Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiModernizare și lărgire Centura București (DNCB)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1638 posts, 490160 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 66 67 68 69 70 71 72  ... 117

📖 Pagination options
Re: CENTURA BUCURESTI bekxy

Io am înţeles că o să pot să mă dau cu tu-tu-ul de la Domneşti la Voluntari, pe centură. Aşa... şi?
Dacă eu vreau de fapt de la Domneşti la Obor, ce fac? Bag cu tu-tu-u' până-n Voluntari şi de acolo iau maxi-taxi spre Obor?
Câtă vreme o să mergem în cerc şi nu pe spiţe (multe spiţe, nu doar una în nord), nu rezolvăm mare lucru...

Re: CENTURA BUCURESTI Nightwolf

shoppy wrote:
Cum adica forturile tin de Bucuresti? Pai alea din sud parca nu tin, si nici accesul la ele, sau nu am inteles eu ideea...

Nenenene ... eu vb de zona de nord aici exclusiv nu de sud ..

Re: CENTURA BUCURESTI fbsoft

Stii cumva cand se vor continua lucrarile la zona de nord ??? Adica cand se vor finaliza ( dupa cum am lecturat ) contestatiile ?

Dominatrix wrote:
Despre trenurile suburbane, se discuta si aici: viewtopic.php?f=20&t=890&start=84
Poate ar fi bine ca un moderator sa uneasca discutiile intr-un singur topic.

In alta ordine de idei:

Se restricționează traficul pe centura Capitalei

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) anunţă participanţii la trafic că începând cu data de 04.04.2012, se restricţionează circulaţia pe Centura Bucureşti, pe sectorul cuprins între km. 8+600 – km. 9+400.
Restricţionarea circulaţiei este necesară pentru executarea lucrărilor la nodul rutier de la intersecţia dintre Centura Bucureşti şi Autostrada Bucureşti – Braşov, informează CNADNR.

În acestă perioadă circulaţia autovehiculelor între Otopeni şi Voluntari se va face pe o singură bandă de circulaţie. La fel şi pe porţiunea centurii dintre Voluntari şi Otopeni, traficul se va desfăşura restricţionat, pe o singură bandă de circulaţie, prin intermediul sensului giratoriu realizat în cadrul nodului rutier amplasat la intersecţia autostrăzii Bucureşi – Ploieşti cu DN CB.

http://b365.ro/news/se-rest ... capitalei/

Si comunicatul CNADNR: http://www.cnadnr.ro/docs/comunicate/co ... 202012.pdf

Re: CENTURA BUCURESTI shoppy

Sunt proaste, unde e ala cu duba din ultima poza abia incap doua masini una pe langa cealalta, deci degeaba mergi la dreapta unde e mereu liber ca ai banda dedicata ca stai la coada dupa aia care fac stanga ca nu ai loc pe langa ei.

Re: CENTURA BUCURESTI danutzu_2910

andrei11 wrote:
Hai ca o rezolvam repede :
1) Evident ca orice parcela din teritoriul Republicii Capitaliste Romania apartine de o identitate terirtoriala. Deci nu exista o bucatica de pamant fara apartenenta teritoriala.
2) In fig 1 il rog frumos pe prietenul Nightwolf sa-mi spuna unde intalnesc eu indicatorul de intrare in Otopeni iar in fig 2 unde intalnesc eu indicatorul de intrare in Bucuresti.
Prin acest exemplu am vrut sa arat  ca nu toate intrarile in Otopeni se fac pe la Mc Donald's !  :mrgreen:

Asa cum am scris, harta de la goagal nu este exacta din punctul asta de vedere. Eu am pus o harta de la un sistem de navigatie  localizat pe Romania, respectiv RO.A.D., si care, zic eu, este destul de precisa...
Un al doi-lea aspect ar fi ca indicatorul de intrare/iesire dintr-o localitate nu corespunde cu "granita" teritoriala a localitatii (fie ca e sat sau comuna sau oras...)

