Topic: Muzica preferata
152 posts, 55701 views
📖 Pagination options
- Beaver_27
-
Posted:
-
Ree: Muzica preferata
Beaver_27
Una din melodiile mele preferate ale trupei Robin and the backstabbers (ratb)
Una din melodiile mele preferate ale trupei Robin and the backstabbers (ratb)
- Andrei98
-
Posted:
-
Re: Muzica preferata
Andrei98
Noul single de la Rammstein aparut dupa 10 ani de la ultimul album, a adunat 10 milioane de vizualizari in 24 de ore, demonstrand faptul ca chiar daca au avut o perioada de inactivitate, fanii au asteptat cu sufletul la gura ceva nou
Ca de obicei au aparut si controverse legate de videoclip, ca de obicei din partea unora care inteleg lucrurile pe dos. Pentru ei, a aparut si un articol, poate o sa inteleaga ceva.. Click aici
Noul single de la Rammstein aparut dupa 10 ani de la ultimul album, a adunat 10 milioane de vizualizari in 24 de ore, demonstrand faptul ca chiar daca au avut o perioada de inactivitate, fanii au asteptat cu sufletul la gura ceva nou
Ca de obicei au aparut si controverse legate de videoclip, ca de obicei din partea unora care inteleg lucrurile pe dos. Pentru ei, a aparut si un articol, poate o sa inteleaga ceva.. Click aici
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Pentru cei mai în vârstă, pierdeți din viață fix 2:13 minute. Mulțumesc !
Pentru cei mai în vârstă, pierdeți din viață fix 2:13 minute. Mulțumesc !
- TibiV
-
Posted:
-
- Goldmund
-
Posted:
-
Goldmund
Andrei98,
mie mi se pare poate chiar mai bun "Radio"(official video) de Rammstein...
Andrei98,
mie mi se pare poate chiar mai bun "Radio"(official video) de Rammstein...
- Andrei98
-
Posted:
-
Andrei98
Imi plac amandoua cam la fel de mult, poate mai mult Radio pentru ca este pe stilul lor clasic.
Imi plac amandoua cam la fel de mult, poate mai mult Radio pentru ca este pe stilul lor clasic.
- alchimistul
-
Posted:
-
alchimistul
- Andrei98
-
Posted:
-
Andrei98
Chiar zilele trecute dadusem de ele
Va las ceva de dinaintea unui eveniment important de anul asta la noi...
Chiar zilele trecute dadusem de ele
Va las ceva de dinaintea unui eveniment important de anul asta la noi...
- misterr
-
Posted:
-
- misterr
-
Posted:
-
- andrei11
-
Posted:
-
- ADK
-
Posted:
-
ADK
Nu știu câți ”doritori” de muzică maghiară sunt pe forum, însă am câteva piese (cel puțin mie preferate) care merită ascultate.
Nótár Mary - Síromig Szeretlek Én
Dupla KáVé - Szomorú Szívem
Dupla KáVé - Gyötrelem Az Életem
Dupla KáVé - Anyám Könnyei
Nu știu câți ”doritori” de muzică maghiară sunt pe forum, însă am câteva piese (cel puțin mie preferate) care merită ascultate.
Nótár Mary - Síromig Szeretlek Én
Dupla KáVé - Szomorú Szívem
Dupla KáVé - Gyötrelem Az Életem
Dupla KáVé - Anyám Könnyei
- Goldmund
-
Posted:
-
Goldmund
Nu stiu cum va simiti voi, dar eu de cate ori descopar ceea ce ieri a fost actual si este calitativ superior muzicii "epocii", e ca si cand as fi pierdut un tren. De curand am "descoperit" aceasta bucata muzicala din secolul...21:
Nu stiu cum va simiti voi, dar eu de cate ori descopar ceea ce ieri a fost actual si este calitativ superior muzicii "epocii", e ca si cand as fi pierdut un tren. De curand am "descoperit" aceasta bucata muzicala din secolul...21:
- misterr
-
Posted:
-
misterr
S-a lansat pe 15 ianuarie, de ziua Poetului:
Lucifer - A Rock Opera
A Rock Opera based on the poem "Luceafărul" by the Romanian poet Mihai Eminescu.
Mai multe detalii aici:
http://www.lucifer-rockopera.com/
S-a lansat pe 15 ianuarie, de ziua Poetului:
Lucifer - A Rock Opera
A Rock Opera based on the poem "Luceafărul" by the Romanian poet Mihai Eminescu.
Mai multe detalii aici:
http://www.lucifer-rockopera.com/
📖 Pagination options