Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1479 posts, 310985 views

Go to page:  1  ... 64 65 66 67 68 69 70  ... 106

📖 Pagination options
  • GAC
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GAC

Trecand azi pe acolo, am constatat urmatoarele:
inca se lucra de zor la hidroizolatii pe tablier;
au terminat de turnat marginile tablierului;
Totusi nu erau foarte multi oameni pe santier (10-15).

Pe langa acestea, problema cea mai mare este PRAFUL de pe Barbu Vacarescu in dreptul intersectiei. Acest strat de praf are 2-3 cm in grosime. Asa ceva nu am mai vazut in viata mea pe un santier. daca ar fi sa ploua, cred ca mocirla ar ajunge pana la Stefan cel Mare. Chiar si asa, acest praf este dus si imprastiat de rotile masinilor. Este inacceptabil.
Cred cu tarie ca inainte de orice alta operatiune, respectivii muncitori, ar trebui sa puna mana pe maturi. Cu siguranta ar strange cel putin o basculanta de praf.
In ceea ce priveste reasfaltarea din dreptul intersectiei, realizarea acesteia peste acel strat de praf de 3 cm, este cel putin o ineptie. Asfaltul proaspat nu ar avea nici o aderenta cu substratul de beton, si astfel ar fi mai degraba o invitatie pentru a reface lucrarea peste cateva luni.
Inteleg frustrarea celor ce trec pe acolo zilnic, dar inainte de asfaltare trebuie o curatenie temeinica. De asemenea as mai putea adauga, cu o infinita parere de rau, ca santierul in romania este un loc FORTE  MURDAR, iar muncitorul roman este mai degraba un animal, care prea putin se intereseaza de curatenie, iar aceasta lipsa de preocupare pentru aspectul santierului denota inferioritatea atat a muncitorilor cat si a sefilor acestora, mergand pana la sefii de santier, proiectanti, consultanti, dirigintii de santier, autoritati publice si sefii din acestea, sau orice alte persoane ce pot preintampina asemenea situatii, dar care nu fac nimic, sau se fac ca nu vad, din simpla comoditate si nepasare.
In opinia mea, pentru bunastarea santierului, cred ca la 3 muncitori cu sapa, trebuie sa fie cel putin unul cu matura. Ceea ce se intampla pe santierele patriei este dincolo de acceptabil.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului telvanni

#GAC
Iti inteleg foarte bine frustarea, eu cred ca am cel putin 5 posturi despre nesimtirea cu care a fost tratat acest santier. Bataie de joc e putin spus. Un santier care mi-a placut mai mult a fost reabilitarea Aerogarii.

UPDATE IMPORTANT:
In seara aceasta, in jurul orei 22:30 se asfalta (binder) zona de langa trotuar pe sensul Baneasa->Floreasca. Daca vor asfalta si cei 10m din dreptul pilei podului atunci calvarul celor care trebuie sa se inghesuie pe o singura banda va lua sfarsit incepand de maine. Doamne Ajuta!
Am incercuit cu rosu zona unde se asfalta.
zona unde se asfalta..jpg (70.13 KB; downloaded 1783 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ionescu63

Poza facuta azi, pe lumina.
0312.jpg (103.47 KB; downloaded 1738 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului laurashgeo

Din ce vad pe jurnalul au terminat de asfaltat cele doua benzi care duc spre Stefan cel Mare si astazi in jurul pranzului am vazut ca curatau de praf celelalte benzi. Am deschis camera si era un nor imens de praf si apoi am vazut o masina de aia cu perii care curata dinspre Baneasa inspre pasaj, deci nu se toarna asfaltul peste praf @GAC.
Mi-as dori foarte tare sa vad un reportaj(in stilul celor facute de Utilizator anonim) la acest santier. Nu inteleg de ce nimeni nu vrea sa realizeze o sedinta foto completa aici. La inceputul lucrarilor era cineva care punea niste poze foarte interesante facute de la inaltime, dintr-o cladire de birouri, @shoppy facea reportaj in fiecare duminica cu multe poze, insa acum apar cate 3 poze la 2 saptamani.
Eu intru in fiecare zi de cateva ori pe jurnalul, insa sunt curios ce se mai intampla pe unde nu pot vedea pe webcam.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului telvanni

laurashgeo wrote:
Nu inteleg de ce nimeni nu vrea sa realizeze o sedinta foto completa aici

Ce nu intelegi tu de fapt este ca aici se depune o munca benevola.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Se asfalteaza la aceasta ora B. Vacarescu sensul de mers catre Baneasa ... Traficul este deviat pe o singura banda pe sensul spre podul peste salba de lacuri (sau catre St. cel Mare) ...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului laurashgeo

Normal ca este o munca benevola, alfel as fi intrebat cat ma costa sa vad niste poze de acolo :D
Ce nu inteleg este de ce la unele lucrari apar foarte multe poze si la astele asa putine. Sunt probleme cu angajatii santierului care nu se doresc pozati sau este vorba doar de faptul ca la pasajul Basarab si Uranus era aproape de casa(servici) pentru fotografii "benevoli".
Cred ca astazi se termina de asfaltat Barbu Vacarescu!!
M-ar bucura foarte mult niste poze facute de maine incolo. Si sunt sigur ca nu sunt singurul curios.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Sunt 646 utilizatori inregistrati pe forum...
Daca treaba cu pozele cade doar in sarcina a 2-3, e cam...'debalansat', si nu inteleg ce 'pretentii' putem emite...
Hai sa incercam sa impartim treburile mai 'fratzeste', sa vina fiecare cu o imagine, cu o stire, cu un comentariu, cu o explicatie potrivita, dupa puterile fiecaruia si s-ar mai schimba lucrurile...

Eu am facut o poza de pe webcam... :mrgreen:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

E foarte buna si aia...ca nu stam totzi toata ziua cu ochii 'benoclati' pe web... :mrgreen:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

La ora asta se continua asfaltarea sensului spre baneasa ... si e un mare reflector infipt in webcam :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului alex1968

daca vremea buna continua, atunci poate pana la 1 ianuarie e gata asfaltarea la sol? Intrebare retorica, nu indraznesc sa zic de lucrarea finala, adica de circulat pe pasaj!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Am avut ghinion, un weekend am fost racit, urmatorul nu am fost in oras iar asta am fost la munte, da o sa mai fie reportaje.

Speram ca nu pre multe.

Adica sa se termine cat mai repede lucrarea.

Go to page:  1  ... 64 65 66 67 68 69 70  ... 106

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)  • 
Choose destination

Since our 2455 forum members have written 436926 posts in 5455 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”