danutzu_2910 wrote:
andrei11 wrote:
Hai ca o rezolvam repede :
1) Evident ca orice parcela din teritoriul Republicii Capitaliste Romania apartine de o identitate terirtoriala. Deci nu exista o bucatica de pamant fara apartenenta teritoriala.
2) In fig 1 il rog frumos pe prietenul Nightwolf sa-mi spuna unde intalnesc eu indicatorul de intrare in Otopeni iar in fig 2 unde intalnesc eu indicatorul de intrare in Bucuresti.
Prin acest exemplu am vrut sa arat  ca nu toate intrarile in Otopeni se fac pe la Mc Donald's !  :mrgreen:

Asa cum am scris, harta de la goagal nu este exacta din punctul asta de vedere. Eu am pus o harta de la un sistem de navigatie  localizat pe Romania, respectiv RO.A.D., si care, zic eu, este destul de precisa...
Un al doi-lea aspect ar fi ca indicatorul de intrare/iesire dintr-o localitate nu corespunde cu "granita" teritoriala a localitatii (fie ca e sat sau comuna sau oras...)

Niciodata nu va corespunde iti garantez ... cat priveste pe harta sincer nu stau sa copiez, sa editez sa uplodez etc ... limitele teritoriale sunt ff clar trasate pe orice harta reala, nu electronica ...

Intersecția cu DN1 misterr

shoppy wrote:
Sunt proaste, unde e ala cu duba din ultima poza abia incap doua masini una pe langa cealalta, deci degeaba mergi la dreapta unde e mereu liber ca ai banda dedicata ca stai la coada dupa aia care fac stanga ca nu ai loc pe langa ei.
Așa e, eu stau în fiecare dimineață la coadă acolo, aiurea. Dar ca să nu se întîmple asta, ar fi trebuit lărgită și bucățica care coboară din DN1 în Centură, cu încă o bandă (pentru cei care fac dreapta). Adică să se fi lărgit de la 2 la 3 benzi. Loc era (pe lîngă pădure), dar cine știe al cui era terenul...

Re: CENTURA BUCURESTI Costin

Nu s'a pierdut si nu s'a ascuns nimic din offtopicul precedent... e totul aici.

Pai din ce vad io, problema e simpla ... cosmelia mutata -- se termina soseaua .. pana atunci, niet!

Re: CENTURA BUCURESTI alex1968

Si cu centura sud -vest mai precis bariera Domnesti cum ramane? Se va face acolo pana la urma un pasaj suprateran ?

Re: CENTURA BUCURESTI neaguionutu

O schita sau o schema a intersectiei de pe centuru cu DN 1 ?
Vreau sa stiu si eu cum se circula in intersectia respectiva , sensurile de mers ?
Multumesc frumos !

Re: CENTURA BUCURESTI DanCld

E cam asa:
nod_dn1_cb.jpg (75.34 KB; downloaded 2072 times)

E mai simplu decat pare, e un sens giratoriu "ovalizat".

Intersecția cu DN1 misterr

Pînă la urmă s-a renunțat la indicatoarele de „Sens giratoriu”, au fost înlocuite cu „Cedează trecerea”.
A fost cam ca dincolo, la intersecția Pipera × Caranfil: un experiment nereușit...

Re: CENTURA BUCURESTI andrei11

Am impresia ca este tot sens giratoriu, dar unul dreptunghic si nu sub forma unui cerc. Bine, stiu ca dreptunghiul si cercul sunt figuri plane si aici vorbim de forme geometrice in spatiu, dar cred ca ati inteles ideea.
Plus o directie priveligiata - Tunari - Mogosoaia care nu trece prin prioritati. Gresec cu ceva ?

Go to page:  1  ... 66 67 68 69 70 71 72  ... 117

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizare și lărgire Centura București (DNCB)  • 
Choose destination

Since our 2404 forum members have written 432371 posts in 5381 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”