Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

2095 posts, 614009 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 66 67 68 69 70 71 72  ... 150

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Spre pranz, incerc sa fac o vizita pe cat mai mult din traseu si, evident, sa fac niste poze, ultimele pe anul acesta de pe acest santier.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Victor92

Informatii noi de la fata locului: din 300 in 300 de metri se afla niste muncitori care supravegheaza linia de tramvai de pe Soseaua Iancului. Din discutiile pe care le-am avut cu fiecare, maine sau miercuri se reia circulatia tramvaielor pe Iancului. Sa vedem daca asa va fi ...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului oache81

Aseara era plin la Mall chiar si pe gazon.
In schimb pe Chisinau era liber.
Daca dadea drumu maine trebuia sa apara pe site la RATB

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

Dar linia a fost curatata? :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului chrisu

Patruleaza dezor, au lipit si afise pe balize cu "Va rugam nu mai parcati, se reia circulatia tramvaielor"
Tin pumnii...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Victor92

@ByOnu: Pe Chisinau s-au pus balize si linia e curatata. Am impresia ca si pe Pantelimon si Iancului s-a facut putina ordine ;) Oricum miscarile de trupe sunt consistente. Sa vedem daca vine Mos Craciun pentru cei din zona ...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului chrisu

Liniile (pe Iancului cel putin) sunt cat de cat curate; pe alocuri sunt frunze uscate in gaura aia de la sina (nu cunosc termenul stiintific :) )

Am facut reportaj complet Piata Iancului-Granitul. Daca mai aveti putina rabdare ca sa alimentez si eu, o sa vi-l postez :)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Miscarile de trupe dupa pranz sunt... doi neni care rascolesc niste pamant la lopata la rond si cam atat. Dar sa nu bag spoilers si stric reportajul lui cris.

Ma bucur ca esti baiat bun si nu dai din casa. :) Acum era si randul tau sa ai putin C.O pentru lucrarea asta, ca eu am cam somat de cateva saptamani.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

Super fotografii! Danke! :bere:

Spatiile "verzi" de pe Iancului arata oribil. N-ar trebui ca in momentul semnarii receptiei totul sa fie la cheie? Inclusiv spatii verzi, linia curata, etc. :| :( Pentru ca nu mi se pare normal ca primaria (fie ea generala sau Sector 2) sa mai plateasca separat inierbarea acelor scuaruri si asa meschine.

Ma gandesc doar cum ar fi fost daca firmele care au modernizat Parcul Drumul Taberei de exemplu, ar fi predat parcul cu pamant batatorit? :idea:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

De la mine... nimic spre completare inafara de doua chestiuni.
Stand la semafor la rond...
IMG2238.jpg (133.36 KB; downloaded 2994 times)
E... ce credeti ca faceau nenii astia cu doua tiruri inainte de semaforul de la Soseaua Fundeni... Stationau! Si in spatele lor permanent coada de 15-16 masini pe banda 1 (care defapt este banda 2, caci banda 1 este parcare) pana se prindeau din ei si ii ocoleau cu cateva sudalme si claxoane. Ca si asa era traficul prea "lejer". Si cand eu spun ca sunt unii pusi sa faca lucruri intentionat...
snapshot10.jpeg (45.26 KB; downloaded 2995 times)

Am vazut cand tranteau semafoarele, dar am trecut cu vederea. Poate la urmatorul reportaj ne sincronizam si noi ca sa mergem in haita sa-i stresam si mai mult... cu cat mai multe obiective, cu atat mai bine :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ANTENA

oache81 wrote:
Aseara era plin la Mall chiar si pe gazon.
In schimb pe Chisinau era liber.
Daca dadea drumu maine trebuia sa apara pe site la RATB

Pe site-ul RATB, programul de circulatie afisat pt linia 46, este valabil intre 21.12.15 - 10.01.16
PS: Si dupa ora 21:00 sa tot mergi cu 46, 66 de minute astepti tramvaiul, 67 de minute faci pe jos.   :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

http://www.ratb.ro/docpdf2/46_GARA%20DE%20NORD.pdf
https://www.google.ro/maps/dir/Pia%C8%9...!3e2?hl=ro

Go to page:  1  ... 66 67 68 69 70 71 72  ... 150

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)  • 
Choose destination

Since our 2702 forum members have written 463813 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”