Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1096398 views

Go to page:  1  ... 70 71 72 73 74 75 76  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului werteny

Maine 14.10.2015 se va inchide traficul pe Nitu Vasile, sursa nu este sigura ( grup Facebook Info Trafic Bucuresti )
edit: Pe site-ul celor de la RATB a iesit un comunicat in care informeaza despre traficul restrictionat incepand de maine pe strada Nitu Vasile si reamplasarea statiilor din sensul catre Calea Vacaresti si invers inainte de intersectia cu strada Secuilor

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

Din ce văd nu se închide de tot, o lasă să mai ţârâie un pic:
În continuarea lucrărilor la Pasajul Piaţa Sudului, se va restricţiona traficul rutier pe Str. Niţu Vasile, sens Bd. Alexandru Obregia, urmând ca circulaţia rutieră să se desfăşoare în ambele sensuri pe firul spre Şos. Olteniţei.

Din această cauză, începând din data de 14.10.2015, ora 10:30, staţia de autobuze “Piaţa Sudului”, aferentă liniilor 312, 313, 381, N105, N112, N124, situată pe Str. Niţu Vasile, sens Str. Turnu Măgurele, va fi reamplasată cu cca. 170 m spre Bd. Alexandru Obregia, iar cea de pe sensul spre Calea Văcăreşti va fi reamplasată cu cca. 150 m spre Str. Emil Racoviţă, în zona rondului, unde întorc în prezent troleibuzele liniilor 73 şi 77.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

După cum era trasat în această dimineață, se va închide sensul Dinspre Oltenitei spre Nitu Vasile, mai exact prin fața școlii 190 urmând ca traficul să se desfășoare în ambele sensuri pe breteaua pe care se venea prin fața Pieței Sudului dinspre Nitu Vasile spre Oltenitei. Era multa agitatie. De asemenea am observat ca au trasat și pe Oltenitei în intersecție cu săgeți dinspre Brancoveanu spre IRA dar mult spre stânga. Probabil vor mari șantierul de la Mega avansând în intersecție. La rampa Vacaresti excavări.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Parerea mea este ca vor sa faca tunelul PP1 de la Mega Image pana la peretele pasajului rutier si si tunelul spre statia de tramvai din dreptul Mega Image (sensul Brancoveanu-Romprim).
Mi se pare a fi o lucrare critica, care odata finalizata va descurca mult circulatia.

Daca termina repede acel tunel si il acopera (presupun ca intre timp vor termina si vor acoperi si tunelele de la PP2 si de la PP3 aflate la sud de linia de tramvai) vor putea apoi sa devieze traficul de pe Oltenitei pe sensul Brancoveanu-Romprim, si sa se apuce de tunelurile si accesele PP1 si PP2 spre statiile de tramvai si poate chiar spre accesele de pe Vacaresti.

Important este sa se miste repede cu bucata aia din PP1, eu zic ca in 3 saptamani poate fi terminata, acoperita si cuirculatia reluata.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

Atentie, daca tineti la viata voastra, OCOLITI Piata Sudului!
Odata cu noile restrictii / devieri, coada la aceasta ora pe Vacaresti incepe de la capatul Pasajului Mihai Bravu si este formata pe 6 (sase) benzi!!! - inclusiv putin din banda a III-a spre centru.
De la Pasajul Mihai Bravu pana la Pridvorului (intrare Cora) un coleg a facut acum jumatate de ora aproape 30 de minute!
Mai devreme 313 circula la un interval de aprox. 15 minute, se pierd multe curse. Cu siguranta la fel si in 312, 381, 634.
Efectiv, primaria si constructorul si-au bagat carnurile intr-un cartier intreg. Este inadmisibil!  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului aztec

Cineva...nu spunem cine, persoana importanta, spunea ca nu putem face omleta fara sa spargem  oo -"ouale' ".
Numai ca de cand le spargem pana le gatim dureaza asa mult incat riscam sa murim de la toxiinfectia alimentara.

