Topic: Stația Universitate
103 posts, 18180 views
📖 Pagination options
- Vasile52
-
Posted:
-
Re: Stația Universitate
Vasile52
Da chiar asa statiile de metroul nu sunt protejate prin nici o lege? Sunt pana la urma monumente istorice.
Da chiar asa statiile de metroul nu sunt protejate prin nici o lege? Sunt pana la urma monumente istorice.
- sab
-
Posted:
-
sab
N-as spune ca sunt monumente istorice, dar unele au chiar o arhitectura deosebita. Este lipsa de respect la adresa celor care s-au chinuit sa le proiecteze și sa le execute.
N-as spune ca sunt monumente istorice, dar unele au chiar o arhitectura deosebita. Este lipsa de respect la adresa celor care s-au chinuit sa le proiecteze și sa le execute.
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Sa nu te mai gandesti la monumente isotrice ca dupaia nu te mai lasa Ministerul Culturii nici sa bati un cui.
Cat timp totul este politic nu intereseaza pe nimeni ca la calatori nu le place zugraveala, pana la urma trenul merge si cine nu se orienteaza este liber sa se informeze din gura-n gura.
Sa nu te mai gandesti la monumente isotrice ca dupaia nu te mai lasa Ministerul Culturii nici sa bati un cui.
Cat timp totul este politic nu intereseaza pe nimeni ca la calatori nu le place zugraveala, pana la urma trenul merge si cine nu se orienteaza este liber sa se informeze din gura-n gura.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Cand v-am zis ca au luat ca model statia Grivita si acum il aplica peste tot...
Cand v-am zis ca au luat ca model statia Grivita si acum il aplica peste tot...
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Au tencuit partial unul dintre peretii cu infiltratii puternice. Urmeaza lavabila cel mai probabil.
Au tencuit partial unul dintre peretii cu infiltratii puternice. Urmeaza lavabila cel mai probabil.
IMG-20230712-WA0000.jpg (468.52 KB; downloaded 2473 times)
- Cristi.
-
Posted:
-
Cristi.
Mă doare sufletul când văd literele alea...
Este inimaginabil ca o stație din centrul Bucureștiul să arate în asemenea hal.
Mă doare sufletul când văd literele alea...
Este inimaginabil ca o stație din centrul Bucureștiul să arate în asemenea hal.
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Peretele tencuit de ieri.
Acum se curata cu mopul prin statie, semn ca zugraveala s-a cam terminat. Niste muncitori cu galetuse de iaurt in care au facut glet mai acopereau diverse crapaturi si gauri la nivelul scarilor.
Peretele tencuit de ieri.
Acum se curata cu mopul prin statie, semn ca zugraveala s-a cam terminat. Niste muncitori cu galetuse de iaurt in care au facut glet mai acopereau diverse crapaturi si gauri la nivelul scarilor.
IMG-20230713-WA0000.jpg (360.66 KB; downloaded 2307 times)
IMG-20230713-WA0001.jpg (419.04 KB; downloaded 2307 times)
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Tare imi e ca isi bat joc de statie in ideea ca "oricum se face M5.2 si vor moderniza statia tot atunci"
Tare imi e ca isi bat joc de statie in ideea ca "oricum se face M5.2 si vor moderniza statia tot atunci"
- cris_m
-
Posted:
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Aici va fi un panou cu informatii pentru persoanele cu deficiente de vedere.
Aici va fi un panou cu informatii pentru persoanele cu deficiente de vedere.
IMG-20230813-WA0015.jpg (408.5 KB; downloaded 1830 times)
IMG-20230813-WA0014.jpg (668.16 KB; downloaded 1834 times)
IMG-20230813-WA0016.jpg (593.89 KB; downloaded 1830 times)
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Inca o dovada ca aia in Paris si mai nou Constanta nu au luat decizia proasta sa interzica prostiile astea de trotinete. Nu stim sa le folosim, le lasam unde ne tuna etc.
Inca o dovada ca aia in Paris si mai nou Constanta nu au luat decizia proasta sa interzica prostiile astea de trotinete. Nu stim sa le folosim, le lasam unde ne tuna etc.
- ByOnu
-
Posted:
-
- sab
-
Posted:
-
- shoppy
-
Posted:
-