Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiModernizare și lărgire Centura București (DNCB)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1638 posts, 490131 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 64 65 66 67 68 69 70  ... 117

📖 Pagination options
  • Mrs
  • Posted:
  •  

Re: CENTURA BUCURESTI Mrs

cum spuneam... panoul...
Nu va lasati intimidati de data de incepere a lucrarilor... panoul este pus in mod sigur dupa zapezi (din ianuarie trec zilnic prin zona cu max 20km/h :x si de abia a aparut)
+ scuze calitatea imaginii... atat poate bckbrry  ;)
panou_A1.jpeg (77.07 KB; downloaded 2497 times)

Re: CENTURA BUCURESTI danutzu_2910

Are cineva vesti despre "giratoriul" de sub DN1?

Re: CENTURA BUCURESTI fbsoft

mda... dar, dupa cum intrebam, panouri... cate vrei, cum erau si cu faimoasa replica "Aici sunt banii dvs." revenind la intrebare... Ma intrebam la ciocanituri, bubuituri,bufnituri, dintr'astea adik munk propriu'zisa, caci de panouri ( si cred ca pot spune in numele tuturor ) suntem satui... si am prefera/vrea drumurile propriuzise terminate inainte de termen... caci vad un 2013 acolo care ma cam ingrijoreaza...

• Mrs
  • Posted:
  •  

danutzu_2910 wrote:
Are cineva vesti despre "giratoriul" de sub DN1?

E aproape finalizat

"giratoriul" de sub DN1 misterr

Au apărut cîțiva speriați pe acolo, care o lălăie în ritmul binecunoscut. Oricum, pînă la 1 decembrie mai e destul, de ce s-ar grăbi...?

• Mrs
  • Posted:
  •  

Deocamdata se lucreaza mai cu spor (vizibil) la scuarurile trecerilor de pietoni spre Mogosoaia - zona cu accidentele mortale din ultima vreme

Re: CENTURA BUCURESTI danutzu_2910

Da` semnul ala buclucas mai este acolo? sau l-au luat cu tot cu zapada?

Re: CENTURA BUCURESTI Dominatrix

Încep lucrările la Centura de sud a Capitalei

Încep lucrările la Centura de sud a Capitalei. Peste două săptămâni, se va deschide oficial şantierul pentru proiectul de 250 de milioane de euro . Nu se ştie însă când vor fi încheiate lucrările. În partea de nord a Centurii, de exemplu, proiectul început cu patru ani în urmă nu este nici acum gata, deşi a fost inaugurat.

În prezent, Centura de sud a Capitalei arată ca un drum de ţară.

Pe cei 32 de kilometri din Centura de sud ar fi trebuit să lucreze trei consorţii, care au câştigat licitaţiile în 2008. Patru ani nu au făcut nimic însă. Au majorat în schimb valoarea contractelor de execuţie cu 40%, prin acte adiţionale. Constructorii au explicat că nu s-au apucat de lucrări pentru că nu au primit bani de la Compania Naţională  de Drumuri. În replică, autorităţile spun că abia acum au reuşit să facă rost de o parte din sumele necesare: 5,7 milioane de euro .

Reabilitarea şi extinderea la patru benzi a Centurii de sud a ajuns să coste 241 milioane de euro . Adică 7,5 milioane de euro pentru fiecare kilometru. Mai mult decât costă o autostradă în zona de câmpie.

Şoferii se gândesc deja cu groază la restricţiile de circulaţie. Şi mai ales, la cât timp vor fi impuse. Nici Centura de nord, inaugurată acum aproape un an şi jumătate, nu este gata încă.

Licitaţia pentru cei zece kilometri care ar trebui să lege centura de A2 este blocată de lupta între doi regi ai asfaltului. În cel mai fericit caz, centura va fi gata integral în 2014. Asta doar dacă vor fi bani.

http://www.antena3.ro/romania/incep-luc ... 60741.html

Re: CENTURA BUCURESTI fbsoft

Merci de noutati... nu imi doream sa fi postat asta... sincer ( o preferam de 1 aprilie... sa stiu ca e o pacaleala )... vestea asta e foarte... buna... :(( De partea de sud,va fi misto cand va fi terminata ( si daca ), insa faza cu partea de nord... sa'i ... in ... buzunaru lor gros... Incepe sa'mi miroasa a A2...bucata Cernavoda - Medgidia... inca o speranta de a circula bine pe partea de nord spulberata,practic evitarea capitalei a celor de vor sa ajunga de pe A1 pe A2... dusa...

Cu alte cuvinte, rabdare fratilor, ne asteapta o vara luuuunga pe centura  :roll:

Re: Intersecția cu DN1 misterr

danutzu_2910 wrote:
Da` semnul ala buclucas mai este acolo? sau l-au luat cu tot cu zapada?
Nu mai e...
Am înțeles că lucrările sînt blocate pentru că trebuie mutată o coșmelie a celor de la Gaze...
Rîsu-plînsu... Iar ne-apucă iarna...!

Re: CENTURA BUCURESTI Goldmund

Eu i-as ruga sa nu inceapa lucrarile la Centura de Sud a Capitalei atata timp cat nu este finalizata Centura de Nord a Capitalei, 'modernizata si in regim de autostrada', cu treceri de pietoni(unde chiar mor pietoni, pentru ca cine va respecta vreodata acolo viteza admisa de ....40km/h?), cu sensuri giratorii si alte nebunii de sec. 20, anii '50!

Re: CENTURA BUCURESTI Dominatrix

Daca se incepe ceva la centura de sud, nu se va face nici o supralargire deocamdata. Se va lucra doar la denivelarea intersectiilor principale si crearea de benzi suplimentare pentru viraje la stanga. Singura exceptie este pasajul Ghencea - Domnesti, care se va realiza cu banii Consiliului Judetean Ilfov, nu se stie cand...

Re: CENTURA BUCURESTI chief

Poate incearca si aceste capete seci de la transporturi sa treaca pe la intersectiile centurii cu iesirile din capitala sa vada santurile...sleaurile pe care trebuie sa le strabati cu 1km/h pentru a traversa celebra centura..

Cred ca cu cele 5milioane de euro alocate pot sa asfalteze intersectiile  :D  sau daca sunt destepti domnii constructori fac niste gropi in respectivele intersectii pentru ca alegatorii sa spere ca vor rasari poduri....

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: CENTURA BUCURESTI Dr2005

,,Centura de nord" cu treceri de pietoni şi V.max=40 km/h nu are cum să fie ,,în regim de autostradă" sau, măcar, de DN. Pentru că ea este Şos. Odăii, administrată de PMB deci, teoretic, pe acolo eşti în localitate.

Go to page:  1  ... 64 65 66 67 68 69 70  ... 117

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizare și lărgire Centura București (DNCB)  • 
Choose destination

Since our 2404 forum members have written 432367 posts in 5381 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”