Topic: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS)
1661 posts, 437696 views
📖 Pagination options
- bogdan_marius
-
Posted:
-
Re: Razoare
bogdan_marius
Din panoul din poza de mai sus postat sa inteleg ca de saptamana viitoare incep defrisarile ?
Din panoul din poza de mai sus postat sa inteleg ca de saptamana viitoare incep defrisarile ?
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
@Subway, speram si eu ( noi ) la o informatie din interior. Oricum suntem cu ochii pe "Razoare", asta sa fi sigur si vom prinde orice "miscare" semificativa. Asta e un adevar, pana nu se elibereaza amplasamentul nu aveti ce face, dar noi speram sa se elibereze cat de curand.
@Subway, speram si eu ( noi ) la o informatie din interior. Oricum suntem cu ochii pe "Razoare", asta sa fi sigur si vom prinde orice "miscare" semificativa. Asta e un adevar, pana nu se elibereaza amplasamentul nu aveti ce face, dar noi speram sa se elibereze cat de curand.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
De unde ai dedus asta, ca nu scrie pe panou asa ceva, vezi ce am scris eu...
La remarca ta nu pot sa ma abtin sa nu raspund cu o gluma 'clasica' printre constructori (dar nu trebuie sa o iei ad litteram)... e o treaba de zile...doua-trei...sute de zile...si se rezolva...
Dar vreau sa-tzi atrag atentia asupra altui 'indiciu':
vezi cat de 'fomisti' sunt constructorii (a propos de 'mancat banii'), au 'mancat' o litera din inscriptzie!
bogdan_marius wrote:
De unde ai dedus asta, ca nu scrie pe panou asa ceva, vezi ce am scris eu...
La remarca ta nu pot sa ma abtin sa nu raspund cu o gluma 'clasica' printre constructori (dar nu trebuie sa o iei ad litteram)... e o treaba de zile...doua-trei...sute de zile...si se rezolva...
Dar vreau sa-tzi atrag atentia asupra altui 'indiciu':
vezi cat de 'fomisti' sunt constructorii (a propos de 'mancat banii'), au 'mancat' o litera din inscriptzie!
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Stai linistit, vetzi avea si din astea, dar doar 'la momentul potrivit'!
Seara buna tuturor...
andrei11 wrote:
@Subway, speram si eu ( noi ) la o informatie din interior.
Stai linistit, vetzi avea si din astea, dar doar 'la momentul potrivit'!
Seara buna tuturor...
- bogdan_marius
-
Posted:
-
bogdan_marius
Eu sper ca saptamana viitoare sa fie taiat primul copac de pe amplasamenttul imprejmuit
Eu sper ca saptamana viitoare sa fie taiat primul copac de pe amplasamenttul imprejmuit
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Trebuie mai intai sa se reuneasca din nou comisia PMB ca sa dea 'acordul final' la Oda Bucuriei...
P.S.
Ai gasit 'litera lipsa'?
Trebuie mai intai sa se reuneasca din nou comisia PMB ca sa dea 'acordul final' la Oda Bucuriei...
P.S.
Ai gasit 'litera lipsa'?
- bogdan_marius
-
Posted:
-
- Dominatrix
-
Posted:
-
- subway guru
-
Posted:
-
- bogdan_marius
-
Posted:
-
bogdan_marius
Eu cred a nu o sa se umble.Pentru ca o sa sape in dreptul baracilor pt muncitori si pe acolo o sa bage cartita
ea o sa mearga pe sub sosea
Eu cred a nu o sa se umble.Pentru ca o sa sape in dreptul baracilor pt muncitori si pe acolo o sa bage cartita
ea o sa mearga pe sub sosea
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Hei, nu te lansa, draga NOVICE PE FORUM!
Daca te-am tratat cu 'condescendenta' cuvenita noului venit, nu te da mai rotund ca Nostradamus, risti sa o dai rapid cu 'oistea-n gard' si sa avem 'victime colaterale'...
Cu Domix vorbeam de devierea de circulatzie de suprafatza, n-are nici in clin, nici in maneca cu 'cartitza'...
Sfat prietenesc: nu te baga-n vorba 'nebazat'...ca musca-n lapte...
N-o lua in nume de rau, e un sfat de bine...
Ia exemplu de la Metamorph (veteran pe forum), scurt, concret si la obiect...si mai ales 'bazat'...
Altfel, nu faci decat sa 'ne bruiezi'...
Hei, nu te lansa, draga NOVICE PE FORUM!
Daca te-am tratat cu 'condescendenta' cuvenita noului venit, nu te da mai rotund ca Nostradamus, risti sa o dai rapid cu 'oistea-n gard' si sa avem 'victime colaterale'...
Cu Domix vorbeam de devierea de circulatzie de suprafatza, n-are nici in clin, nici in maneca cu 'cartitza'...
Sfat prietenesc: nu te baga-n vorba 'nebazat'...ca musca-n lapte...
N-o lua in nume de rau, e un sfat de bine...
Ia exemplu de la Metamorph (veteran pe forum), scurt, concret si la obiect...si mai ales 'bazat'...
Altfel, nu faci decat sa 'ne bruiezi'...
- Dominatrix
-
Posted:
-
Dominatrix
subway guru wrote:La rond se va umbla doar cand se va pune problema devierii tramvaielor, care momentan raman asa cum sunt.
Nu e atat de important daca e 2+2 sau 2+3, ci daca se umbla la 'rond'...
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Cartitele ( ca sunt 3 ) o sa le introduca in pamant exact in locul unde va fi statia "Academia Militara". Asa e logic. Si mai apoi 2 cartite vor pleca hai hui pe sub case si nu pe sub drum, una singura va pleca pe sub drum. Asta daca nu am gresit eu cu ceva, dar asa e logic sa fie.
Cartitele ( ca sunt 3 ) o sa le introduca in pamant exact in locul unde va fi statia "Academia Militara". Asa e logic. Si mai apoi 2 cartite vor pleca hai hui pe sub case si nu pe sub drum, una singura va pleca pe sub drum. Asta daca nu am gresit eu cu ceva, dar asa e logic sa fie.
transpantari.jpg (27.86 KB; downloaded 4180 times)
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
@Domix:
Nu se pune problema devierii tramvaielor pt constructia M5...
Cu 'rondul' sunt alte 'jocuri'...noi in principiu nu vrem, dar daca ne 'fortzeaza' o sa vedem care e 'solutzia benefica' pt metrou...
@Domix:
Nu se pune problema devierii tramvaielor pt constructia M5...
Cu 'rondul' sunt alte 'jocuri'...noi in principiu nu vrem, dar daca ne 'fortzeaza' o sa vedem care e 'solutzia benefica' pt metrou...
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination