Topic: Să mai şi râdem...
1640 posts, 430000 views
📖 Pagination options
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Re: Să mai şi râdem...
Puss in Boots
Nu stiu daca e de ras sau nu dar stie cineva de ce pe pagina de FB a PMB apare mentiunea "Interval de preţuri $$$$"? pe telefon e in lire GBP. O fi spaga permisa?
Nu stiu daca e de ras sau nu dar stie cineva de ce pe pagina de FB a PMB apare mentiunea "Interval de preţuri $$$$"? pe telefon e in lire GBP. O fi spaga permisa?
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Versiunea moderna
Versiunea moderna
c4972d7d-93f1-4907-9b46-374c9231b6a9-original.jpeg (43.21 KB; downloaded 3807 times)
- Tom
-
Posted:
-
Tom
Când blondele conduc tramvaie și mai încearcă să le și cupleze
https://rutube.ru/video/1723c337f8d87d4 ... c5b9e7c11/
Când blondele conduc tramvaie și mai încearcă să le și cupleze
https://rutube.ru/video/1723c337f8d87d4 ... c5b9e7c11/
- Goldmund
-
Posted:
-
Goldmund
- macheta218
-
Posted:
-
macheta218
45318224_1874948455894387_895687778581348352_n.jpg (28.89 KB; downloaded 3669 times)
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Am gasit solutia pentru M5, trebuie angajat domnu din filmulet, sigur il termina mai repede decat astia.
Am gasit solutia pentru M5, trebuie angajat domnu din filmulet, sigur il termina mai repede decat astia.
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Pff, chiar asa fara plan de situatie al utilitatilor, fara PUZ, fara proiect..
Pff, chiar asa fara plan de situatie al utilitatilor, fara PUZ, fara proiect..
- Puss in Boots
-
Posted:
-
- misterr
-
Posted:
-
- shoppy
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Pun aici, ca este de rasu-plansu...
Competitia idiotilor.
Doua poze preluate de la benzinari.
Bacau, spatiu verde... Adica cu mocheta verde...
s
Lupta este stransa, vin puternic din urma cei din Slatina...
Pun aici, ca este de rasu-plansu...
Competitia idiotilor.
Doua poze preluate de la benzinari.
Bacau, spatiu verde... Adica cu mocheta verde...
s
Lupta este stransa, vin puternic din urma cei din Slatina...
- BodoMinea
-
Posted:
-
BodoMinea
Gardurile astea încurcă pe toată lumea - de Gogonel Marian în grupul de Facebook „Munikipiul 1.0”.
ezgif.com-gif-maker (1).gif (1.8 MB; downloaded 3507 times)
Gardurile astea încurcă pe toată lumea - de Gogonel Marian în grupul de Facebook „Munikipiul 1.0”.
- 1689
-
Posted:
-
1689
Ma uit la gresia aia ciuruita (cu model Bio - ma-ntreb daca au comandat-o asa, sau l-au angajat p-un Nea cu flexu' s-o presteze) si umpluta cu pietris (marmorat, va rog !) si nu ma pot opri din ris (sau plins ?!).
Mocheta de Bacau e la categoria juniori chiar daca pliurile alea ii dau o tenta de gazon prost tuns, Poate preiau ideea la Bucuresti, sa nu mai canibalizeze terasamentul pe Progresului/Rahova si mai stiu pe unde...
Slatina rules !!
TibiV, pot sa intreb unde le-ati gasit, nu de alta, dar vad ca mama absurditatii e de-a dreptul iepuroaica
E pacat sa lasam astfel de procreatii ale administratiilor locale sa se piarda.
Ma uit la gresia aia ciuruita (cu model Bio - ma-ntreb daca au comandat-o asa, sau l-au angajat p-un Nea cu flexu' s-o presteze) si umpluta cu pietris (marmorat, va rog !) si nu ma pot opri din ris (sau plins ?!).
Mocheta de Bacau e la categoria juniori chiar daca pliurile alea ii dau o tenta de gazon prost tuns, Poate preiau ideea la Bucuresti, sa nu mai canibalizeze terasamentul pe Progresului/Rahova si mai stiu pe unde...
Slatina rules !!
TibiV, pot sa intreb unde le-ati gasit, nu de alta, dar vad ca mama absurditatii e de-a dreptul iepuroaica
E pacat sa lasam astfel de procreatii ale administratiilor locale sa se piarda.
- Puss in Boots
-
Posted:
-
📖 Pagination options