Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
673 posts, 188643 views
📖 Pagination options
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Re: Lărgirea Str. Luica si Str. Turnu Magurele
Puss in Boots
Vad -cel putin de pe afisul de mai sus- ca nu exista termene clare pentru lucrarea asta. 6 luni dar de cand? Parca se lucreaza de vreo luna nu? deci prin august? hahaha
Vad -cel putin de pe afisul de mai sus- ca nu exista termene clare pentru lucrarea asta. 6 luni dar de cand? Parca se lucreaza de vreo luna nu? deci prin august? hahaha
- survola
-
Posted:
-
survola
Aici ar trebui o expropriere și o demolare. Nu cred că se va face
MikeT wrote:
Exista o idee de solutie in privinta capatului dinspre Sos. Giurgiului? Sau vom avea dop acolo?
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Lucrurile la noi se fac de multe ori fara cap si fara coada. Incep sa zicem ok ca idee dar apoi se blocheaza intr-o aberatie si per total impactul respectivei lucrari e mult redus.
Lucrurile la noi se fac de multe ori fara cap si fara coada. Incep sa zicem ok ca idee dar apoi se blocheaza intr-o aberatie si per total impactul respectivei lucrari e mult redus.
- MikeT
-
Posted:
-
MikeT
Stati putin, nu exista un proiect aprobat, care sta la baza autorizatiei de executie lucrari?
survola wrote:MikeT wrote:
Exista o idee de solutie in privinta capatului dinspre Sos. Giurgiului? Sau vom avea dop acolo?
Stati putin, nu exista un proiect aprobat, care sta la baza autorizatiei de executie lucrari?
- subway guru
-
Posted:
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Eu mă așteptam să facă lărgirea pe partea de sud, acolo era loc lăsat de mult, nu sunt decât construcții temporare.
Eu mă așteptam să facă lărgirea pe partea de sud, acolo era loc lăsat de mult, nu sunt decât construcții temporare.
- Puss in Boots
-
Posted:
-
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Se apropie din ce în ce mai tare!
misterr wrote:Ieri a apărut al treilea marcaj, portocaliu, aproximativ paralel cu primele două. Nu mai desenez, că se înțelege.
Astăzi, aproximativ paralel cu dunga roșie, la cîteva palme (variabile) mai spre axul drumului, a apărut și o dungă verde. Spre deosebire de dunga roșie, care urmărește conturul colțurilor la intersecții, dunga verde merge drept, adică cam așa:
───────────────────────────────────────────
───────┐ ┌───────┐ ┌──────┐ ┌────────
Se apropie din ce în ce mai tare!
- TibiV
-
Posted:
-
- misterr
-
Posted:
-
Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
misterr
Aproape de cel roșu (parțial suprapus).
Marcajele verzi și cele roșii au fost tăiate din loc în loc cu un X portocaliu.
Marcajul portocaliu a primit din loc în loc o bulină galbenă.
E cumva un nou joc? (Găsește comoara...)
Aproape de cel roșu (parțial suprapus).
Marcajele verzi și cele roșii au fost tăiate din loc în loc cu un X portocaliu.
Marcajul portocaliu a primit din loc în loc o bulină galbenă.
E cumva un nou joc? (Găsește comoara...)
- survola
-
Posted:
-
survola
Sper să nu aibă prea multe culori în dotare
Sper să nu aibă prea multe culori în dotare
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Acesta este aproape de Apărătorii Patriei, la intersecția cu Strada Emil Racoviță cel portocaliu este între cele doua, iar la intersecția de la Apărători este un pic mai mult modificat.
Acesta este aproape de Apărătorii Patriei, la intersecția cu Strada Emil Racoviță cel portocaliu este între cele doua, iar la intersecția de la Apărători este un pic mai mult modificat.
IMG_7621.JPG (529.15 KB; downloaded 3965 times)
- Dragos Tanase
-
Posted:
-
Dragos Tanase
Au demarat lucrarile si pe trotuarul dintre Str. Covasna si Bd. Obregia. O sa incerc sa fac niste poze... azi. E spart asfaltul si, evident, ingradit santierul.
Au demarat lucrarile si pe trotuarul dintre Str. Covasna si Bd. Obregia. O sa incerc sa fac niste poze... azi. E spart asfaltul si, evident, ingradit santierul.
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Am mai intrebat prin alta parte, stie cineva ce inseamna fiecare culoare?
Am mai intrebat prin alta parte, stie cineva ce inseamna fiecare culoare?
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Lărgire Str. Luică și Str. Turnu Măgurele (FINALIZAT noiembrie 2019)
•
Choose destination