Regiunile RomânieiTransilvaniaJudețul Bistrița NăsăudTransportul în comun din municipiul Bistrița (SC Transmixt SA)

Topic: Discuții diverse

299 posts, 44021 views

Go to page:  1  ... 4 5 6 7 8 9 10  ... 22

📖 Pagination options
Re: Transportul public în orașul Bistrița Transport Bistrita

Am mai vazut microbuze in autogara, dar n-am fost atent sa vad numerele lor de inmatriculare si daca sunt Mercedes sau Volkswagen. Daca o sa trec pe acolo si o sa vad ceva o sa anunt aici.

A da si am vazut ca strada Gheorge Sincai va face parte din traseul liniei verzi (am vazut pe subiectul cu autobuze sor ale transmixt). Stii cumva care va fi traseul liniei 4? Am vazut ca si strada Panait Cerna se modernizeaza. Va circula linia 4 prin zona Independentei sau va mentine traseul Dispecerat-Decebal-Andrei Muresanu-Nasaudului-Grigore Balan-Gheorghe Sincai-Dispecerat (adica pe unde este deschis/urmeaza sa se deschida)?

Re: Transportul public în orașul Bistrița PTMZ

De la moderator citire
@Transport Bistrita, nu este permisă prin regulament postarea a două mesaje succesive de la același utilizator, cu excepția situației în care este adusă o informație nouă. Folosește funcția de editare a mesajelor, disponibilă o oră după postarea originalului. Mulțumesc.

Re: Transportul public în orașul Bistrița TTony

Transport Bistrita wrote here:
A da si am vazut ca strada Gheorge Sincai va face parte din traseul liniei verzi (am vazut pe subiectul cu autobuze sor ale transmixt). Stii cumva care va fi traseul liniei 4? Am vazut ca si strada Panait Cerna se modernizeaza. Va circula linia 4 prin zona Independentei sau va mentine traseul Dispecerat-Decebal-Andrei Muresanu-Nasaudului-Grigore Balan-Gheorghe Sincai-Dispecerat (adica pe unde este deschis/urmeaza sa se deschida)?

Traseul liniei verzi este: Viisoara (Statia 28) - Libertatii - Independentei - Gheorghe Sincai - Dornei - Unirii - (str.) Liviu Rebreanu - B-dul G. Grigore Balan - Calea Moldovei - Unirea (Statia 50).
Din pacate Str. Panait Cerna nu face parte din proiectul Linia Verde, se re-asfalteaza din motive politice.
Chiar daca Nasaudului si Decebal sunt incluse in acest proiect, Linia Verde nu va strabate aceste bulevarde.
Nu stiu de unde ai scos traseul "Dispecerat - Decebal - Andrei Muresanu - Nasaudului - Grigore Balan - Gheorghe Sincai - Dispecerat".

Ma gandeam ca traseul liniei 4 va fi pe toate strazile modernizate. Deci linia 4 va fi o alternativa a liniilor 2/2A din ce am vazut in mesajul tau.

Autobuzul B 128 TMX face o apariție rara pe linia 13. Inca 2 apariții rare (pe care nu le-am pozat) sunt Mercedes-urile Citaro BN 04 TMX pe linia 2 si BN 35 TMX pe linia 1.
128_13.jpg (333.06 KB; downloaded 1568 times)

Se fac schimburi intre autobuzele intre liniile 1,2/2a si 13 :))

Accident intre B 108 TMX si un autoturism pe B-dul Independentei. Autobuzul nu a pățit mare lucru, doar o zgârietura zdravănă pe partea stânga (am atașat o poza). Mașina însă, arata ca si cum ar fi fost implicat intr-un accident mortal. Din fericire, nu au fost răniți.

In rest, niste aparitii rare de astazi:
BN 04 TMX pe linia 10
BN 57 TMX pe linia 12A (cursa Leoni <-> Viisoara)
B 128 TMX e pe linia 2 din nou
Back.jpg (1.72 MB; downloaded 1495 times)
Side.jpg (1.06 MB; downloaded 1495 times)

Am fost azi la pasarela viisoara la poze si am vazut BN 57 TMX pe 12 in retragere. Pe 13 am vazut ca a revenit BN 74 TMX, iar alte schimbari nu am vazut ceva wow, doar BN 35 TMX pe 1 si ceva Guleryuz pe 1A/1B

Ai poza cu guleryuzul pe 1A (sau 1B)? Acest lucru nu s-a mai întâmplat din 2020 daca nu mă înșel
.

Din pacate nu am poze cu acele linii. Dar planuiesc sa merg sa le prind. Un interval de ore in care as putea sa le prind? Ca zona stiu ca e acolo spre Jelna, dupa sensul giratoriu dintre Grigore Balan si strada cu spitalul

Ambele pleacă din statia 104 - Stefan Cel Mare. Am poza cu programul dar recomand sa instalezi aplicația TMX Transport Bistrița că reflecta ore de trecere prin stația mult mai bine.
PXL_20230203_161616972.jpg (1.59 MB; downloaded 1436 times)

Transport Bistrita wrote here:
Am fost azi la pasarela viisoara la poze

Poți posta pozele astea te rog?

Am atasat doar ce e mai interesant, adica BN 57 TMX pe 12 in retragere si pe B 108 TMX inainte de accident. In rest am mai prins doar B 116 TMX in pauza si pe BN 54 TMX mergand spre Heidenfeld, dar alea sunt ceva neinteresant si nu se merita sa le atasez aici. Si multumesc de informatiile legate de liniile 1A/1B.
20230629_160159.jpg (956.97 KB; downloaded 1419 times)
20230629_163129.jpg (721.96 KB; downloaded 1419 times)

Sa știi că l-ai prins pe B 108 TMX după accident nu înainte, că eu am făcut poza la 15:40 iar tu la 16:30.

Go to page:  1  ... 4 5 6 7 8 9 10  ... 22

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Transportul în comun din municipiul Bistrița (SC Transmixt SA)  • 
Choose destination

Since our 2404 forum members have written 432388 posts in 5381 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”