Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii dupa inaugurarea tronsoanelor 1-5

302 posts, 123129 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 4 5 6 7 8 9 10  ... 22

📖 Pagination options
Re: Discutii dupa inaugurarea tronsoanelor 1-5 rosetti61

"Piuitoarele" de la semafoarele pietonale sunt pentru cei cu deficiente de vedere. In alta ordine de idei, s-a zis cu "boieria" de a merge ata pe StIrbei Voda in intersectia de la Berzei, trebuie sa ne reobisnuim cu ciclurile semaforice dupa aproape 4 ani de pauza (dupa ce scapai de stopul de la Plevnei te mai opreai in cel de la Popa Tatu sau Cismigiu).

Re: Discutii dupa inaugurarea tronsoanelor 1-5 ByOnu

Ce strâmbăreală...

Lasand la o parte taxiul si faptul ca in ziua de azi nu se mai respecta benzile de circulatie, ...pietris?! Pe bune? Nu puteau sa pregateasca terenul pentru iarba sau gazon? :roll:

In afara de o linie buna de tramvai (care oricum trebuia schimbata), niste piste de biciclete trantite acolo doar pentru a le inchide Oprescu gura ciclistilor si un bulevard facut relativ de mantuiala, totul este o ruina. O zona inca infecta, murdara, prafuita. Dupa mine, sa se faca inventarul cladirilor de valoare care au mai ramas si ce nu se incadreaza sa faca loc unor constructii noi (care sa respecte regimul de inaltime, sa aiba parcare, etc). Sa speram ca o sa vina niste investitori sa construiasca ceva la bulevard, poate asa se mai ascunde (da, din pacate doar se ascunde) mizeria ramasa de dupa razboi.

Nu inteleg de ce nu au facut un parculet in fata Pietei Matache.

Re: Discutii dupa inaugurarea tronsoanelor 1-5 Robert24

Eu nu inteleg cu ce deranjeaza acolo in intersectie pistele pe marginea trotuarului... Trotuarul e foarte lat, deci nu reprezinta un pericol pentru pietoni. Ba mai mult, eu ca si biciclist tin mult mai mult la siguranta mea decat la mandria prosteasca de a fi pe strada si de a risca sa dea cineva peste mine. Vor trebui multi ani sa mai treaca pana cand atat automobilistii vor respecta biciclistii SI INVERS!
Pana atunci, eu sunt pentru siguranta in primul rand...

PS: Am vazut si in Germania si in Olanda piste pentru biciclisti care sunt ba pe carosabil, ba pe trotuar si nu se mai plange nimeni....
Sincer acum, era mai bine cand nu erau?!?! Hai sa o luam incetul cu incetul. Nu se pot face schimbari peste noapte doar de dragul schimbarilor...

Re: Discutii dupa inaugurarea tronsoanelor 1-5 Costin

De remarcat ca multe detalii sunt provizorii... cum ar fi marcajele de la Vulcanescu pana la Virgiliu (e lavabila normala, aplicata la bidinea, nu e termoplast). Sau alte detalii nu sunt deloc (cum ar fi polizarea liniei de tramvai, care e cu denivelari la imbinari). Probabil vor urma niste retusuri consistente in momentul clarificarii situatiei juridice. Sau cel putin asa ar fi normal.

Re: Discutii dupa inaugurarea tronsoanelor 1-5 ByOnu

Robert24 wrote:
Eu nu inteleg cu ce deranjeaza acolo in intersectie pistele pe marginea trotuarului...

Ma refeream la bordurile de langa pista, sunt strambe rau de tot, daca la asta te referi, nu la faptul ca au trasat pistele pe trotuar. Au ales cea mai buna solutie.

Re: Discutii dupa inaugurarea tronsoanelor 1-5 Robert24

A, ok. Bordurile le-a pus unu' din elicopter probabil  :lol:
Dar pistele sunt chiar ok acolo... Macar de nu ar aparea un canal pe ele. Ca suntem obisnuiti cu asta...

Re: Discutii dupa inaugurarea tronsoanelor 1-5 Nightwolf

Sa nu fim carcotasi.... zona s-a aeristi, chit ca e o ruina ... se va dezvolta... putina rabdare si veti vedea :) Nimic nu ramane gol in centrul Bucurestiului :)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii dupa inaugurarea tronsoanelor 1-5 133 313

Semafoarele de la Golescu la Splai sunt o "incantare". Nu prinzi unul verde. Si e sambata.

Re: Discutii dupa inaugurarea tronsoanelor 1-5 Serban

Azi am facut o plimbare pe Buzesti si cat am mers eu nu am vazut nicio masina care sa blocheze pistele. E adevarat ca e sambata, dar iata ca daca politia isi face treaba soferii se pot civiliza. Ar trebui extinse patrularile politiei in toate zonele cu probleme.

133 313 wrote:
Semafoarele de la Golescu la Splai sunt o "incantare". Nu prinzi unul verde. Si e sambata.

am vorbit... e o problema inca privind sincronizarea ... asa e cand te grabesti sa le dai drumul "pe branci" fara sa astepti calculele ... o sa mai dureze probabil o saptamana ...

Re: Discutii dupa inaugurarea tronsoanelor 1-5 George

@Nightwolf: Semaforizarea pe Stirbei Voda, cum vii dinspre Eroilor si mergi spre Cismigiu, este foarte proasta. Timpul pe verde este mult prea scurt, trec putine masini/autobuze, se fac ambuteiaje de la intersectia cu Calea Plevnei. Este o axa foarte circulata si acolo chiar inainte de scoaterea semaforului nu stateai aproape niciodata mai mult de 1 semafor. Cred ca ar trebui sa se intervina, mai ales ca dinspre V. Parvan nu vin atat de multe masini si in fond de ce ar trebui prioritizata directia aia?! Mai ales ca celebra "strapungere" e inca incompleta.

Poate iti poti da aportul pentru ajustarea acestei situatii.

Multumesc!  :)

Repet, am discutat deja problema asta ... o sa mai dureze putin... e problema cu toti timpii semaforici nu numai cu cei de la Parvan... putina rabdare ....

Re: Discutii dupa inaugurarea tronsoanelor 1-5 Sava_6115-6315

In  aceasta dimineata, semaforul din rond de la Vulcanescu nu functiona.

Legat de pistele de biciclisti, am observant ca la intersectia Buzesti-Polizu, pistele lipsesc cu desavarsire. Si daca o fi de pedalat pe trotuar (codul rutier interzice asta), langa McDonald's sunt parcate masini pe trotuar mai toata ziua. Ar trebui gasita o modalitate de a trasa pista si in zona asta, macar sa fie complet traseul Victoriei-Stirbei.

Re: Discutii dupa inaugurarea tronsoanelor 1-5 Serban

La McDonald's pistele sunt pe trotuar. Dar apare doar semnul pe bicicleta pe asfalt, nu si dungile. Sper sa urmeze trasarea lor.

Go to page:  1  ... 4 5 6 7 8 9 10  ... 22

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433357 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”