Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

2095 posts, 614236 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 72 73 74 75 76 77 78  ... 150

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Info mews: dimineata pe bd Chisinau era destul de curat pe linia de tramvai. Era si un MCV de la Locala, de paza pe linia de tramvai.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Info si de la mine. La ora 9:40 la Piata Iancului statea plugul 023 pe bucla de intoarcere, iar in statie curatau unii de zor mormanele de zapada. Am putut vedea cateva masini ca mai erau parcate pe linie. Nu am putut sa fac poze, intrucat ma grabeam sa ajung la scoala... nu stiu ce au facut, daca au reusit sau nu sa o ia din loc... :roll:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului macheta218

8-)
12654324_1118346868199389_8832511378845041299_n.jpg (71.25 KB; downloaded 3768 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului chrisu

Good job, dar ar trebui sa-l lase acolo peste noapte. Plus inca cateva pe tot traseul.
Apropo, cu Pantelimon oare ce se va intampla? Masinile sunt parcate de la Mega Mall pana la intersectia cu Baicului unde face 36 stanga. Banuiam ca o sa se redeschida si linia de pe Pantelimon odata cu Iancului, daca tot nu a fost/nu este inclusa in vreun plan de modernizare...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

Eu inteleg ca au curatat zapada, dar canalul sinei?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului oache81

Pai si plugul ala ce a facut, a levitat?.
Nu tot pe sine a mers cand a curatat zapada?.
Oricum arata destul de sperios, dar m-as fi asteptat sa fie si niste tramvaie pe acolo, sau macar sa il lase in intersectie la Megamall peste noapte.

Eu cred ca RATB ar face bine sa emita un comunicat mass-media prin care informeaza locatarii din zona de iminenta inaugurare a liniei; sa vina televiziunile, sa faca o mica conferinta de presa la fata locului, etc.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 3mil

A făcut și siamezul 4044 o tura pana la Republica după care a reintrat în traseu pe linia 46, iar plugul a rămas să se învârtă prin zonă toată ziua.
Patrulează și poliția locală și intervine când da să parcheze vreun zmeu pe linie.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

Doar pentru ca plugul sau orice alt tramvai a mers pe linie si nu a deraiat asta nu inseamna ca golul nu trebuie curatat / golit. Parerea mea. :roll:

Acum 10 min freza se indrepta spre MegaMall. Nu stiu daca a reusit sa ajunga cumva pana la Delfinului.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Sa inteleg ca linia e libera ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

La ora 15:30 am vazut un echipaj de politie (parca locala) la Piata Iancului care cred ca dadea somatii celor care incercau sa parcheze...

Go to page:  1  ... 72 73 74 75 76 77 78  ... 150

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463831 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”