Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTroleibuze STB

Topic: Solaris Trollino 12M

977 posts, 364265 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 64 65 66 67 68 69 70

📖 Pagination options
Re: Solaris Trollino 12M Daddy

5465 (linia 74) circula ieri cu un rand de scaune duble lasate, langa usa din mijloc, cum te urci in stanga. Sistemul de prindere al banchetei cedase.

Asa ceva nu am vazut nici la Kent unde scaunele sunt mai flexibile dar, personal, nu am vazut niciunul cedat.

Re: Solaris Trollino 12M Daniel72

A revenit și 5464 la Berceni!

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Solaris Trollino 12M V2A

Lui 5468 îi lipsește o bară și de la ușa 2, pe lângă cea de la ușa 3, lipsă de mult timp...

Re: Solaris Trollino 12M FabiM

Aparent problema ploii în Solaris e ceva comun în București. O filmare din cabina plouând ca la carte direct din electronicele de pe plafon. :popa:

https://vm.tiktok.com/ZNRKftty8/

Nu inteleg cum am reușit să luăm țeapă până și de la Solaris.

Re: Solaris Trollino 12M Costin

Si in Oslo e la fel.

Re: Solaris Trollino 12M PaulIP

Calitatea a scăzut mult de când au fost preluați de CAF. Nu vă faceți iluzia că înainte de asta era totul perfect (polonezii comentau despre diferența majoră de calitate dintre Solarisurile fabricate pentru Germania, repatriate la mâna a doua, versus cele fabricate pentru piața domestică), dar acum e nasol „pe linie”. La Ploiești panourile de plastic dintre geamuri erau prinse cu scai, au și căzut în timpul serviciului. La Cluj a fost scandal mare cu primul lot de electrice articulate din cauza bateriilor.

Cred că s-au axat atât de mult pe volumul producției încât calitatea a rămas de izbeliște. Să nu uităm că cel puțin pe parte de troleibuze au cam avut monopol în UE până să intre în joc turcii și chinezii.

Re: Solaris Trollino 12M punmeister

Referitor la CAF, am prins trenurile M7 din Amsterdam cand am fost la final de Martie pe linia M51. Aceeasi calitate la interior ca BM3urile care au deja 10-12 ani de exploatare.

Re: Solaris Trollino 12M Nenea_titi

Din păcate, SOLARIS a scăzut destul în calitate în ultimii ani, păcat, au avut la un moment dat, o calitate foarte bună. Dar acea calitate s-a cam dus. Din păcate nici SOR nu sunt grozave, am văzut cum ploua la început în ele, și nici acum nu prea au rezolvat. Chiar și  din Cehia  era trimis un clip cum plouă într-un SOR SKODA. Am mai spus, când am auzit de Yutong, am zis inițial...meh, mda. După ce am mers cu ele și le-am văzut în detaliu, am zis WOW. DAr din păcate nici Mercedes Citaro Hybrid nu mai au calitatea de odinioară a Mercedes...
Solaris nu e marcă premium de autobuze, ci una de mijloc.

Re: Solaris Trollino 12M soldy

Grilajul de la ventilație intr un Solaris.
Aici producatorul nu mai are nici o vina.
Se vede clar ca au un sistem rapid de demontare pentru a fi curatate.
20260706_231536.jpg (1.65 MB; downloaded 282 times)

Re: Solaris Trollino 12M Nenea_titi

Am mers mai zilele trecute cu un Yutong pe 86...la fel, la filtrele de salon erau câlți de praf...

Re: Solaris Trollino 12M cris_m

Ganditi-va ca praful acela il respiram si acasa sau pe strada...

Go to page:  1  ... 64 65 66 67 68 69 70

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Troleibuze STB  • 
Choose destination

Since our 2718 forum members have written 466368 posts in 5823 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”