Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)
6215 posts, 1807982 views
📖 Pagination options
-
- Dominatrix
-
Posted:
-
Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB
Dominatrix
Stan Tabara a fost intotdeauna unpunct de transbordare important! Punct de interes in sine, generator de calatori, poate de cand s-a deschis molul.
Stan Tabara a fost intotdeauna unpunct de transbordare important! Punct de interes in sine, generator de calatori, poate de cand s-a deschis molul.
-
- Aron
-
Posted:
-
Aron
Asta chiar ar fi o idee....
Ziua ar putea sa revina la obisnuitul 34 pana in Ghencea sau Militari(numai dezbat acum care capat), iar noaptea sa redevina 1, si asa oarecum ajuta si transportul de noapte pe roti, ca si asa sunt 2 ture la fiecare traseu "N"...
Dominatrix wrote:
Legat de linia circulara, mi se pare absurd ca pe ramura nordica a inelului central (Mihai Bravu - Stefan cel Mare - Victoriei - Titulescu), cu puncte majore de interes si flux relativ ridicat de calatori in majoritatea statiilor sa existe o singura linie de tramvai, linia 1 (si doar partial 46), iar pe ramura sudica Razoare - Progresului - Viilor, zona mai degraba de tranzit, sa existe 3 trasee care se dubleaza unele pe altele (1, 11 si 25). Cred ca linia circulara de tramvai ar fi fost o idee buna ca traseu de noapte. In timpul zilei, avand in vedere restul traseelor existente, nu vad motivatia pentru o linie circulara de tramvai.
Asta chiar ar fi o idee....
Ziua ar putea sa revina la obisnuitul 34 pana in Ghencea sau Militari(numai dezbat acum care capat), iar noaptea sa redevina 1, si asa oarecum ajuta si transportul de noapte pe roti, ca si asa sunt 2 ture la fiecare traseu "N"...
- Dr2005
-
Posted:
-
Dr2005
De când sunt 2 ture la fiecare N? Parcă era un singur tur (erau 2 doar între 22 şi 24).
De când sunt 2 ture la fiecare N? Parcă era un singur tur (erau 2 doar între 22 şi 24).
-
- Aron
-
Posted:
-
Aron
A da....greseala mea....deobicei nu stateam mai mult de 12 noapte sa vad ce autobuze circula si cate....SCUZATI!!!
A da....greseala mea....deobicei nu stateam mai mult de 12 noapte sa vad ce autobuze circula si cate....SCUZATI!!!
-
- Aron
-
Posted:
-
Re: Stiri, noutati, perspective
Aron
da de unde scoate atatea...bine cu autobuze e ce mai e....dar au zis ca vor fi monitorizate video deci 40 de troleibuze citelis presupun.....nu cred ca le baga fara sa scoata cateva ture din ziua respectiva..
V2A wrote:
Circulaţia mijloacelor de transport RATB cu ocazia meciului România - Franţa
Cu ocazia meciului Romania-Franţa, care se va desfăşura pe Stadionul ,,National Arena’’, în ziua de 06.09.2011, Regia Autonomă de Transport Bucureşti va asigura transportul călătorilor cu un număr suplimentar de vehicule.
Transportul spectatorilor către stadion se va realiza în condiţiile suplimentării capacităţii pe liniile de transport existente.
Pentru defluirea celor prezenţi pe stadion, până la preluarea în totalitate a spectatorilor, vor fi puse la dispoziţie, special pentru acest eveniment, 210 vehicule, din care 120 de autobuze, 40 de troleibuze şi 50 de tramvaie.
Mijloacele de transport, introduse special pentru acest eveniment, vor avea afişată inscripţia “Cursă specială” şi vor circula astfel:
Un număr de 30 de autobuze vor pleca de la stadionul Naţional Arena, la ieşirea spre B-dul Pierre de Coubertin şi vor circula pe traseul: B-dul Pierre de Coubertin, Şoseaua Pantelimon, Şos. Iancului, B-dul Pache Protopopescu, B-dul Carol I, Piaţa Universităţii, B-dul I.C. Brătianu , Piaţa Unirii.
Autobuzele vor efectua opriri în staţiile Şos. Iancului, Calea Moşilor, Piaţa Universităţii, Piaţa Unirii.
Alte 60 de autobuze vor pleca de la Stadionul Naţional Arena, la ieşirea spre Str. Maior Coravu, pe traseul: Strada Maior Coravu, Şoseaua Mihai Bravu, Strada Matei Voievod, B-dul Pache Protopopescu, B-dul Carol, Piaţa Universităţii, B-dul I.C.Bratianu, Piaţa Unirii.
Staţilei efectuate pe traseu vor fi: Matei Voievod, Calea Moşilor, Piaţa Universităţii, Piaţa Unirii.
De asemenea, 30 de autobuze vor avea plecarea de la Stadionul Naţional Arena, la ieşirea spre B-dul Basarabia şi vor urma traseul: B-dul Basarabia, Piaţa Muncii, B-dul Decebal, Piaţa Unirii.
