Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 625636 views

Go to page:  1  ... 65 66 67 68 69 70 71  ... 179

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului livius

clt wrote:
S-a turnat beton proaspat in locul fostelor linii de tramvai (in apropiere de curba de la Barajul Dunarii).

Eh acu-i acu, ca vor trebui sa indrepte curba din zona Barajul Dunarii..intre timp vad ca s-au apucat si de trotuarele din zona intersectiei cu 1 Decembrie, deci au luat-o in sens invers..

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Lucrarea ar trebui sa fie gata in toamna la cum arata lucrurile ACUM acolo ... daca o zguduie, o zguduie prost si fara rost ...

• clt
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului clt

Corect, dar cu exproprierile sa vedem care-i treaba, din cauza lor cred ca ar stagna lucrarea.

• clt
  • Posted:
  •  

Multumim pentru poze, PinkyHog. Ai idee ce este prevazut pentru prima poza, in spatiul acela cu pamant si beton proaspat turnat pe partea stanga? Spatiu verde?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Va ramane breteaua paralela cu bulevardul. Spatiu verde va fi in zona cu copaci.

La Barajul Dunarii s-a ajuns cu betonarea pana la 'capat', unde se termina sapatura. Poze maine.
Nu inteleg de ce nu s-au apucat sa monteze sinele in zona statiei.

• clt
  • Posted:
  •  

Ca sa traga de timp, din cauza asta..

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

La cat timp au la dispozitie sa termine portiunea de  200 m, ce interes au ? Fac pariu ca in iarna vom avea doar o mare groapa pe mijloc pe aceasta portiune pana la intersectia cu 1 Decembrie. Va dati seama ce randament si productivitate au daca trebuie sa termine pana in 2017 ?

Termen de finalizare tronson : Martie 2017

ASA CA,  MAI USOR CA SE SPARGE !!!
Edit  andrei11 :  Stimate coleg, timp de o ora aveti activata functia EDIT ( dreapta sus ),  pentru eventualele greseli   folositi-o cu incredere. Totodata aveti jos in mijlocul paginii functia Previzualizeaza pe care o puteti folosi inainte de a trimite mesajul ca sa-l vedeti cum ar arata daca l-ati posta. Multumesc pentru intelegere.

Pai daca indreapta curba, sina va veni fix pe locul benzii sensului de mers spre 1Dec..
Deocamdata nu vad miscare in santierul din fata blocului meu (Armonia) ci doar cateva excavatoare care mai aduc/iau pamant din cand in cand..
Stie cineva cum stau cu exprorpierile ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Mda, deci cosmelia - bar a scapat.
Si s-a ales si cu o bucata de trotuar in fata.

Am intrebat-o intr-o zi pe vanzatoarea de la chioscul de langa cosmelie si mi-a raspuns senina ca pe ei nu i-a instiintat nimeni ca trebuie sa isi faca bagajele...

Frumos asa, tu stai in cosmelie si Dorel toarna beton sub nasul tau..dar tu te faci ca nu stii nimic :)))

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Vad  ca s-a inceput modernizarea soselei dinspre AUCHAN  dar dupa  cum apare  in poze trece exact prin miljocul pubelelor de gunoi montate de primaria sectorului 3.
Asa este la noi ( nu stie stanga  ce face dreapta ) dar nu m-as  mira sa le ocoleasca  ca dracu ca sa nu strice  " frumusete" de post de colectare a gunoiului.

Si tot ca in Romania  ,de ce ar interesa pe cineva sa iasa treaba repede si bine ?  Mai bine foarte incet si prost.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Se pare ca pista de biciclete in zona 1 Dec - Barajul Dunarii se va "impiedica" de noile pubele de gunoi din zona. Pentru cine nu stie, acele noi pubele facute in ultimul an de zile au fost construite fix unde au apucat constructorii, fara planuri sau avize. Stiu vreo doua exemple in care muncitorii au sapat fix unde le-a fost mai comod sau unde au fost fortati de faptul ca locatarii si-au lasat masinile parcate pe locurile de la primarie ce urmau sa fie desfiintate. Astfel cele doua ghene de care zic eu au ajuns sa fie una la vreo 10m (lateral) iar alta la 7m (mai in strada, pe alta parte a scuarului) fata de ce se planificase initial. Nu m-ar mira ca aceeasi situatie sa fie si pe segmentul abordat.

Daca vezi ca nu ai pe unde, opreste-te si cheama autoritatile. Nu cred ca merita sa muti ghena (asa se asteapta constructorii la cum au pus bordurile alea) in loc sa faci o rectificare locala de proiect...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului iliutu

Discutiile Off-Topic au fost mutate la Club.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Am fost zilele trecute intr-o plimbare nocturna pe 2 roti pe primul tronson intre Campia Libertatii si Titan, pe partea opusa cu Biserica (dupa 2 ani de la inaugurare  :lol:  ). Pista de biciclete este destul de ok in mare, bordurile de la stradutele laturalnice sunt facute cum trebuie, nu iei socul in plin. Problema e alta cu pista: pe unele portiuni asfaltul este usor valurit, suficient cat sa te hatane putin sus-jos, iar in unele locuri trebuie sa eviti capacele de canale care nu vin la acleasi nivel (diferenta e de ordinul a cativa centimetri, oricum suficienti). Cel mai frumos e langa intrarea in parc (la portile acelea mari) de pe partea cu Lunca Bradului unde se gasesc 2 capace de canale la o distanta foarte mica si nu pe aceeasi linie, ocolitul lor fiind o placere  :evil:

O alta problema pe care am constatat-o este iluminatul defectuos in zona podului si intersectiei cu Lunca Bradului, destul de multi stalpi avand becurile arse. Alo! Euroconstruct si Luxten, nu facem nimic in acest sens? Sau e nevoie de niste accidente in zona din cauza intunericului?  :popa:

O sa incerc sa fac si niste poze nocturne, in limita in care imi permite aparatul meu foto.

Go to page:  1  ... 65 66 67 68 69 70 71  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463974 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”