Deci ar trebui praf de ouă...

Dar, stai, aşa şi fecem !Facem întâi praf....
şi după aia o-o... :D

Update: coada incepe la vreo 200m dupa intersectia cu Vitan.
Avand in vedere ca devierea a avut loc in cursul zilei, si mai ales avand in vedere ca NU A FOST DELOC MEDIATIZATA, poporul nu stie.
Eu am mers prin Dristorului - Rm. Valcea - Vitan Barzesti. Cu coada continua de pe Rm. Valcea pana la Aparatori. Nici pe acolo nu e deloc grozav...

Invers, dinspre cartier, pe Emil Racovita coada de la Aliorului!!!! Estimez minim 45 de minute asteptare...

Just great !... :(

Asta inseamna ca de maine va fi crima si pe Sincai-Timpuri Noi...

Eu stau pe la Luica, si pe vremuri ajungeam la Iancului pe la Piata Sudului - Dristor - Muncii...
Dar de cativa ani, de cand au inceput pasajele, m-am re-rutat pe la Eroii Revolutiei - Timpuri Noi.
Va anunt maine cum se resimt lucrarile le Piata Sudului pe la Sincai-Timpuri Noi...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Pe la ora 15.30 mutau bidoanele care vor delimita noua deviere de pe Oltenitei, de la Castani din fata. Adica doua benzi pe sensul de la IRA spre Brancoveanu si doua benzi pentru sensul de la la Brancoveanu spre Oltenitei, spre sos Berceni si dica cum zic uni colegi, spre fosta bretea de intoarce a troleibuzelor.
Cert este ca vor avansa cu pasajul spre centrul intersectiei dinspre Nitu Vasile.
Probabil este momentul in care urca pe scena si cei de la Apa Nova cu devierea interceptoruli.
BTW, au organizarea de santier, apropape pe Vacaresti, unde incepe rampa de iesire. Prestatoul este TRIADA.

georgica2704, multumim pentru poze !...
Desi nu ne bucura ce urmeaza sa fie acolo.
De ce naiba nu au facut asta in iulie sau august, cand aproape nu s-ar fi simtit ?  :x

Nu ai reusit sa arunci un ochi si spre PP2 ?
Mie mi se pare oricum ca pregatesc scoatere placilor cu liniile de tramvai si avansul spre mijlocul intersectiei...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Bogdan MD

Am trecut prin zona din cartier spre centru cu 2 ore inainte sa mute traficul pe deviere. Am vazut ca exact la intersectia cu Oltenitei era o mare groapa cu niste profile de otel unde ar fi trebuit sa fie a doua banda spre cartier. A fost balamuc traficul spre centru, cu mai multi politisti care dirijau traficul in timp ce constructorii mutau parapeti de beton pentru noua deviere in mijlocul traficului. Nu mi-ar fi trecut in veci prin cap ca in cateva ore deja se realiza devierea, IN MIJLOCUL OREI DE VARF!! :o  Ce naiba ii costa sa faca operatiunea asta seara tarziu, si a doua zi sa fie deviat traficul  :roll: Si chiar nu putea sa inchida intai gaura aia de pe noua bretea, cat ar mai fi durat, cateva zile?

georgica2704 wrote:
La intrarea spre N.Vasile, surpriza din 2 benzi ramane o singura banda  :x , nu de mirare ca pe Vacaresti e jale

Acum vad cu atentie, mai e o banda foarte ingusta si pe partea stanga a gropii, dar prost semnalizata. Cine pisici o vede?...

UPDATE din trafic: La ora 21:00 inca e coada de la Costache Stamate...  :evil:  :x

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Multi ani primeasca... incoming.  :twisted: Ma scuzati ca nu m-am bagat si aici (cu reportaje adica) dar e destul de greu de urmarit tot ce se intampla prin orasul asta.

Go to page:  1  ... 70 71 72 73 74 75 76  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463831 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”