Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 624165 views

Go to page:  1  ... 63 64 65 66 67 68 69  ... 179

📖 Pagination options
  • clt
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului clt

Imi doresc din tot sufletul sa patruleze un echipaj de Politie Locala si sa amendeze la greu pe toti cei care parcheaza pe banda 1, si pe cei din fata magazinului Titan. Acolo este parcare laterala, nu in spic, macar sa se puna un semn. Este de prost gust ca o asemenea frumusete de lucrare verde sa fie batjocorita de acesti soferi mizerabili. Si eu sunt sofer si prefer sa parchez la mama dracu decat sa blochez prima banda si/sau pe cineva. Sa-i amendeze pe cei care parcheaza in alveolele RATB, sa oblige taximetrele sa stea in spatiul lor amenajat, nu la colt de strada.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Pe la ora 3 se pregatea ceva pe coltul dinspre Titan.

clt wrote:
Imi doresc din tot sufletul sa patruleze un echipaj de Politie Locala si sa amendeze la greu pe toti cei care parcheaza pe banda 1, si pe cei din fata magazinului Titan.

Subscriu.

clt wrote:
Acolo este parcare laterala, nu in spic, macar sa se puna un semn. .

Sunt semne atat la inceputul zonei cat si la sfarsit. Pe ambele e specificat ca parcarea e paralela, nu "in spic".

• clt
  • Posted:
  •  

Cu atat mai bine ca exista (sincer sa fiu nu l-am vazut, poate nu m-am uitat eu bine, dar se vede de la o posta ca nu se parcheaza in spic acolo).

Sunt foarte revoltat in privinta asta, circulatia se ingreuneaza mai mereu din cauza astora.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Dimineata lucrau in intersectie la Titan pe coltul cu BCR la ce a mai ramas de asfaltat acolo.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Daca se strica, se repara. Ca doar e in garantie :)
2015-05-27 13.26.21.JPG (704.05 KB; downloaded 2825 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

URAAA, e asfaltata juma'  din intersectia de la Titan, iar jumatatea cealalta este raschetata.
De maine trecem lin prin intersectie!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Asa cum estimam eri, azi se circula "lin" prin intersectie.
Nu mai dam cu capu` de plafon pe sensul spre Delfinului.
Hai si cu semafoarele!
Dati-le banii sa le dea drumu`!!!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Goldmund

Ce observ eu din pozele voastre este o lucrare bine facuta, dar care cred ca a "inghitit" multi bani. Cert este ca zona am cunoscut-o cu multi ani lumina in urma si nu arata asa niciodata, nici cand unele blocuri din zona erau noi, din contra! Comunistii nu stiau niciodata sa finiseze, iar "grija" primariei si edililor pentru automobilul personal era ...zero. Acum arata totul altfel. Iar liniile de tram vor fi desigur moderne, cum e normal. Cereti tramvaie moderne doctorului Mabuse! - doar asa se va evita ambuteiajul zilnic.

• clt
  • Posted:
  •  

Categoric zona va fi revigorata. Cel mai dificil lucru este indreptarea blvd in curba de la Barajul Dunarii. O asemenea lucrare ar trebui prelungita pana in Sos de Centura, pentru a fi folosita la o capacitate "maxima". Desigur, sunt necesare mai multe semafoare pentru un bun management al traficului.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Goldmund

In acea curba "sta" Evocasa Armonia. Daca ar fi expropiata(si lasat firmei respective un teren dublu, la marginea unei artere reusite, plus bani pentru o constructie asemanatoare!), s-ar putea face o curba lenta, pe doua benzi/sens pana in intersectia cu bulevardul 1 Decembrie. Dar nu cred deocamdata ca sunt bani si vointa  pentru asa ceva reusit...

• clt
  • Posted:
  •  

Nu mai stiu cine spunea ca vor incepe sa faca un alt bloc cei de la Evocasa, langa astea. Probabil asteapta si ei indreptarea curbei.. Oricum, ideea e ca nu exista vointa pentru nimic reusit in Romania, toti care fac ceva sunt pusi numai pe parleala si lucru prost facut, de mantuiala.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului catalin2407

Nu Evocasa are terenul dinspre bulevard. Ei mai au pentru al 3-lea bloc in spatele celor doua deja facute si il vor incepe in 1-2 ani. Terenul dinspre bulevard e al unor greci si al primariei. Se va indrepta acolo iar bulevardul va ajunge mai aproape de complexul Evocasa.
In alta ordine de idei, cum lipseste politia locala cum intersectia de la Titan este plina de taximetristi (ca acum cativa ani) care incurca evident in special virajul la dreapta dinspre Rebreanu spre Grigorescu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Bogdan MD

Goldmund wrote:
In acea curba "sta" Evocasa Armonia. Daca ar fi expropiata(si lasat firmei respective un teren dublu, la marginea unei artere reusite, plus bani pentru o constructie asemanatoare!), s-ar putea face o curba lenta, pe doua benzi/sens pana in intersectia cu bulevardul 1 Decembrie. Dar nu cred deocamdata ca sunt bani si vointa  pentru asa ceva reusit...

Aloooooooo! Exact in asta consta proiectul! Iar exproprierile in zona au fost aprobate acum vreo 2 luni, drept dovada ca a si disparut de ceva vreme cocioaba de reprezentanta Evocasa din zona si au inceput lucratorii sa scurme terenul respectiv. Se si vede in poze asta  :roll:

Nota bene: ce ai propus acolo cu exproprierea unei firme plus bani pentru reconstructie, PLUS  :!: teren DUBLU e cea mai de DNA chestie pe care am auzit-o vreodata. Cred ca nici Mazare, Videanu, Becali si toti ceilalti penali n-ar indrazni sa viseze la un asemenea tun  :popa:  :lol:

Go to page:  1  ... 63 64 65 66 67 68 69  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463849 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”