Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Localizarea în timp real a mijloacelor de transport

1124 posts, 416739 views

Go to page:  1  ... 71 72 73 74 75 76 77  ... 81

📖 Pagination options
Re: Localizarea în timp real a mijloacelor de transport WT_fan06

Nu am văzut nicăieri altundeva astfel de probleme recurente. Care este rata de apariție a acestor probleme recurente pentru care nu se găsește un leac definitiv? O dată pe lună? E acceptabil așa ceva?...

Re: Localizarea în timp real a mijloacelor de transport cris_m

Cata vreme nu exista criteriu pentru a sanctiona asa ceva, da, nu e nici o problema.... pentru decidenti, ca pentru calatori evident ca e deranj maxim.

Ca se tot discuta la topicul SEM, aplicatia InfoTB a inceput sa dea niste "rateuri" destul de grosolane cu ultimele trasee modificate/introduse. Culmea este ca aceste erori sunt intermitente, nu permanente. De exemplu, liniile din Titan erau afisate la un moment dat cu capetele normale, apoi cu cele actuale, liniile noi (619, 627 si cele de la SEM) apar vehiculele fara traseu desenat pe harta, avand capetele null, iar la putin timp lucrurile revin la normal. Sper sa nu am dreptate ca aplicatia se apropie de sfarsitul vietii si ca nu-i mai pasa nimanui de soarta ei....
Screenshot_20250920_181444_Info TB.jpg (310.49 KB; downloaded 1415 times)
Screenshot_20250920_181521_Info TB.jpg (299.31 KB; downloaded 1415 times)
Screenshot_20250920_181840_Info TB.jpg (475.08 KB; downloaded 1415 times)

Re: Localizarea în timp real a mijloacelor de transport ThatDude

E actualizată la zi aplicația pe care o ai instalată?

Zic asta pentru că și pe versiunea web există 2: https://info.stb.ro - versiunea nouă (cu branding-ul înnoit - culoarea verde și sigla actuală) și https://info.stbsa.ro - versiunea veche (cu înfățișarea anterioară - culoarea albastră și logoul precedent), în care nu te mai poți loga și care, cel puțin din experiența mea, dă mult mai multe rateuri.

Capturile de ecran sunt luate într-un interval de maximum 2 minute.
infostb59.png (783.71 KB; downloaded 1359 times)
infostbsa59.png (663.04 KB; downloaded 1359 times)
infostblizeanu.png (512.09 KB; downloaded 1359 times)
infostbsalizeanu.png (625.37 KB; downloaded 1359 times)

Afisarea unor trasee nu ar trebui sa fie dependenta de versiunea aplicatiei sau adresa website-ului. Cu atat mai mult este de neinteles mentinerea activa a ambelor adrese web. Asta spune multe despre interesul fata de utilizator si despre (in)competenta celor care se ocupa de aceste produse informatice. :popa:

Re: Localizarea în timp real a mijloacelor de transport Alessx

Salutare! Are cineva acces la un cont avl de la Radcom?

Re: Localizarea în timp real a mijloacelor de transport Costin

Cum este moral si legal sa ceri asa ceva in public?

Re: Localizarea în timp real a mijloacelor de transport Alessx

Cât timp este un cont pe care nu poți modifica nimic, ci este doar pentru vizualizare nu cred că deranjează pe nimeni.

Re: Localizarea în timp real a mijloacelor de transport BGP2597

Deci faptul că tu ceri acces la o platformă privată a unei autorități ți se pare perfect în regulă?

Pe principiul ăsta as vrea și eu acces la toate camerele de trafic din București, ca doar nu modific nimic la ele, doar mă uit.

Re: Localizarea în timp real a mijloacelor de transport gexge

Calm down…datele sunt open source in platforma MOBI de la TPBI. Totul e public, nu e nimic de ascuns.

Re: Localizarea în timp real a mijloacelor de transport BGP2597

Și atunci de ce ai nevoie de acces în AVL? Este o platformă privată a unei autorități, iar accesul este destinat strict persoanelor responsabile cu monitorizarea și planificarea în cadrul TPBI și operatorilor.

Re: Localizarea în timp real a mijloacelor de transport gexge

Nu eu am cerut datele de acces în AVL și nici nu am ce să fac cu ele având în vedere ca totul e public in harta MOBI.

Re: Localizarea în timp real a mijloacelor de transport romanianrailfan

Nr de servici si numele soferului sunt date publice cumva?

Go to page:  1  ... 71 72 73 74 75 76 77  ... 81

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463874 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”