Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
1479 posts, 310827 views
📖 Pagination options
- Dominatrix
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
Dominatrix
In anii '70, Bd. Ghica Tei se numea in mod oficial Ghika Tei.
In anii '70, Bd. Ghica Tei se numea in mod oficial Ghika Tei.
- laurashgeo
-
Posted:
-
laurashgeo
Ce imi plac weekend-urile
Saptamana trecuta au asfaltat Barbu Vacarescu iar azi s-au apucat de asfaltat pasajul.
Cu ocazia asta au scos si cei de la jurnalul "tiribomba" de pe pod
Ce imi plac weekend-urile
Saptamana trecuta au asfaltat Barbu Vacarescu iar azi s-au apucat de asfaltat pasajul.
Cu ocazia asta au scos si cei de la jurnalul "tiribomba" de pe pod
pasaj.jpg (146.08 KB; downloaded 2430 times)
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Logica lucrarilor la pasajul asta ma depaseste de 2 ori si jumatate ... de fapt nu cred ca o mai intelege nimeni ...
Logica lucrarilor la pasajul asta ma depaseste de 2 ori si jumatate ... de fapt nu cred ca o mai intelege nimeni ...
- laurashgeo
-
Posted:
-
laurashgeo
Multumesc pentru reportaj, Shoppy!
Poti sa ma lamuresti, te rog ce vad poza atasata ? Eu sper ca ceea ce se vede e o statie de autobuz si in nici un caz nu este terminarea unei benzi de circulatie asa brusc.
Dupa ce termina caminul ala crezi ca intra in linie dreapta cu alfaltarea? Sau mai au lucrari de astea ascunse?
Multumesc pentru reportaj, Shoppy!
Poti sa ma lamuresti, te rog ce vad poza atasata ? Eu sper ca ceea ce se vede e o statie de autobuz si in nici un caz nu este terminarea unei benzi de circulatie asa brusc.
Dupa ce termina caminul ala crezi ca intra in linie dreapta cu alfaltarea? Sau mai au lucrari de astea ascunse?
DSC08470.JPG (312.63 KB; downloaded 2293 times)
- alex230ro
-
Posted:
-
alex230ro
statia 135 si 112 parca e daca tin eu bine minte.
statia 135 si 112 parca e daca tin eu bine minte.
- laurashgeo
-
Posted:
-
laurashgeo
Se lucreaza si astazi si incepe sa se innegreasca situatia
Se lucreaza si astazi si incepe sa se innegreasca situatia
pasaj.jpg (171.03 KB; downloaded 2253 times)
- Metamorph
-
Posted:
-
Metamorph
...
...
bv.jpg (318.9 KB; downloaded 2194 times)
- bekxy
-
Posted:
-
bekxy
În curs de asfaltare şi ultima bandă a pasajului:
Mâine-poimâine apare şi "uzura"...
În curs de asfaltare şi ultima bandă a pasajului:
bv.jpg (99.96 KB; downloaded 2094 times)
Mâine-poimâine apare şi "uzura"...
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Ptiu ptiu ptiu sa nu-i deochi ... ce frumusel lucreaza ei acolo sus... ai dreaq...
Ptiu ptiu ptiu sa nu-i deochi ... ce frumusel lucreaza ei acolo sus... ai dreaq...
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Nu stiu ce sa zic, bretelele din Barbu Vacarescu spre Pipera nu sunt facute deloc, banuiesc ca o sa deschida pasajul si o sa aiba un fel de intersectie in capul dinspre Pipera ca sa intre aia in dublu sens pe o bretea cat timp le fac pe amandoua. Dupaia inca mai e groapa aia de sub pasaj in dreptul strazii Cristiana. Breteaua din fata dealerului de masini lafel nu e inceputa deloc, ca e groapa cu caminul.
Acolo in poza da, e o alveola de statie, dupaia e gardul celor de la politie care trebuie demolat...
Nu stiu ce sa zic, bretelele din Barbu Vacarescu spre Pipera nu sunt facute deloc, banuiesc ca o sa deschida pasajul si o sa aiba un fel de intersectie in capul dinspre Pipera ca sa intre aia in dublu sens pe o bretea cat timp le fac pe amandoua. Dupaia inca mai e groapa aia de sub pasaj in dreptul strazii Cristiana. Breteaua din fata dealerului de masini lafel nu e inceputa deloc, ca e groapa cu caminul.
Acolo in poza da, e o alveola de statie, dupaia e gardul celor de la politie care trebuie demolat...
- laurashgeo
-
Posted:
-
laurashgeo
Azi se asterne un alt stat de asfalt. Eu cred ca este al treilea strat asternut. Din poza pare destul de gros, ceea ce ma face sa cred ca este binderul si ca va urma si stratul de uzura. Este bine ce am invatat pe forumuri despre asfaltari sau ma insel ?
Azi se asterne un alt stat de asfalt. Eu cred ca este al treilea strat asternut. Din poza pare destul de gros, ceea ce ma face sa cred ca este binderul si ca va urma si stratul de uzura. Este bine ce am invatat pe forumuri despre asfaltari sau ma insel ?
12.12.11.jpg (151.42 KB; downloaded 1817 times)
- bekxy
-
Posted:
-
bekxy
Eu aş zice că se toarnă deja stratul de uzură, binderul fiind cel de ieri, pus peste hidroizolaţie.
Eu aş zice că se toarnă deja stratul de uzură, binderul fiind cel de ieri, pus peste hidroizolaţie.
- verdiuc
-
Posted:
-
- Tavi
-
Posted:
-
Tavi
Betonul se toarna, asfaltul se asterne ... nu prea citesti posturile lui S-Guru
In alta ordine de idei de dimineata incepusera cu mult sarg sa monteze borduri pe sensul catre Pipera inainte de podul peste calea ferata.
Sper sa nu-i vina vreunui istet ideea cu borduri de vara si borduri de iarna
bekxy wrote:
Betonul se toarna, asfaltul se asterne ... nu prea citesti posturile lui S-Guru
In alta ordine de idei de dimineata incepusera cu mult sarg sa monteze borduri pe sensul catre Pipera inainte de podul peste calea ferata.
Sper sa nu-i vina vreunui istet ideea cu borduri de vara si borduri de iarna
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)
•
Choose destination