Autobuzele vor efectua opriri în staţiile Piaţa Alba Iulia şi Piaţa Unirii.
Un număr de 40 de troleibuze vor avea plecare de la Stadionul Naţional Arena, la ieşirea spre Str. Tony Bulandra şi vor circula pe următorul traseu: Strada Vatra Luminoasa, Strada Matei Voievod, B-dul Carol I, Piaţa Universităţii, B-dul Regina Elisabeta, B-dul Mihail Kogălniceanu, până la terminalul Vasile Pârvan;
Staţiile efectuate pe traseu sunt: Matei Voievod, Calea Moşilor, Piaţa Universităţii.
De asemenea, 50 de tramvaie vor circula pe urmatorul traseu: B-dul Basarabia, Calea Călăraşilor, până la terminalul Piaţa Sfânta Vineri. Tramvaiele vor opri în staţiile B-dul Mircea Vodă (de pe Calea Călăraşilor) şi Piaţa Sfânta Vineri.
Pentru evitarea actelor de vandalism, mijloacele de transport sunt dotate cu dispozitive de monitorizare video.
În ziua evenimentului, călătoriile pe toate mijloacele de transport RATB se vor efectua pe baza legitimaţiei de acces pe stadion.
Tot pe baza legitimaţiei de acces pe stadion, pentru continuarea călătoriei de la terminalele Piaţa Unirii, Vasile Pârvan şi Piaţa Sfânta Vineri către alte zone, publicul călător va putea utiliza autobuzele liniilor de transport de noapte.
http://www.ratb.ro
da de unde scoate atatea...bine cu autobuze e ce mai e....dar au zis ca vor fi monitorizate video deci 40 de troleibuze citelis presupun.....nu cred ca le baga fara sa scoata cateva ture din ziua respectiva..
- Gabi
-
Posted:
-
Gabi
Mai exista vreo sansa ca 34 sa redevina si sa ajunga in ghencea ca imi era foarte de folos
?
Mai exista vreo sansa ca 34 sa redevina si sa ajunga in ghencea ca imi era foarte de folos
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
- Gabi
-
Posted:
-
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Da' exista linia 47
.
Acu serios, poate ca ar fi binevenita o linie s-a mai discutat, dar nu conteaza ce vor calatorii conteaza ce vrea RATB
.
Da' exista linia 47
Acu serios, poate ca ar fi binevenita o linie s-a mai discutat, dar nu conteaza ce vor calatorii conteaza ce vrea RATB
- Gabi
-
Posted:
-
-
- Aron
-
Posted:
-
Aron
Da parca se vorbea sa il prelungeasca si pe 46 peste pasaj pana la militari....gata, s-a renutat si la aceasta idee??
Da parca se vorbea sa il prelungeasca si pe 46 peste pasaj pana la militari....gata, s-a renutat si la aceasta idee??
-
- Dominatrix
-
Posted:
-
Dominatrix
Despre ce discutati voi acolo? "Daca nu iti convine, ia-ti masina mica". Acesta este principiul organizarii transportului public in Capitala, si in majoritatea Romaniei. Desigur, sunt si exceptii, in special mai la vest, unde inca nu au patruns niciodata pe deplin mentalitatile balcano-orientalo-manelistice.
Despre ce discutati voi acolo? "Daca nu iti convine, ia-ti masina mica". Acesta este principiul organizarii transportului public in Capitala, si in majoritatea Romaniei. Desigur, sunt si exceptii, in special mai la vest, unde inca nu au patruns niciodata pe deplin mentalitatile balcano-orientalo-manelistice.
- Dr2005
-
Posted:
-
Dr2005
Aştept răspunsul la încă o sesizare, peste o săptămână se fac cele 30 de zile...
Problema e că site-ul nu mai dă numere de înregistrare, aşa că ei pot foarte bine să zică că n-au primit nimic
Până să îmi permit o maşină, mi-am luat o bicicletă. E drept, pe tronsul amintit fac ori slalom printre pietonii care merg doar pe pista de biciclişti, ori printre oglinzile şi portierele automobiliştilor de pe banda 1. Da' măcar fac maxim 10 minute.
Aştept răspunsul la încă o sesizare, peste o săptămână se fac cele 30 de zile...
Problema e că site-ul nu mai dă numere de înregistrare, aşa că ei pot foarte bine să zică că n-au primit nimic
Până să îmi permit o maşină, mi-am luat o bicicletă. E drept, pe tronsul amintit fac ori slalom printre pietonii care merg doar pe pista de biciclişti, ori printre oglinzile şi portierele automobiliştilor de pe banda 1. Da' măcar fac maxim 10 minute.
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Fara cuvinte....
123 la 20 de minute, 131 si 330 la 30 de minute!
Fara cuvinte....
123 la 20 de minute, 131 si 330 la 30 de minute!
123 nou.JPG (68.81 KB; downloaded 3107 times)
131 nou.JPG (71.74 KB; downloaded 3105 times)
330 nou.JPG (70.63 KB; downloaded 3106 times)
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov
•
Choose destination