MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou

Topic: Modernizarea stațiilor de metrou

1895 posts, 456104 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 4 5 6 7 8 9 10  ... 136

📖 Pagination options
Re: Modernizarea statiilor de metrou subway guru

O fi, nu zic nu, la chestiuni asa vechi nu mai e nici 'memoria' chiar asa o 'certitudine'.
Indiferent ce ar mai 'lipsi', iti spun eu sigur ce 'lipseste'...dorinta de a face 'nefacutele'!
Acum...

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Modernizarea statiilor de metrou sab

Culmea afisajului "modern" la Gorjului. Densitate foarte mare de informatii pe mp. Panou care acopera alt panou... De ce trebuie sa fie doua panouri cu aceleasi informatii (ma refer la ce este scris pe fond verde) numai oamenii chibzuiti de la Metrorex stiu. De asemenea de ce trebuie ca peronul si directia sa fie afisate si prin casete luminoase si prin panouri fixe tot ei stiu.. :D

• sab
  • Posted:
  •  

Tot la capitolul afisaj "inteligent" notam si peronul central de la Eroilor. Deci fie de la linia 1, fie de la linia 3 poti ajunge in acelasi loc fie la Pantelimon, fie la Anghel Saligny...Cum ti-o fi norocul si inspiratia..

Re: Modernizarea statiilor de metrou rosetti61

Chiar trebuie sa fie baltate de la un capat la altul al retelei? 15 feluri de afisaje... S-or fi gandit la ideea de "peron central", dar inca n-am ajuns la o asemena saturatie de trenuri pe M3 care sa opreasca la oricare din liniile peronului. Sau poate ca... de ce sa nu fie aceeasi schema ca si la peronul mic? Sau poate tine de psihologie - omul e destul de inteligent sa-si dea seama ca directia de sus e in stanga si cea de dedesubt in dreapta (mai simplu" primul stanga, al doilea dreapta). Poate ca asta e, ce atatea coduri de culori si sageti individualizate...

• sab
  • Posted:
  •  

Sagetile puteau fi puse in dreptul celor doua directii, nu la mijloc si atunci mai mergea. De asemenea ar fi trebuit sa lipseasca cele doua linii albe verticale care despart sagetile de directii. Si, nu in ultimul rand, ar fi trebuit ca cele doua directii sa fie scrise decalat, Anghel Saligni mai spre stanga (si cu sageata spre stanga in dreptul scrisului), iar Pantelimon (de ce s-or incapatana sa desemneze Pantelimon drept capat al M1?) mai spre drepta si cu sageata de rigoare in dreptul directiei.

Re: Modernizarea statiilor de metrou cornel001

Chev Celios wrote:
Apropo de Statia Titan.De vro doua saptamanii se lucreaza la gura de acces de la Posta.

Liftul, din ce-mi dau seama.
Apropo, au terminat si acoperisul celeilalte guri de acces.

Re: Modernizarea statiilor de metrou rosetti61

Dar nu se puteau pune doua placi, una in coada alteia, fiecare cu directia ei?

• sab
  • Posted:
  •  

Bineinteles ca se putea...Dar probabil este aceeasi placa din anii in care de la peronul central se lua metroul spre Republica indiferent de linie. In 10 ani , doar au "adaptat-o" schimband ceea ce este scris in centru, dar au ramas sagetile initiale :lol:
Ce, la Gorjului de ex nu puteau schimba in 10 ani placuta cu "Republica" ? Si pe tronsonul GdN-D2 nu puteau schimba placutele cu M3 cand s-a hotarat ca acolo este M1? Totul este "lipsa de viata si vointa", vorba poetului...

Re: Modernizarea statiilor de metrou andrei11

Chiar nu stiu de ce va agitati cu lucruri asa marunte. Eu fololosesc cateodata metroul la mine la Piata Iancului si statia face parte in continuare din M 3, nici o problema  :!:

• sab
  • Posted:
  •  

Asta ca te-ai obisnuit tu, dar nu este normal ca lucrurile sa "zaca"asa de ani de zile pe ideea "lasa, ca merge si asa". Un om ar trebui sa se poata orienta singur, dupa afisaje, fara sa fie nevoie sa intrebe in stanga si dreapta.Asa este in orice oras civilizat..
Bine ca in schimb avem planuri de Jules Verne, dar lucrurile marunte nu le facem..

Re: Modernizarea statiilor de metrou mindmasster

Au aparut si pe M4 . Daca imi explica si mie ce inseamna A B C D E F din panoul 2

• sab
  • Posted:
  •  

Toate gurile de acces sunt identificate acum unic cu o litera. In cazul tau pe acolo se poate ajunge la iesirile B,C si D

Re: Modernizarea statiilor de metrou andrei11

Nu mai puteau sa astepte si ei putin si sa picteze magistrala pana la Parc....? Sau mai e mult pana sa circule metrou acolo ? Pentru ca Udriste cred ca s-a referit la adverbul mai si nu la luna Mai - cea care vine dupa luna Aprilie si inainte de luna Iunie.

• sab
  • Posted:
  •  

De ce ? Atunci se vor inlocui aceste placute cu altele, noi si actualizate....Nu trebuie sa traiasca si firmele care le fabrica ?
Este ca la redenumirea statiilor din vara lui 2009, s-au pus atunci placute pe fond alb, acum s-au inlocuit/urmeaza sa se inlocuiasca cu cele noi pe fond gri...Ca doar stim, banii se cheltuie cu chibzuinta....

Go to page:  1  ... 4 5 6 7 8 9 10  ... 136

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou  • 
Choose destination

Since our 2422 forum members have written 433707 posts in 5399 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”