Este importanta o corespondenta / acces cat mai facil. Adica nu ca la Unirii.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Este 'extrem' de importanta o corespondenta adecvata...dar nu mai importanta decat o 'statie adecvata'...
La Unirii este realizata doar jumatate din corespondenta initial proiectata...
La Universitate, pozitionarea la TNB (daca ar fi fost tehnic posibila) ar fi permis o corespondenta 'generoasa si eleganta'...asa, dincolo, la statui va fi tare 'chinuita'...asta-i viatza...nu le poti avea pe toate...
P.S.
Chiar e asa de greu sa pui un 'R' mare???
Te rog eu mult...nici nu-ti dai seama ce mult inseamna...
E doar pentru tine, pentru mine si pentru noi totzi...e vorba doar despre 'tzarisoara noastra'...si despre 'self-esteem'...iar 'mandria' e sora geamana cu...'self-esteem'...
Este 'extrem' de importanta o corespondenta adecvata...dar nu mai importanta decat o 'statie adecvata'...
La Unirii este realizata doar jumatate din corespondenta initial proiectata...
La Universitate, pozitionarea la TNB (daca ar fi fost tehnic posibila) ar fi permis o corespondenta 'generoasa si eleganta'...asa, dincolo, la statui va fi tare 'chinuita'...asta-i viatza...nu le poti avea pe toate...
P.S.
Chiar e asa de greu sa pui un 'R' mare???
Te rog eu mult...nici nu-ti dai seama ce mult inseamna...
E doar pentru tine, pentru mine si pentru noi totzi...e vorba doar despre 'tzarisoara noastra'...si despre 'self-esteem'...iar 'mandria' e sora geamana cu...'self-esteem'...
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Deci vrabia mea avea dreptate...dar acum stiu sigur O:-) .
Si a ramas 1 bucata sau 2 mai departe pana la cap?
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Ei...nu poti pune baza intotdeauna pe 'vrabiutze'...risti sa mai iei in guse si 'gainatz' in loc de 'grauntze'...
'Detaliaza' treaba cu 'bucatzile'...ca e prea 'criptica'...pentru 'mintea' mea de inginer 'insipid'
aztec wrote:
Ei...nu poti pune baza intotdeauna pe 'vrabiutze'...risti sa mai iei in guse si 'gainatz' in loc de 'grauntze'...
'Detaliaza' treaba cu 'bucatzile'...ca e prea 'criptica'...pentru 'mintea' mea de inginer 'insipid'
- aztec
-
Posted:
-
aztec
spuneai ca se discuta continuarea liniei de la Eroilor posibil pana la cap fara intermediar la Iancului
spuneai ca se discuta continuarea liniei de la Eroilor posibil pana la cap fara intermediar la Iancului
- subway guru
-
Posted:
-
- survola
-
Posted:
-
survola
De ce e mai greu de făcut corespondența dinspre "statui"? Nu ar fi același lucru, în oglindă?
De ce e mai greu de făcut corespondența dinspre "statui"? Nu ar fi același lucru, în oglindă?
📖 Pagination options