Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2709 posts, 446349 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 70 71 72 73 74 75 76  ... 194

📖 Pagination options
Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia shoppy

romafroman wrote:
Asta chiar mi-ar fi plăcut s-o văd. Peşti care-şi renovează faţadele.

Absolut Gresit!  ! ! ! !!  !!  

Fatadele(si imobilele in totalitate) nu sunt ale pestilor, ci ale primariei, pestii doar le ocupa abuziv.€

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Dominatrix

romafroman wrote:
Şi acum o ÎNTREBARE:
Nu are nimeni mijloacele prin care să transmită primarului general sugestia ca la apropiatul referendum privind sectoarele să întrebe bucureştenii şi cu privire la păstrarea/ raderea halei??
Confom legii 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumurilor, aprobarii locuitorilor prin referendum pot fi supsus doar acele probleme care prezinta INTERES DEOSEBIT pentru respectiva unitate adminsitrativ teritoriala (comuna, oras, municipiu). Nu cred ca demolarea sau pastrarea unei cladiri intra in aceasta categorie. In plus, poblemele supuse referendumului local se stabilesc prin hotarare de consiliu local (in cazul de fata CGMB), nu se poate face referendum pentru orice "gainarie".€

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Tavi

Dominatrix wrote:
nu se poate face referendum pentru orice "gainarie".
MARE INTELEPCIUNE! Pacat ca nu a inteles acest lucru si noua trompeta care a dus "marea problema" in Parlamentul European.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia subway guru

Mesaj deschis catre europarlamentarul roman Doamna Monica Macovei (persoana pe care am avut privilegiul de a o cunoaste personal, nu importa nici 'imprejurarile', nici 'cand' si nici 'cum', si pentru care am o aleasa consideratie)
Cunosc nemijlocit si apreciez preocuparile dumneavoastra privind atat dezvoltarea 'societatii civile' cat si a 'statului de drept' in Romania, dar cred deasemenea ca inainte de a lua o 'pozitie oficiala' intr-o anumita problema e de datoria dumneavoastra de a aplica principiul de drept roman 'auditur et altera pars', altfel veti fi in pozitia de a avea o opinie 'partiala' si nu 'impartiala' si de a judeca 'stramb', in loc de a 'sedea stramb' si a 'judeca drept'...
Si mai este necesar sa ne lamuriti, pe noi, electoratul roman, care este de fapt scopul actiunilor dumneavoastra:
1.- sa supuneti regulilor 'de drept' procedurile aplicate in cauza sau
2.- sa 'sabordati' un proiect doar pentru ca 'unele' partide politice si ONG-uri nu-l agreeaza.
Daca va situati in ipoteza a doua, cu tot respectul dati-mi voie sa va atrag atentia ca marea majoritate a electorilor dumneavoastra nu doresc sa-i aduceti inapoi aici ->

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia chevic

mai bine catre doamna elena udrea presedinta organizatiei bucuresti a pdl. fara eschivari, fara a dribla catre forurile competente, o pozitie sincera, proprie, rar intalnita pentru un politician, dansa in aceasta pozitie care implica responsabilitati fata de cetatenii urbei, considera ca este utila pastrarea "modificatei" versiuni a Halii Matache ?

si in plus chiar buna aceasta propunere, de ce nu includerea in referendum a acestei intrebari ? in definitiv atata timp cat raspundem la referendumuri care nu vor fi niciodata puse in practica( unicamera)  de ce nu si la ceva palapabil ?

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Dr2005

Un director care habar nu are. De fapt, nici nu are interes să recunoască că 75% din tramvaie nu au nici măcar 20 de ani vechime, având în vedere ce afaceri învârte (s-a văzut clar ce urmăreşte când a retras peste noapte vreo 200 de autobuze). Autobuzele alea probabil or să se evapore, cum s-a evaporat şi reţeaua de tramvai din Braşov şi 90% din cea de troleu de acolo + vehiculele... nimeni nu ştie nimic, în acte probabil încă figurează toate, nu există hotărâri de consiliu local pentru a valorifica nimic, dar totul a ajuns de mult la fier vechi la firme prietene.€

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia cornel001

Nu inteleg de ce la capatul dinspre piata Victoriei au pus stalpii din ce in ce mai spre mijlocul trotuarului.

