Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
1479 posts, 310837 views
📖 Pagination options
- laurashgeo
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
laurashgeo
Inca mai e si acum acolo! Deci cred ca nu e un hacker, se pare ca cei de la Jurnalul fac o "aroganta" la adresa Primarului
Inca mai e si acum acolo! Deci cred ca nu e un hacker, se pare ca cei de la Jurnalul fac o "aroganta" la adresa Primarului
Untitled.jpg (139.5 KB; downloaded 2303 times)
- Marian Sirbu
-
Posted:
-
- General_Katana
-
Posted:
-
Re: Decembrie 2011
General_Katana
Ehh un stalp il mai poti da jos cu jeep-ul dar copacii ... Foarte bine au facut dintr-un anume pdv. Totusi daca nu pun si pe pod tot degeaba
telvanni wrote:
Dragi mei, daca nu stiati vom avea copaci pe mijlocul bulevardului.
Ehh un stalp il mai poti da jos cu jeep-ul dar copacii ... Foarte bine au facut dintr-un anume pdv. Totusi daca nu pun si pe pod tot degeaba
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Copaci pe pod???
Mai bine floarea soarelui si bostani, sa avem ce sparge semintze...
Copaci pe pod???
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
.... stand la coada ce se va forma pe sensul spre Nicolae Caramfil...
subway guru wrote:
Copaci pe pod???
.... stand la coada ce se va forma pe sensul spre Nicolae Caramfil...
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Omul ala se numea Nicolae Caranfil...
I-au 'pocit' numele niste analfabeti ignoranti din primarie...
- alex230ro
-
Posted:
-
Re: Decembrie 2011
alex230ro
Intreb si eu copacii aia cand vor creste mai mari o sa mai aiba loc unul de altul?in rest ce sa zic nu cred ca o sa reziste mult
Intreb si eu copacii aia cand vor creste mai mari o sa mai aiba loc unul de altul?in rest ce sa zic nu cred ca o sa reziste mult
- laurashgeo
-
Posted:
-
laurashgeo
Stai linistit ca din cati au plantat, daca se prind jumatate e perfect. O sa fie frumos cu copacii astia; prea era pustiu si monoton pe acolo cu atatea benzi
Stai linistit ca din cati au plantat, daca se prind jumatate e perfect. O sa fie frumos cu copacii astia; prea era pustiu si monoton pe acolo cu atatea benzi
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Scuze acelui om... tastele M si N sunt una langa alta....
subway guru wrote:
Scuze acelui om... tastele M si N sunt una langa alta....
- Goldmund
-
Posted:
-
Goldmund
Ideea cu acei copaci pe mijlocul soselei mi se pare buna, e ca o alee daca planteaza pomi si pe marginile strazii. Abia astept primavara...cand va fi totul gata
Ideea cu acei copaci pe mijlocul soselei mi se pare buna, e ca o alee daca planteaza pomi si pe marginile strazii. Abia astept primavara...cand va fi totul gata
- danielstan
-
Posted:
-
danielstan
I-au 'corectat' prenumele chiar si poetului national, darmite lui Caranfil.
Putini romani din ziua de azi mai stiu ca poetul national a semnat cu MihaiL Eminescu.
Cineva (banuiesc eu cine) l-a schimbat pe Mihail in Mihai in 1965 si il avem asa si pe bancnota de azi.
In timpul vietii poetului poeziile lui au aparut 'corectate' de tipografi la cateva versuri mai greu de inteles.
Si nu e singurul caz din istoria noastra, dar ma opresc si cer scuze de deviere de la subiect.
I-au 'corectat' prenumele chiar si poetului national, darmite lui Caranfil.
Putini romani din ziua de azi mai stiu ca poetul national a semnat cu MihaiL Eminescu.
Cineva (banuiesc eu cine) l-a schimbat pe Mihail in Mihai in 1965 si il avem asa si pe bancnota de azi.
In timpul vietii poetului poeziile lui au aparut 'corectate' de tipografi la cateva versuri mai greu de inteles.
Si nu e singurul caz din istoria noastra, dar ma opresc si cer scuze de deviere de la subiect.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Daca scrii 'Caramfil' in loc de 'Caranfil' e cam la fel cu a scrie 'Alexandri' in loc de 'Alecsandri', la fel de 'analfabet'...
Dar te potzi pune cu 'intzelepciunea' functzionarimii din primarie...
Cu 'semi-doctorii' n-ai nici-o sansa...ca au creierul 'odihnit'...
Daca scrii 'Caramfil' in loc de 'Caranfil' e cam la fel cu a scrie 'Alexandri' in loc de 'Alecsandri', la fel de 'analfabet'...
Dar te potzi pune cu 'intzelepciunea' functzionarimii din primarie...
Cu 'semi-doctorii' n-ai nici-o sansa...ca au creierul 'odihnit'...
- ciupi 2
-
Posted:
-
ciupi 2
evident ca nu te-ai deranjat sa verifici.
gabriels wrote:
troll
evident ca nu te-ai deranjat sa verifici.
- telvanni
-
Posted:
-
telvanni
In cartierul Tei sunt multe strazi care contin cuvintele: Tei si Ghica (Ghica Tei, Laptari Tei, Doamna Ghica, Ramuri Tei, Teiul Doamnei...) Am vazut scris pe tablitele cu numele strazii si Ghica siGhika
In cartierul Tei sunt multe strazi care contin cuvintele: Tei si Ghica (Ghica Tei, Laptari Tei, Doamna Ghica, Ramuri Tei, Teiul Doamnei...) Am vazut scris pe tablitele cu numele strazii si Ghica siGhika
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)
•
Choose destination