Topic: Discutii dupa inaugurarea lucrarii
1025 posts, 182487 views
📖 Pagination options
- survola
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
Re: Discutii dupa inaugurarea lucrarii
TibiV
Confirm.
Ieri la 11 AM am vazut ca sparg trotuarul, dar m-am gandit ca au uitat sa ingroape ceva....
Confirm.
Ieri la 11 AM am vazut ca sparg trotuarul, dar m-am gandit ca au uitat sa ingroape ceva....
- survola
-
Posted:
-
survola
Au terminat zidul de sprijin, azi săpau la lopată, pentru relocarea rețelei electrice, sper.
Au terminat zidul de sprijin, azi săpau la lopată, pentru relocarea rețelei electrice, sper.
- Albert
-
Posted:
-
Albert
Ma îndoiesc. Pe Iuliu Maniu și pe Vasile Milea au lăsat stâlpii STB in mijlocul carosabilului. Asa se intampla când primăriile de sector se baga in treburile PMB.
bercenicity wrote:
Sunt curios daca au vorbit si cu STB-u' sa mute stalpu', plus ca are si niste cabluri de injectie pentru reteaua de tramvaie pe el.
Ma îndoiesc. Pe Iuliu Maniu și pe Vasile Milea au lăsat stâlpii STB in mijlocul carosabilului. Asa se intampla când primăriile de sector se baga in treburile PMB.
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Dar ce au facut pe Maniu si Milea? Au largit carosabilul pentru parcari?
Dar ce au facut pe Maniu si Milea? Au largit carosabilul pentru parcari?
- Albert
-
Posted:
-
Albert
Da, și au modernizat trotuarul pe Vasile Milea. Dar l-au modernizat degeaba, o sa se apuce de modernizarea liniei de tramvai și o sa înceapă săpăturile, probabil și de gaurirea trotuarelor pentru a monta noi stâlpi care sa susțină catenara. Dar dacă Mutu n-are ce face cu banii...
Da, și au modernizat trotuarul pe Vasile Milea. Dar l-au modernizat degeaba, o sa se apuce de modernizarea liniei de tramvai și o sa înceapă săpăturile, probabil și de gaurirea trotuarelor pentru a monta noi stâlpi care sa susțină catenara. Dar dacă Mutu n-are ce face cu banii...
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Pai nu prea cred ca mai incepe ceva in urmatorul an, sa fim cinstiti...
Pai nu prea cred ca mai incepe ceva in urmatorul an, sa fim cinstiti...
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Din pacate, la "faimoasa" largire cu inca o banda pentru bretea... au facut un mare....kk... Stalpul ala... "l-a facut pe Baluta".. Nu poate fi mutat, asa ca au facut bordura pe langa el.... si a ramas ca la inceput...
Este drept, au latit trotuarul, si probabil candva vor putea sa mute si stalpul...
Din pacate, la "faimoasa" largire cu inca o banda pentru bretea... au facut un mare....kk... Stalpul ala... "l-a facut pe Baluta".. Nu poate fi mutat, asa ca au facut bordura pe langa el.... si a ramas ca la inceput...
Este drept, au latit trotuarul, si probabil candva vor putea sa mute si stalpul...
- andreiiul
-
Posted:
-
andreiiul
Si acum ca au cheltuit niste bani aiurea, nu ar trebui sa se sesizeze cumva autoritatile de control?
Banuiesc ca mutarea stalpului nu poate fi pusa in practica pt ca lucrarea nu este finalizata.
Si acum ca au cheltuit niste bani aiurea, nu ar trebui sa se sesizeze cumva autoritatile de control?
Banuiesc ca mutarea stalpului nu poate fi pusa in practica pt ca lucrarea nu este finalizata.
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Crezi ca este singura lucrare unde s-au cheltuit bani aiurea???
Ha!
Crezi ca este singura lucrare unde s-au cheltuit bani aiurea???
Ha!
- andreiiul
-
Posted:
-
andreiiul
Clar nu. Sunt curios ce rezultat ar iesi la un control facut pe bune de Curtea de conturi. Si nu doar la PS4
Clar nu. Sunt curios ce rezultat ar iesi la un control facut pe bune de Curtea de conturi. Si nu doar la PS4
- Albert
-
Posted:
-
Albert
Asa este peste tot. Dacă lucrările nu sunt făcute de PMB, primăriile de sector nu prea pot interveni pe stâlpi, LEA/LES, conducte de canalizare, RADET. Asa ca ele raman in aer. Exact cum se intampla cu stâlpii. Punem bordura pe lângă ei, asfaltam frumos și ne lăudam ca facem lucrări de infrastructura.
Asa este peste tot. Dacă lucrările nu sunt făcute de PMB, primăriile de sector nu prea pot interveni pe stâlpi, LEA/LES, conducte de canalizare, RADET. Asa ca ele raman in aer. Exact cum se intampla cu stâlpii. Punem bordura pe lângă ei, asfaltam frumos și ne lăudam ca facem lucrări de infrastructura.
- survola
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Trei seturi de poze despre evolutia lucrarilor timp de 10 zile la "stalpul lui Baluta"....
Prima serie: 4 aprilie
Largirea intrarii spre str.Martisor - in faza incipienta
A doua serie: 10 aprilie
Intrarea la Arhivele Nationale
Cata grija au avut de stalpul ala... L-au "ocrotit" frumos cu bordura....
Au betonat intrarea largita pe str. Martisor
Trei seturi de poze despre evolutia lucrarilor timp de 10 zile la "stalpul lui Baluta"....
Prima serie: 4 aprilie
Largirea intrarii spre str.Martisor - in faza incipienta
A doua serie: 10 aprilie
Intrarea la Arhivele Nationale
Cata grija au avut de stalpul ala... L-au "ocrotit" frumos cu bordura....
Au betonat intrarea largita pe str. Martisor
📖 Pagination options