MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei

1208 posts, 387218 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 63 64 65 66 67 68 69  ... 87

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei Adrian Rosca

Mai e de facut iluminatul stradal. Din cate stiu probemele contractuale aferente au fost rezolvate, asa ca mai raman de efectuat lucrarile. Probabil ca acum sunt la stadiul de aprovizionare cu materiale.

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei radudd

Ei, pai de ce nu spuneti asa? Sa tot aprovizionam, masuram, marcam, intindem, ridicam iluminat public si la anul. Mai urmeaza ceva panglici de taiat, niste moaste de pupat, ceva pomeni cu mici si bere si gata!

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei nero

Adrian Rosca wrote:
Mai e de facut iluminatul stradal. Din cate stiu probemele contractuale aferente au fost rezolvate, asa ca mai raman de efectuat lucrarile. Probabil ca acum sunt la stadiul de aprovizionare cu materiale.

Din pacate nu este nimic rezolvat, nici contract nici iluminat. O fi poate in mintea celor de la Metrorex, dar pe hartie, azi, nu este nimic finalizat.

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei Adrian Rosca

Ok, mersi ca ai semnalat.

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei subway guru

Ca sa se rezolve pe teren trebuie mai intai rezolvate pe hartie, 'in acte'...totul e pregatit, doar mai trebuie 'parafat'...ce a fost greu...a trecut!
:bere:
Asa ca ati face bine sa puneti osul la treaba...ca 'solutia finala' o cunosteati de acum trei ani...
:mrgreen:

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei nero

subway guru wrote:
Ca sa se rezolve pe teren trebuie mai intai rezolvate pe hartie,.... :mrgreen:

Exact asa trebuie. Destul constructorul a pus bani de la el, semaforizare pe banii constructorului, santurile si tevile pt cablurile de iluminat, pe banii constructorului, marcajele pe banii constructorului, sa mai continui ? Cat a durat pana s-au aprobat proiectele pt RATB, Iluminat etc etc, Cat a durat aprobarea aditionalului 2 (Devieri retele), aditionalul 4 ( structura de rezistenta), Instructiunea de acum (cu refaceri, iluminat, RATB, epuismente, etc) - cel putin 1-1,5 ani fiecare. Si in perioada asta pe ce bani s-a lucrat? Partial Metrorex, partial constructor. Ai uitat ca au fost lucrari si de 12 milioane de lei executate si neplatite din lipsa de aditional? Uiti ca si acum sunt lucrari de milioane de lei executate si care nu se pot plati pana la aprobarea Instructiunii? Ai uitat de cate ori, consultanta a trimis la Metrorex, documentatia, si statea acolo fara sa stie cum sa o abordeze? Sa fim seriosi, are destula vina si constructorul, dar nici cu Metrorex nu mi-e rusine.

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei subway guru

No comment...ai perfecta dreptate!
:bere:

• sab
  • Posted:
  •  

Re: POZE Lucrari - Statia si depoul Valea Ialomitei sab

abc_XC wrote:
Eu nu am vazut nici o miscare aici, din pacate lucrarile se degradeaza/distrug. Asa arata un capac pentru semaforul aflat in dreptul statiei de transformare (langa Piata Valea Ialomitei):

Materiale si lucrari de calitate...

Re: POZE Lucrari - Statia si depoul Valea Ialomitei t530

Florinds wrote:
In aceeasi directie...

Este opera celor de la Enel sau Transelectrica..daca urmaresti serpuirea duce la statia electrica.

Re: POZE Lucrari - Statia si depoul Valea Ialomitei TibiV

Enel.
Transelectrica nu "se baga" sub 110 kV...
http://www.transelectrica.ro/web/tel/transport-detalii
CNTEE "Transelectrica"- SA realizeaza activitatea de transport al energiei electrice prin intermediul Retelei Electrice de Transport (RET), formata din statii si linii electrice. RET este reteaua electrica de interes national si strategic cu tensiunea de linie nominala mai mare de 110 kV.

Enel in schimb stiu ca "urca" la 110 kV in LES din oras...

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei abc_XC

Eu cred ca este cablul care va alimenta statia de transformare a metroului de la Parc Drumul Taberei. Canivourile trec pe la Romancierilor iar momentan se termina la Valea Ialomitei. Presupun ca aici se vor conecta la retea, la statia electrica de langa piata Valea Ialomitei care apartine ENEL. Transelectrica nu are nici o treaba aici.

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei Florinds

Nu conteaza care din ei e, ce conteaza e ca au asteptat asfaltul nou ca sa poata lucra cum trebuie (probabil ca din obisnuinta).

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei TibiV

abc_XC wrote:
Canivourile trec pe la Romancierilor iar momentan se termina la Valea Ialomitei. Presupun ca aici se vor conecta la retea, la statia electrica de langa piata Valea Ialomitei care apartine ENEL.

Poza postata ieri de 133 313 pe PUM... ;)

133 313 wrote:

Sapaturile de la canivouri au intrat in curtea statiei electrice.

Tot reportajul aici: http://forum.peundemerg.ro/index.php?to...#msg131107

Go to page:  1  ... 63 64 65 66 67 68 69  ... 87

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2440 forum members have written 435750 posts in 5433 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”