Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 6

1020 posts, 307581 views

Go to page:  1  ... 67 68 69 70 71 72 73

📖 Pagination options
Re: Sectorul 6 Misiekwas

Proiectul e bun (în general mi se par proiecte de PS6 bune pentru zone de agrement), dar rămâne problema disputei cu PS1 privind cinematograful.

Re: Sectorul 6 neoman

In goana PS6 pentru a trasa cât mai multe locuri de parcare, s-a ajuns sa se traseze un capăt de alee. Bonus: și un loc de motocicletă. Eu unul sunt curios cum intră sau iese din acel loc de parcare mașina.
IMG_20240827_091037.jpg (1.61 MB; downloaded 1279 times)

Re: Sectorul 6 shoppy

Pai intra cu fata si iese cu spatele, si acolo sigur deja se parca o masina pe gratis, asa ca bine ca l-au marcat ca sa incaseze abonament.

Eu care trăiesc în zonă văd cât de mult și în disperare s-a marcat fiecare palmă de asfalt liberă (inclusiv prin îngustarea meschină a trotuarelor). Nu sunt împotriva amenajării parcărilor și administrația Ciucu a transformat maidane întregi în parcări (cu plată evident) ceea ce este foarte bine. Dar să marchezi un fund de stradă mi se pare un pic exagerat.

Pai si inainte de parcare nu era o masina parcata pe gratis acolo? Decat sa ai trotuar larg pe care sa parcheze masinile pe gratis, unele nemiscate de luni si cu RCA, ITP si impozit expirat, mai bine sa ai trotuar ingust si loc de parcare cu plata care se acorda doar daca ai RCA, ITP si impozit la zi.
Daca vrei sa te deplasezi civilizat ca pieton trebuie militat sa ai trotuar dimensionat corect la nivelul de trafic pietonal, nu sa nu se marcheze locuri de parcare pe strada.

Am plângere făcută la BPR fix pentru nerespectarea proiectul de către PS6 deoarece a desființat trotuare pe multe străduțe în dauna locurilor de parcare. BPR zice că a amendat PS6 și așa a rămas. Cu amendă și atât.

De asemenea am și petiție legat de calitatea trotuarului pe Dezrobirii unde PS6 a făcut treaba pe jumătate când a reabilitat zona iar eu care merg cu căruciorul cu copil fac slalom printre gropi și șanțuri. Și sunt făcut minge de ping-pong între PMB și PS6.

Cum am zis nu sunt împotriva locurilor de parcare cu plată. Dar eu ca pieton sunt sufocat de toate aceste locuri de parcare create în neștire peste tot.

Îți înțeleg punctul de vedere dar totuși rămân la părerea mea ca este exagerat. Daca nu era locul de parcare 600 lei pe an nu mai era această "grijă" a PS6.

Re: Sectorul 6 FabiM

Ce vorbim aici e o nebunie totală.
Ce se vede în poză e total anormal din orice punct de vedere.

1. Nu poți spune ca “măcar a mai rămas trotuar” când se vede clar ca e făcut la limita legalității (ca in multe alte proiecte făcute);
2. Oare e nevoie sa fie tăiat din el (a se citi: sa trebuiască sa treacă o persoană, 2 deja în șir indian) pentru o mașină?

Cate persoane trec zilnic pe acolo?, puteti sa dati adresa?

8 Strada Dezrobirii
https://maps.app.goo.gl/jH8XYN4LobZ3UJ3EA?g_st=ac

@shoppy  era o mașină care parca acolo. Știi unde a "migrat"? Fix la un colț de intersecție.

Re: Sectorul 6 mirceade

shoppy wrote here:
Cate persoane trec zilnic pe acolo?, puteti sa dati adresa?

Acum sigur cu 60% mai puține decât înainte de îngustarea trotuarului.

Deci era parcata o masina, qed, sau ceea ce trebuia demonstrat. Daca acum este parcata pe coltul intrsectiei atunci trebuie facuta plangere, parca in sectorul acela exista aplicatie de alerta urbana.
Eu inteleg ca aveti frustrari insa argumentele deja sunt ridicole, acolo nu est nici parc nici loc de promenada, este o alee de bloc care are acces si prin capatul celalalt, este folosita de oamenii din acel bloc, chiar daca zici ca la 7:30 ies deodata toti cei 10 copii care merg la scoala nu inseamna ca este obligatoriu sa mearga brat la brat 20 de metrii cat ies din alee in strada, daca are loc sa mearga o mama cu caruciorul atunci este ok, daca crengile tufisurilor intra in trotuar atunci trebuiesc toaletate la limita trotuarului, din nou plangere pe alerta urbana, pe strada vad ca trotuarul este mai mare.

Fiecare are dreptul la o părere. Putem fi în dezacord dar e un pic cam mult sa presupunem că avem frustrări. Eu am sesizat un aspect care mi se pare nepotrivit. Asta nu înseamnă că am frustrări. Poate doar niște nemulțumiri.

Dar apreciez și punctul tău de vedere. 🍻

Go to page:  1  ... 67 68 69 70 71 72 73

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2458 forum members have written 437157 posts in 5460 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”