Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)
1718 posts, 432280 views
📖 Pagination options
- darknight
-
Posted:
-
Re: Presa despre Pasajul Basarab
darknight
De e nu ar rezista? Un semafor e facut pentru exterior...adica sa il ploua...dureaza ceva pana ii intra apa la leduri
De e nu ar rezista? Un semafor e facut pentru exterior...adica sa il ploua...dureaza ceva pana ii intra apa la leduri
-
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)
subway guru
@Nightwolf:
N-am cunostinta de nici un fel de 'gadgeturi' in legatura cu circulatia, e totul destul de 'clasic':
pe podul pe arce delimitarea intre sensuri va fi cel mai probabil o dunga continua groasa trasa pe asfalt cu 'termoplast';
Indicatoarele generale sunt gen 'autostrada' iar camerele video sunt treaba Uti cu al lor 'management' de trafic, la fel si eventualele afisaje 'digitale' (din cate stiu eu nu sunt prevazute 'tablete', nici iPad-uri2)
Daca se intrevede 'altceva' te tin la curent...
@Nightwolf:
N-am cunostinta de nici un fel de 'gadgeturi' in legatura cu circulatia, e totul destul de 'clasic':
pe podul pe arce delimitarea intre sensuri va fi cel mai probabil o dunga continua groasa trasa pe asfalt cu 'termoplast';
Indicatoarele generale sunt gen 'autostrada' iar camerele video sunt treaba Uti cu al lor 'management' de trafic, la fel si eventualele afisaje 'digitale' (din cate stiu eu nu sunt prevazute 'tablete', nici iPad-uri2)
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Lasati naibi 'prostioarele de presa', mai bine tineti aproape pe forum ca urmeaza lucruri interesante si la pasaj...
Seara buna si sa auzim numai de bine!
Lasati naibi 'prostioarele de presa', mai bine tineti aproape pe forum ca urmeaza lucruri interesante si la pasaj...
Seara buna si sa auzim numai de bine!
-
- Goldmund
-
Posted:
-
Goldmund
@Utilizator anonim,
am vazut si ultimul reportaj(07 martie), iar pozele de mai sus sunt f. interesante, cel putin cea de la mijloc, cu "podul in arc"- apropo, de pe ce pod ai luat fotografia? - "Cotroceni"?-superba!
@Utilizator anonim,
am vazut si ultimul reportaj(07 martie), iar pozele de mai sus sunt f. interesante, cel putin cea de la mijloc, cu "podul in arc"- apropo, de pe ce pod ai luat fotografia? - "Cotroceni"?-superba!
-
- Goldmund
-
Posted:
-
Goldmund
...sau din partea opusa(
)si trebuie sa fie Podul Ciurel("stavilar"-ii spuneam noi, acum 40 de ani...)
...sau din partea opusa(
- VladG
-
Posted:
-
VladG
Dupa pozitia Primariei, trebuie sa fie pozat de la Ciurel.
Dupa pozitia Primariei, trebuie sa fie pozat de la Ciurel.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
-
- bogd_an
-
Posted:
-
bogd_an
Ok atunci, m-am linistit. Cred ca aveam ceva nevroza de la Humex, mi se parea daunator impactul picaturii cu bietul semafor!
Ok atunci, m-am linistit. Cred ca aveam ceva nevroza de la Humex, mi se parea daunator impactul picaturii cu bietul semafor!
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Pana nu se asterne uzura si nu se monteaza dispozitivele de la rosturi podul e 'under construction' si apa o ia pe unde ne-a zis Newton ca actioneza legea gravitatiei...
In ceea ce priveste semafoarele, si eu zic ca e o 'proba de garantie' la 'fiabilitate si etanseitate'...
Pe dedesubt sunt prevazute 'burlane' dar nu sunt inca montate...
Pana nu se asterne uzura si nu se monteaza dispozitivele de la rosturi podul e 'under construction' si apa o ia pe unde ne-a zis Newton ca actioneza legea gravitatiei...
In ceea ce priveste semafoarele, si eu zic ca e o 'proba de garantie' la 'fiabilitate si etanseitate'...
Pe dedesubt sunt prevazute 'burlane' dar nu sunt inca montate...
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Nu mi-a venit aseara alt cuvant in cap decat "tablete":) Ce ma interesa era daca de exemplu se intampla accident pe hobanat, sa existe un sistem de deviere a circulatiei prin anunt/semaforizare etc de la rampa Plevnei a.i. sa nu se inghesuie toti ACOLO
subway guru wrote:
@Nightwolf:
Indicatoarele generale sunt gen 'autostrada' iar camerele video sunt treaba Uti cu al lor 'management' de trafic, la fel si eventualele afisaje 'digitale' (din cate stiu eu nu sunt prevazute 'tablete', nici iPad-uri2)![]()
Nu mi-a venit aseara alt cuvant in cap decat "tablete":) Ce ma interesa era daca de exemplu se intampla accident pe hobanat, sa existe un sistem de deviere a circulatiei prin anunt/semaforizare etc de la rampa Plevnei a.i. sa nu se inghesuie toti ACOLO
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Astazi au inceput probele cu camioane pe pasaj
Urmeaza reportaj
Astazi au inceput probele cu camioane pe pasaj
Urmeaza reportaj
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Ieri seara am vazut si probe cu iluminatul ornamental al Podului Grozavesti, sunt instalate grupuri de led-uri R, G si B, astfel existand 7 nuante de culoare posibile.
Ieri seara am vazut si probe cu iluminatul ornamental al Podului Grozavesti, sunt instalate grupuri de led-uri R, G si B, astfel existand 7 nuante de culoare posibile.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
@shoppy:
N-ar strica si o poza cu iluminatul artistic-arhitectural, daca mai treci seara pe acolo...
@shoppy:
N-ar strica si o poza cu iluminatul artistic-arhitectural, daca mai treci seara pe acolo...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Aseara am facut o gluma cu 'dunga continua' crezand ca vei reactiona 'vehement'...
Uite in imagimile de mai jos cum arata in realitate acea 'dunga continua' pe podul pe arce (cele doua sesnsuri de circulatie sunt complet separate pe intreaga lungime a pasajului):
Nightwolf wrote:subway guru wrote:
@Nightwolf:
Ce ma interesa era daca de exemplu se intampla accident pe hobanat, sa existe un sistem de deviere a circulatiei prin anunt/semaforizare etc de la rampa Plevnei a.i. sa nu se inghesuie toti ACOLO
Aseara am facut o gluma cu 'dunga continua' crezand ca vei reactiona 'vehement'...
Uite in imagimile de mai jos cum arata in realitate acea 'dunga continua' pe podul pe arce (cele doua sesnsuri de circulatie sunt complet separate pe intreaga lungime a pasajului):
DSC01843.jpg (102.6 KB; downloaded 1661 times)
DSC01842.jpg (112.04 KB; downloaded 1657 times)
📖 Pagination options