Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Achiziții de autobuze Euro 6 în perioada 2017-2020

1272 posts, 333124 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 70 71 72 73 74 75 76  ... 91

📖 Pagination options
Re: Achizitii de autobuze noi in perioada 2017-2020 andrei11

1) De unde ai aflat.
2) Unde ai văzut.
3) Ce, autobuzele astea au venit fără nici un număr provizoriu ? Cum au ajuns la garaj, pe trailere ? Presupun că niciun garaj n-are linie cf industrială atașată.
4) Dacă e așa cum spui, sunt fără număr de înnmatriculare,  puteau să le plimbe prin curtea garajului, nu sunt pe drum public acolo în garaj.
5) Problema esențială cred că este să se acomodeze cu bordul / comenzile / reglaje, nu cred că condusul în sine reprezintă o problemă.

Re: Achizitii de autobuze noi in perioada 2017-2020 dany

Din sursa sigura va spun ca sunt sosite doua Otokar si sunt tinute intr-una din halele de la spalatorie din autobaza Titan, si saptamana trecuta a fost un autobuz in garaj pentru probe(nu stiu daca din cele ale STB sau un autobuz oarecare Otokar). Cert este ca autobaza Titan trebuia sa fie gata de primit autobuzele inca de saptamana trecuta(lucrari de betonare curte interioara si consolidare) insa firma care a castigat licitatia(tot o firma turca!!!) si care a subcontractat lucrarile catre o firma romaneasca(firma ce a intrat in insolventa) a fost nevoita sa subcontracteze lucrarile catre alta firma tocmai din motivul specificat mai sus.

Re: Achizitii de autobuze noi in perioada 2017-2020 BodoMinea

Poze uitați aici.. Sursa se observă, eu unu le-am găsit pe Facebook, nu pe vreun forum. Locația conform comentariilor este autobaza Titan. Tot acolo se vehiculează și că ar fi venit două bucăți.

[ autorul a solicitat ștergerea pozelor ]

Re: Achizitii de autobuze noi in perioada 2017-2020 cris_m

andrei11 wrote:
1) De unde ai aflat.
2) Unde ai văzut.
3) Ce, autobuzele astea au venit fără nici un număr provizoriu ? Cum au ajuns la garaj, pe trailere ? Presupun că niciun garaj n-are linie cf industrială atașată.
4) Dacă e așa cum spui, sunt fără număr de înnmatriculare,  puteau să le plimbe prin curtea garajului, nu sunt pe drum public acolo în garaj.
5) Problema esențială cred că este să se acomodeze cu bordul / comenzile / reglaje, nu cred că condusul în sine reprezintă o problemă.

Am aflat de la un sofer de la alt garaj informatia asta. Mai mult ca sigur li s-au prezentat comenzile, butoanele fara condus efectiv.

Re: Achizitii de autobuze noi in perioada 2017-2020 punmeister

Se pare ca la Otokar o sa scapam de colantari avand in vedere ca reclamele o sa le puna in acele rame de pe caroserie, similar cu ce e la Paris:
26093914906_f8be1a4752_b.jpg (184.69 KB; downloaded 3224 times)

BodoMinea wrote:
[ autorul a solicitat ștergerea pozelor ]

Am dat totuși pe un grup unde e 'mai la liber' peste o poză cu.. Bordul. Fiecare e liber să tragă propriile concluzii.
FB_IMG_1539075656942.jpg (19.41 KB; downloaded 3157 times)

Gogonel Marian în grupul de Facebook "Munikipiul 1.0"[/i:m5f7uz2q]

Re: Achizitii de autobuze noi in perioada 2017-2020 George

Jaf turcesc cu aspect de chinezărie?

Re: Achizitii de autobuze noi in perioada 2017-2020 Victor92

Sper ca nu e o gluma ...

Nu este o glumă. Erau și alte poze cu alte elemente ale autobuzului dar se vedea și conducătorul auto și nu am considerat că e ok să le preiau. Omul părea să se chinuie stând pe scaunul șoferului. Din comentarii am înțeles că sunt diferite probleme, ca de exemplu oglinda care ar trebui să vadă în salon care e obturată de o bară / de un stâlp din structură indiferent cum e îndreptată deci e ineficientă, sunt foarte multe suprafețe din plastic etc.

Re: Achizitii de autobuze noi in perioada 2017-2020 Mihaitza07

Eu ma intreb, oare cei din primarie impreuna cu cei de la ratb, au vazut pe viu ( pipait , mers ) cu fiecare dintre cele 4 contra-canditate aflate in cursa de castigare a licitatiei inainte sa dea verdictul final ? Sau notarea si departajarea s-au facut doar pe hartie, iar in final castigatorul licitatiei a invitat comisia sa vada in viu produsul contractat ?
Numai cand vad bordul asta comparativ cu cel al lui Citaro observi o diferenta ca de la cer la pamant... Si in mod sigur nu s-au descoperit toate neajunsurile si minusurile..

Re: Achizitii de autobuze noi in perioada 2017-2020 andrei11

Yesssssssssss !!!!!!
Acum pe bune, ca să vedem cine e gigicontra, ce nu vă convine la bord ?
10-9-2018 12-41-49 AM.jpg (86.68 KB; downloaded 3075 times)

Re: Achizitii de autobuze noi in perioada 2017-2020 Victor92

Pare foarte inghesuit atat pentru un sofer slab, cat si pentru unul mai bine facut ...

Re: Achizitii de autobuze noi in perioada 2017-2020 George

Pt că arată ca o chinezărie ieftină, o Nova (anterioară SuperNova)?!  :lol:  :lol:  :lol:

• anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Achizitii de autobuze noi in perioada 2017-2020 anndrei

:lol: Anumiti useri s-au luat de comentariile mele apropo de aceste autobuze Otokar, iata ca am avut dreptate si ca nemtii sunt cu mult peste turci si peste multe alte marci de autobuze. Logic era sa aduca unul asemanator cu ce vroia sa cumpere STB sa circule minim 2 saptamani, cu calatori, in turatie normala asa cum circula splendidul autobuz MB CItaro NGT si sa fie condus de mai multi soferi care sa semnaleze anumite nereguli. Bordul arata mizerabil...se pare ca CV sunt ZF.

Go to page:  1  ... 70 71 72 73 74 75 76  ... 91

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433417 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”