Re: 5. Tronsonul: Piata Virgiliu - Calea Plevnei lucianxx9o

Nu ar fii bine ca acei arbori sa fie taiati si replantati alti mai frumosi arat kiar jalnic acei copaci.....
Exista cv informatii in privinta arborilor??

Re: 5. Tronsonul: Piata Virgiliu - Calea Plevnei subway guru

Atentie #lucianxx90, in zona asta se pun doar 'poze', comentariile la 'discutii...
Acei arbori au 150 de ani, sunt mai batrani si mai 'monumente' decat toate cladirile inconjuratoare, replantare 'exclusa'...
Sapa in topicul cu discutii, am pus acolo toate informatiile cerute de tine... ;)

@jailor:
acelea sunt poze din 1936, adica fix acu 75 de ani...din 'epoca de glorie' a nenorocitei asteia de hale...
Iar bati campii cu comparatii 'nepotrivite', se vede ca nu ai nici cea mai mica idee despre Curtea Veche...
Chiar nu vrei sa accepti 'evidenta' ca toata tarasenia asta cu hala Matache 'monument istoric' nu e decat un mare 'fake' si un 'bluff'?
Dupa ce te mai 'documentezi' revino, pana atunci mai lasa-ne...

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia URANUS

Dupa organizarea pe care am vazut-o azi in zona Matache - Grivitei se pare ca se pregateste demolarea cladirilor din acea zona

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Utilizator anonim

In sfarsit...  8-)

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Tavi

subway guru wrote:
... hala Matache 'monument istoric' ...

Istoric?!?! La cum trambiteaza unii pe aici a devenit "monument isteric". Daca acel mic iarmaroc cu destinatie ambigua si care isi desfasura activitatea sub limita salubritatii a ajuns la element marcant de istorie atunci nu mai avem nimic de adaugat.

Am locuit in acea zona intre anii '80 si '95... Credeti-ma! Diametrala este mana cereasca pentru zona Matache. Am o tolba plina de istorioare picante cu pesti, curve, trafic de cafea si tigari pe vremea lui Ceasca.

Nu-mi pasa ce spun bagatorii de seama. Ori abereaza ori au interese evidente.

@S-GURU: Nu se poate compara un tehnician de nivelul tau cu un activist de tastatura. Daca-mi permiti un sfat, nu te mai pune cu cei cu mintea odihnita ca te coboara la nivelul lor si te bat cu experianta.

@Tavi:
Daca-i lasam sa profereze 'ineptii', inseamna ca ne place sa ne lasam 'incalecati' si le dam 'cale libera' sa-si poata duce 'planul' la bun sfarsit in voie...
'Propaganda' nu are decat un singur 'antidot', replica ferma si perseverenta din partea celor ce-si pastreaza 'mintea limpede', cu demontarea sistematica a 'minciunilor' si a 'iluziilor'...
La 'experienta' n-au cum sa ma bata, am 'inghitit' la viata mea atata 'soparla' de propaganda comunista si post-comunista ca sunt 'imun si tabacit'...
Daca-mi permiti si mie un sfat, in situatiile astea 'nu trebuie sa stai pe margine', trebuie sa-ti spui deschis opinia, doar asa o sa o lase mai moale, constatand ca sunt 'in inferioritate intelectuala si numerica'...
E singurul mod realist si rezonabil de a le pune 'batista pe tzambal'...
Toate cele bune tuturor si 'minte limpede'!
P.S.
Sa nu crezi ca o fac 'din placere, o fac 'din datorie'...desi-mi displace...

Go to page:  1  ... 70 71 72 73 74 75 76  ... 194

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2450 forum members have written 436453 posts in 5443 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”