Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3)

1420 posts, 367069 views

Go to page:  1  ... 69 70 71 72 73 74 75  ... 102

📖 Pagination options
  • Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Dr2005

Nici Şos. Grozăveşti nu arată prea bine... şi pe acolo ar mai trebui refăcut asfaltul.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) bekxy

+ semaforul de la Cotroceni...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) telvanni

Iar au ingustat trotuare...cand oare se va termina procedura aceasta: latim strazile, ingustam trotuarele (vorbesc de Banu Manta).

@cristi20:
foarte frumos filmuletul tau cu observatia ca ai impresia ca e in timpul unui cutremur  :lol:  Poti regla pozele astfel incat sa para ca filmarea a fost facuta exact din acelasi punct. Poti face asta?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) mindmasster

telvanni wrote:
Iar au ingustat trotuare...cand oare se va termina procedura aceasta: latim strazile, ingustam trotuarele (vorbesc de Banu Manta).

@cristi20:
foarte frumos filmuletul tau cu observatia ca ai impresia ca e in timpul unui cutremur  :lol:  Poti regla pozele astfel incat sa para ca filmarea a fost facuta exact din acelasi punct. Poti face asta?

Un trotuar de 1m este suficient pt pietoni . Nu este foarte circulat.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Serban

Desi e duminica, era forfota mare de tot pe banu manta. Zeci de muncitori. Am ramas un pic dezamagit sa vad ca iau destul de mult din scuar. Dar asta e, alta solutie nu cred ca era, sau cel putin nu asa rapida.
@nightwolf portiunea dintre banu manta si cuza a fost asfaltata, mai putin zona din curba, pe care sper sa o asfalteze odata cu banu manta

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) cristi20

telvanni wrote:

Multumesc, ceea ce am facut pana acum a fost un mic demo... nu am vrut sa folosesc chiar toate pozele de pe site (care oricum nu-mi apartin) si sa am laud cu munca altora.
Am inceput sa fac un clip mai stabil, de rezolutie mai mare, cu mai multe poze, dar o sa-l public dupa ce primesc acordul autorului pozelor :)

cristi20 wrote:
telvanni wrote:

Multumesc, ceea ce am facut pana acum a fost un mic demo... nu am vrut sa folosesc chiar toate pozele de pe site (care oricum nu-mi apartin) si sa am laud cu munca altora.
Am inceput sa fac un clip mai stabil, de rezolutie mai mare, cu mai multe poze, dar o sa-l public dupa ce primesc acordul autorului pozelor :)

Cand Marian va urca din nou pozele din 2006 si pana acum ,atunci o sa iasa un film superb . Oricum multumim pt film . Ne-ai adus aminte de acele vremuri

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Goldmund

Trotuar de un m. latime?
Trotuarul trebuie sa fie cat mai lat, sa lase loc si pentru carucioare copii si pt. pistele de biciclisti.Trotuarul e locul unde incepe civilizatia comuna cand iesim din bloc/case.
Inteleg f. bine, acolo unde nu e loc, e ok. si un m. latime,dar sa nu credem ca asa e normal...
Ceva noutati de pe Pasaj?!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) cristi20

Goldmund wrote:
... sa lase loc si pentru carucioare copii si pt. pistele de biciclisti...

Scuze de offtopic, dar in mod normal pistele de biciclisti sunt pe strada, pe prima banda de mers (unde se parcheaza in veselie acum din lipsa locurilor de parcare) nu pe trotuar.
Cele facute acum sunt absolut inutile, daca reusesti sa treci usor printre pietoni, sigur o sa ai probleme cu gurile de canal, santurile nou sapate, sau stalpisorii indoiti de masinile parcate pe piste...
Exemplu de parcare...
04062011753.jpg (95.54 KB; downloaded 3132 times)

Goldmund wrote:
Ceva noutati de pe Pasaj?!

Pasajul este gata . In zonele adiacente pasajului este mare "galagie"

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) ANTENA

Serban wrote:
Desi e duminica, era forfota mare de tot pe banu manta. Zeci de muncitori. Am ramas un pic dezamagit sa vad ca iau destul de mult din scuar. Dar asta e, alta solutie nu cred ca era, sau cel putin nu asa rapida.
@nightwolf portiunea dintre banu manta si cuza a fost asfaltata, mai putin zona din curba, pe care sper sa o asfalteze odata cu banu manta

Banu Manta ca Banu Manta, dar uitati-va pe Titulescu cum stau masinile parcate in spic cu fundul in drum.
Nu se pot asigura 2 benzi fluente pe sens pe Titulescu si pe aici va fi fluxul principal.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Goldmund

mindmasster,
sper ca in curand  sa puneti cat mai multe fotografii cu pasajul gata, pt. cei din departari care au stat aproape...Am fost cu sufletul la gura atata timp, de la distanta...

cristi20,
piste pt. biciclisti pot fi peste tot:strada, trotuar, alei, chiar strazi unde nu circula decat biciclistii.Pe trotuar ar fi cea mai mare sigurata pt. biciclisti, dupa cum am observat de cand copiii mei merg cu bicicletele.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) ByOnu

Nightwolf wrote:
Cuza e finalizat, VESTA poate intra cu termoplast si azi, dar e duminica...

Normal tocmai in astfel de zile cu trafic redus trebuie sa se faca aceste lucrari, nu in timpul traficului intens unde mai incurca si circulatia. Ba de fapt la astfel de lucrari ar trebui sa se lucreze non-stop pana ce sunt gata 24/24 - 7/7!! :evil:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) andrei11

Goldmund, ceea ce nu cunosti tu de fapt la trotuarele de 1 metru latime, este  ca si pana acum aveau tot un metru latime pentru ca ceilalti metri ai trotuarului respectiv erau in permanenta ocupati de masini parcate "in spic". Deci s-a confirmat  o stare care de fapt exista de la inceput. Degeaba trotuarul avea 4 metri ca nu puteai sa-i folosesti.
Onu, lucratul Duminica / in sarbatori legale implica salari marite pe masura, pentru ca duminica se lucreaza pe alti bani. Lucratul 24 / 24 - 7 / 7 implica mai multi bani pentru ca nu poti lucra cu o singura echipa de muncitori, de aici iarasi alti bani, alta distractie. Si dupa aceea  va mai plangeti ca apar acte aditionale la contract.

Go to page:  1  ... 69 70 71 72 73 74 75  ... 102

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463854 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”