Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii dupa inaugurarea pasajului

1536 posts, 375599 views

Go to page:  1  ... 68 69 70 71 72 73 74  ... 110

📖 Pagination options
  • Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului Dr2005

http://www.ratb.ro/docpdf/c2_indicatoar ... ormare.pdf

Indicatorul ,,staţie de tramvai" se amplasează înainte de toate staţiile, nu contează dacă au refugiu sau nu. Cel puţin prin alte oraşe ale patriei şi prin străinătate aşa e.
Dar HCGMB pentru oprirea în staţie există? Că eu când am întrebat la Direcţia de Transporturi din PMB m-am trezit că mi-au forwardat mesajul la RATB...

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului andrei11

Da, ai dreptate, dar aici e o stupizenie, statia de tramvai este complet separata de trafic, nu are nici o legatura cu traficul auto, dar absolut nici una. Intrebare : Din pacate nu m-am uitat, dar la Grozavesti exista indicatorul la care s-a referit Dragos ? Sau la celalalte 2 staii de sub pasaj, de la Orhideelor / respectiv Gara Basarab ?
De ce la Piata Iancului nu este indicatorul ? ( pentru linia 1 ).

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului subway guru

Ce sa 'mestec'? ca in lege e doar asta:
Noi vorbeam de placuta RATB...
(JPEG Image, 100x129 pixels).jpg (3.08 KB; downloaded 3682 times)

Da, exact, multi dintre noi suntem pe langa subiect. Asa cum a spus si guru, problema este indicatorul de mai jos. Puteau sa nu-l mai puna. Apropos, habar nu am, pe 41 avem indicatoarul prezentat de mine ?
linia 1.jpg (46.52 KB; downloaded 3677 times)

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului rosetti61

Problema era legata de acel dreptunghi neregulat al RATB pe care-l foloseste de 80 si ceva de ani, aparut intr-o statie moderna intesata cu tot felul de afisaje mai moderne (nici alea inspirate). Necazul e ca acea placuta, daca nu are suportul dedicat (clasicul stalp galben, si el destul de batran), e montata pe te miri unde - ca in imaginile de mai sus, pe suportul de indicator pentru iesire, sau pe stalpii de iluminat, garduri, copaci.
Si nu e numai asta - daca intervin modificari la liniile de pe Grivitei si Dinicu Golescu acestea vor fi operate si pe panourile informative de la iesiri concomitent cu cele de pe placutele statiilor? De exemplu, casetele informative din pasajul pietonal de Obor n-au mai fost actualizate de la redeschiderea lui, si de atunci pe sus au avut loc tot felul de schimbari. De asta mi-e teama, ca informatiile montate la lifturi si scari vor ramane acolo, litera de lege :D - nu le-a pus RATB, deci cade in sarcina celor ce le-au montat si realizat sa opereze modificari. Chiar sunt curios daca prima modificare de linie din zona se va rasfrange si in indicatiile afisate.

Pe linia lui 41 sunt numai afisaje electronice, nu stiu daca a mai ramas vreunul clasic, albastru/mov pe fond galben, afisaje care merg si nu merg.

Cu circulatia pe verticala puteau face sa iei liftul pentru metrou de sub "acelasi acoperis", asa trebuie sa iesi din vestibul ca sa ajungi la celalalt; sau puteau sa-l mai duca pana in vestibul/pasaj de corespondenta, era un lift cu trei statii (insa nu puteai sti daca cei din el coboara la metrou sau nu si intervin surprizele vrand sa urci).
Ar fi util in statie (mai ales in vestibul sau unde e loc la sol un centru de abonamente? La Basarab e la containerul dispecerului, iar dincolo nu stiu daca e, la statia spre Clabucet.

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului telvanni

Sa se duca cineva sa-l ia de acolo si sa-l arunce la cos.

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului Victor92

Poze de azi cu parcarea de la Titulescu + statia "Pasaj Basarab".
parcare.jpg (179.98 KB; downloaded 3623 times)
DSC_0734.jpg (205.33 KB; downloaded 3620 times)
DSC_0737.jpg (199.44 KB; downloaded 3624 times)
DSC_0744.jpg (194.62 KB; downloaded 3621 times)
statii.jpg (241.59 KB; downloaded 3636 times)
iesire.jpg (182.58 KB; downloaded 3621 times)

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului Dr2005

Discuţiile despre drumuri publice au fost mutate AICI

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului survola

Nu am înțeles care e treaba cu parcarea asta. De ce nu putea rămâne parcare la sol? Am trecut pe lângă ea și nu cred că încape nimic sub platforma care se vede, deci e un singur nivel util.

Ba incap 5 masini si "sus". In schimb am o mare mare mare problema cu PCI - ul pasajului. Pasajul este o structura metalica si nu stiu cum au aprobat pompierii parcarea aia la doar 2 metri de structura pasajului.
Am indoieli extrem de mari cu privire la legalitatea acelei autorizatii - cea din partea pompierilor.
In sfarsit.

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului survola

Scuze dacă s-a mai discutat: se poate coborâ direct la stația de metrou?
Am coborât ieri din 1 la capătul dinspre Gara Basarab, iar ca să ajung la metrou a trebuit să ies din "locație" și apoi să intru la scara rulantă care ducea la pasajul care subtraversează liniile CFR.

Ai facut cel mai bun lucru cu putinta. :mrgreen:
Eventual poti iesi si pe partea cealalta, statia de metrou e sub Grivitei.  :roll:

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului fbsoft

Au adaugat pe Titulescu, intr'un final... cum cobori de pe pod, verde intermitent pentru dreapta spre Titulescu/Victoriei. Sa le dea Dumnezeu sanatate, ca era nevoie de acel verde

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului gabriels

Cine este responsabil sa mute statia troleibuzelor de pe Grivita in alveola special amenajata de sub pasaj?

Statia este acum pe prima banda,incurca circulatia iar calatorii coboara pe niste borduri inalte si merg pe o portiune fara trotuar pana la urcarea la statia de tramvai.

Go to page:  1  ... 68 69 70 71 72 73 74  ... 110

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2422 forum members have written 433677 posts in 5400 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”