Topic: Discutii dupa inaugurarea pasajului
1536 posts, 375736 views
📖 Pagination options
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului
Utilizator anonim
La mai bine de un an de la deschidere...
La mai bine de un an de la deschidere...
DSC_1797 Colaj.jpg (198.08 KB; downloaded 4475 times)
DSC_1804.JPG (411.73 KB; downloaded 4474 times)
- Druida
-
Posted:
-
Druida
Si (sau poate stiati!): se vede din avion, la aterizarea pe Henri Coanda!
Si (sau poate stiati!): se vede din avion, la aterizarea pe Henri Coanda!
- earthchild
-
Posted:
-
earthchild
Nu stiu daca s-a mai adus in discutie situatia dezastruoasa a spatiilor "verzi" de sub pasaj: pamant batatorit, sursa de praf si noroi, garduri rupte de "cetateni vajnici" pentru scurtarea drumului printre masini, PET aruncate etc; o imagine dezolanta, pacat de investitia aceasta. Cine e raspunzator, Oprescu sau mr. Manescu de la sectorul 6?
Nu stiu daca s-a mai adus in discutie situatia dezastruoasa a spatiilor "verzi" de sub pasaj: pamant batatorit, sursa de praf si noroi, garduri rupte de "cetateni vajnici" pentru scurtarea drumului printre masini, PET aruncate etc; o imagine dezolanta, pacat de investitia aceasta. Cine e raspunzator, Oprescu sau mr. Manescu de la sectorul 6?
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Doar acum n-o sa vina primaria generala sa planteze panselute sub pasaj, de aici sa se ocupe si sectoriala.
Doar acum n-o sa vina primaria generala sa planteze panselute sub pasaj, de aici sa se ocupe si sectoriala.
- Costin
-
Posted:
-
Costin
In afara de amenajarea initiala (care presupun ca a revenit constructorului), din start s'au ocupat "sectoarele", vezi diferentele de amenajare intre tronsonul dintre Gara Basarab si Plevnei (sect.1) si restul (sect.6)...
In afara de amenajarea initiala (care presupun ca a revenit constructorului), din start s'au ocupat "sectoarele", vezi diferentele de amenajare intre tronsonul dintre Gara Basarab si Plevnei (sect.1) si restul (sect.6)...
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
De vreo 1 saptamana au inceput sa revopseasca parapetii metalici . Arata mult mai bine . Aceasta lucrare face parte din mentenanta podului periodica nu?
De vreo 1 saptamana au inceput sa revopseasca parapetii metalici . Arata mult mai bine . Aceasta lucrare face parte din mentenanta podului periodica nu?
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Da, intretinerea normala. Se vopsesc parapetii si se spala podul.
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Un lucru bun. Ai idee la cat timp ?
Utilizator anonim wrote:
Un lucru bun. Ai idee la cat timp ?
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Garantia nu se refera la lucrari de intretinere, vopsitul asta e 'bonus' de la constructor...
Garantia nu se refera la lucrari de intretinere, vopsitul asta e 'bonus' de la constructor...
- telvanni
-
Posted:
-
telvanni
Bonus pe naiba...e vorba de imagine. E destul de nasol sa vezi rugina dupa un an.
Bonus pe naiba...e vorba de imagine. E destul de nasol sa vezi rugina dupa un an.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Rugina e de la placutele de fixare de la baza, nu de la parapeti, dar se revopsesc balustradele...bonus, cum am zis!
Rugina e de la placutele de fixare de la baza, nu de la parapeti, dar se revopsesc balustradele...bonus, cum am zis!
- macheta218
-
Posted:
-
macheta218
La ce foloseste cornierul montat langa pararetii liniei de tramvai (1) din dreptul Giulesti/Plevnei?
La ce foloseste cornierul montat langa pararetii liniei de tramvai (1) din dreptul Giulesti/Plevnei?
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Am fost acum 2 zile in super statia de la Basarab unde ploua mai rau ca afara ". Puteti sa-mi explicati de ce au lasat loc liber deasupra statiei? Sunt 4 deschideri
Si inca 2 poze cu parcarea de acum 2 luni . Astazi era fel.
Am fost acum 2 zile in super statia de la Basarab unde ploua mai rau ca afara ". Puteti sa-mi explicati de ce au lasat loc liber deasupra statiei? Sunt 4 deschideri
Si inca 2 poze cu parcarea de acum 2 luni . Astazi era fel.
statie1.jpg (665.82 KB; downloaded 4937 times)
statie2.jpg (638.36 KB; downloaded 4940 times)
1.jpg (603.21 KB; downloaded 4934 times)
2.jpg (673.15 KB; downloaded 4935 times)
📖 Pagination options